Astroloji

Haftalık burç yorumları: 26 Ocak- 1 Şubat

Astrolog Nuray Güven'in haftalık burç yorumları

Haftalık burç yorumları:  26 Ocak- 1 Şubat

HAFTALIK GENEL YORUM

Ocak ayının son haftasında Venüs’ün Akrep burcu seyri sona eriyor. 30 Ocak’ta Yay burcuna geçiş yapacak olan Venüs İkizler, Aslan ve Yay burçları için şanslı romantik-aşk etkileri getirecek. Ancak 26 Ocak- 1 Şubat tarihleri içinde özel ilişkilerde problem yaratmaya meyilli boğulma derecelerinde olacağı için bu tarihlerde problemleri sakin bir şekilde almak uygun olacaktır.

Hepimize iyi haftalar diliyorum.

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU  (14 NİSAN-13 MAYIS)

Koçlar, ay sonuna doğru daha agresif çalışma sistemine geçebilir. Tüm ay boyunca ek gelirler alanınızda ilerleyen Venüs ‘ün size getirdiği maddi kazanımları değerlendirmek üzere fırsatlar yakalayabilirsiniz. 30 Ocak’ta Venüs’ün Yay Burcuna geçişiyle yurtdışı bağlantılı işlerin şanslı etkilerinden faydalanabilir, otorite olarak gördüğünüz kişiler tarafından desteklenebilirsiniz.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU (14 MAYIS- 13 HAZİRAN)

 Hafta sonu aşk ve çocuklarınızı ilgilendiren alanda gergin olabilirsiniz. Kısa süreli olan bu etki Ocak ayının son haftası Venüs’ün Yay burcuna geçişiyle birlikte tamamen ortadan kalkacak. Sizi zorlayan mevzularda Venüs desteğini almaya başlayacak hatta gelirlerinizi arttırma imkânı bulabileceksiniz. Eşinizi ilgilendiren bir konuda sonuç alabilirsiniz.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU (14 HAZİRAN-13 TEMMUZ)

İkizler burçları evlilik ve ortaklık alanlarında bulunan Satürn etkisiyle baskı altında hissettikleri konularda ay sonunda Venüs’ün de Yay burcu geçişiyle biraz olsun rahatlamış olacaklar. Bu hafta eski mevzular hakkında konuşurken Merkür’ün yanık durumda olması sizi seçtiğiniz kelimelerde dikkatli olma konusunda uyarıyor.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU (14 TEMMUZ- 13 AĞUSTOS)

Bu hafta eğitim veya hukuki süreçleri devam eden Yengeç burçları için yeni bir yol açılabilir. Ay sonuna doğru işle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni bir hobi edinebilir ya da spor, diyet gibi sağlık konuları gündeminizi oluşturabilir. Bu konularda şanslı etkiler altındasınız.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU (14 AĞUSTOS- 13 EYLÜL)

Aslanlar Ocak ayı genelinde özel ilişkilerinde biraz sıkıntılı zamanlar yaşamış olabilirler. 30 Ocak’tan itibaren Venüs eğlence, aşk ve çocuklarla ilgili evinize geçiş yapacak ve biraz rahat nefes alabileceksiniz. Bu haftayı eğer mümkünse önemli kararlara imza atmadan ve önemli konuşmaları başlatmadan kendinize vakit ayırarak geçiririn.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU (14 EYLÜL- 13 EKİM)

Yeni bir girişime başlamak adına son ana kadar ertelediğiniz durumlar söz konusu ise bu hafta halletmeniz size fayda sağlayabilir. Ev, aile ve taşınmaz mülklerinizle ilgili zorlu süreçleriniz varsa ay sonundan itibaren bu alanlarda şanslı etkiler aktif olmaya başlayacak. Hafta sonunu güzel haberlerle geçirmeniz mümkün, haftaya zinde başlayacaksınız.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU (14 EKİM- 13 KASIM)

Hafta sonu iş ve zihinsel anlamda hareketli olabilirsiniz. Aceleci davranışlarınız küçük detayları kaçırmaya neden olabilir. İletişiminizin yeni kazançlar elde etmeye yönelik olacağı bu hafta Venüs’ün Yay burcuna geçişi sizi destekleyici etkiler getirecek. Ay sonu aile içi önemli konuşmalar yapmak isteyebilirsiniz.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU (14 KASIM- 13 ARALIK)

Hafta sonu sosyal ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Kendiniz hakkında farkındalık geliştirdiğiniz konularda yeni gelişmeler yaşanabilir. Ay sonunda Venüs’ün değerler evinize girmesiyle maaş artışı, ek ödeme, prim gibi ek ödemeler alabilirsiniz. Kardeş veya yakın akrabalarınızla önemli konuşmalar yaşanabilir.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU (14 ARALIK- 13 OCAK)

Ay sonunda gereksiz harcamalarınızla bütçenizi aşmaya meyilli olabilirsiniz. İş ve ev arasında gergin durumlar ortaya çıkabilir. Satürn baskısı altında olan Yay burçları 30 Ocak’tan itibaren biraz olsun Venüs desteği almaya başlayacaklar. Kişisel bakımlarına yönelik girişimlerde bulunabilirler.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU (14 OCAK- 13 ŞUBAT)

Oğlaklar ayın son haftasında bunalmış hissedebilirler. Ocak ayı boyunca verdikleri önemli kararlar neticesinde biraz dinlenmeye ihtiyaç duyabilirler. iş çevrelerinde olumlu gelişmeler yaşamalarına rağmen uzaklaşmak isteyecekleri bir dönemdeler. Yurt dışında yaşama fikri ortaya çıkabilir.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU ( 14 ŞUBAT- 13 MART)

Kovalar kendileriyle ilgili bir takım yüzleşmeler yaşayabilir. Ayın son haftası kazançlarını arttırmak için şanslı etkilerden faydalanabilirler. Daha çok çalışıp parlamak isteyecekleri bir döneme giriyorlar. Zihinlerinin aktif olacağı yeni fikirler ürettikleri bir hafta olacak. Eşle ilgili bir konuya çözüm getirebilirsiniz.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU ( 14 MART- 13 NİSAN)

Hafta sonu ikili ilişkiler alanınızda akılcı olma eğilimindesiniz. Sizi yoran duygusal kararlarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Ay sonunda kariyer evinize girecek olan Venüs desteğiyle rahatlamış hissedecek daha fazla göz önünde olmak isteyeceksiniz.

***

Yorumlarınızı Batı Astrolojisine göre değil Vedik (Hint) Astroloji sistemine göre takip etmelisiniz; diğer türlü yorumlar size uygun olmayacaktır.Haftalık, aylık ya da yıllık yorumlar tamamen genel yorumlardır. Kişisel haritalar yorum aşamasında çok değerlidir. Yorumlarınızı okurken bunları dikkate almanızı öneriyorum. Güneş, Yükselen ve Ay burcunuzu öğrenmek için doğum tarihi, yeri ve saati bilmeniz önemlidir.Ay ve yükselen burcunuzu öğrenmek ya da Vedik Astroloji kişisel harita yorumu için nurayaguven@gmail.com  adresine mail atabilirsiniz.Ay ve/veya Yükselen Burcunuza göre takip edin.

Nuray Güven - http://antalyaekspres.com.tr

Yorumlar