Astroloji

Haftalık burç yorumları: 24 - 30 Nisan

24 - 30 Nisan 2023 haftasında astroloji verilerini yorumlayan ünlü astrolog Filiz Özkol, burçları bekleyen olası halleri şu şekilde sıraladı:

Haftalık burç yorumları: 24 - 30 Nisan

HAFTANIN ASTROLOJİK GÖRÜNÜMÜ

Toplumsal hırslarımız ön plana çıkacak. Maddesel konularda iş birliği içinde olduğumuz kişilerin olumsuz davranışları ile karşılaşabiliriz.  Bilinçaltı yapılanmamız farklı seyrediyor. Mantıklı ve akılcı yaklaştığımız konularda daha başarılı adımlar atacağız. Yapacağınız çalışmaları geliştirmek istiyor ve yeni projelere kendinizi hazır hissediyor, Sosyal hayatımızın daha hareketli olduğu bu dönemde eve kapanmak istemeyeceğiz. Doğayla iç içe yaşamak isteyebiliriz..

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Üstlerinizle iletişiminiz mükemmel gelişiyor. Yapmak istedikleriniz zincirleme bir şekilde kafanızda gelişiyor. Yeni gelişmeleri yakından takip ediyorsunuz. İşinizi şansa bırakmama konusunda kararlısınız. Dikkatinizi sadece yapacağınız işlerde odaklaştırmalısınız. Duygusal yaşantınızda önleyemeyeceğiniz bir hareketlilik mevcut. Büyük başarılara hazır olun. Sorumluluk duygunuzun artacağını bilmeli ve ruhsal anlamda kendinizi yeni durumunuza alıştırmalısınız.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Güçlü konumunuzu kıskanan kişilerin varlığı, sizi huzursuz edebilir.. Arkadaşlık ilişkilerinize yargılayıcı bakmamalısınız. Takıntılarınızdan hızlıca uzaklaşın.  Onların fikirlerini beğenmeyebilirsiniz. Önemli kişilerle bir araya gelme planları içindesiniz. Bu büyük buluşmalar için, kendinizi şimdiden güçlü ve sorumluluklarınızın bilincinde hissetmeniz, değişik kulvarlarda da önemli adımlar atmanızı sağlayacak. İçgüdülerinizin güçlü olduğu bir dönem.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Patik zekanız sayesinde; olayları kısa sürede toparlayacak ve istediğiniz şekilde rayına oturtacaksınız. Düşüncelerinizi karşı tarafa aktarırken kullandığınız yöntemler işe yarayacak. İçsel enerjinizin yüksek olduğunu biliyor ve hata yapmaktan korkuyorsunuz. . Etrafınızdaki kişileri yönlendirme konusunda önemli aşamalar kaydediyor ve bundan keyif alıyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda herkesin sorumluluğunu yüklenerek, ilişkilerinize kararlı adımlarla yaklaşıyorsunuz.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Zorlukları gözünüzde büyütmeden olayları halletmeniz güzel fakat yanlış kişiler yüzünden zarar görme ihtimaliniz yüksek. Bazı kişileri olduğu gibi kabul ederseniz, bu hafta mutlu olacağınız olaylar sizi bekliyor. Çevrenizde olup bitenlere karşı, isteseniz de kayıtsız kalamıyorsunuz. Olayları kafanızda çok fazla büyütmeden, sonuçları beklemenizde yarar var. Bu hafta, doğal yapınız ters gelse de, politik davranışlar içinde olacaksınız. Dostluk  duygularınız yoğun  bir dönem.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Ani değişimlere hazır olmalı, çevrenizin caydırıcı davranışlarına aldırmamalısınız.  Para kazanmayı seviyor, size gelen teklifleri anında değerlendirmek istiyorsunuz. Bu dönem, ruhsal anlamda sezgileriniz çok yüksek. Koşullarınızı yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz Fakat, uzun vade çözümler yerine kısa süreçleri tercih edeceksiniz. Karşıt Plüton ruhunuzda fırtınalar yaratıyor ve dinginlik savaşları veriyorsunuz. Sezgilerinizin doğru çıkması sizi farklı kılıyor.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Kişisel özellikleriniz vurgulayan işlerden zevk aldığınız için, bu hafta daha özgün ve cüretkar davranabilirsiniz. Çevresel ilişkilerinizde etkilemek istediğiniz kişileri kendinize mıknatıs gibi çekiyorsunuz. Olumlu davranışlarınızın size kandıracağı artılar önem kazanacak. Aklınıza güveniyor ve çevrenizin telkinlerinden etkilenmek istemiyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal çekişmeler olabilir. Mantığınız bazen sizi yoruyor dikkatli olmalısınız.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Estetik yönden kendinize güvenmenize rağmen, isteklerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyor ve kendi çabanızla bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Dengelerinizi korumalı ve yaşam konforunuzu besleyecek çalışmalara daha belirgin bir şekilde yönelmelisiniz. Arkadaş çevrelerinizde sabit bir kişilik sergiliyorsunuz. İnatçı ve başınıza buyruk davranışlarınız sizi faklı yaparken, bazı tereddütlerinizi yenmenize yardımcı oluyor. Bilinçaltı takıntılarınızın sizi olumlu yönlendiriyor.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Kendinize güveniyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda etkili konuşmalarınızla dikkat çekmeyi başaracak ve çevrenizi etkileyeceksiniz. Karşıt Burcunuzda bulunan Güneş, sosyal yaşantınıza canlılık verirken, duygusal ilişkileriniz, özgürce davranışlarınız yüzünden tehlikeye girebilir. Yanlış anlaşılmaktan korkmuyor gibisiniz. Başkalarının yaptığı işi beğenmediğiniz zaman potansiyeliniz düşüyor. Bu hafta, bazı konularda acele karar vermemelisiniz. Enerjiniz yüksek seyrediyor.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Kendinizi dingin ve yaratıcı bir şekilde ifade etmelisiniz. Duygularınız ve mantığınız güçlü bir kombinasyon halinde. Yakın dostlarınızla birlikte ortak çalışmalar içindesiniz. Beraber çalışacağınız kişileri sınayarak seçiyorsunuz Duygusal konularda aşkın her türlüsü size ilginç geliyor ve kişilere şans vermenin hiçbir sakıncası olmadığını farkındasınız. Keşfetme içgüdünüz sayesinde yeni mutluluklar sizi bekliyor. Coşkularınıza karşılık bulabileceğiniz ortamlarda bulunmak istiyorsunuz.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Duygularınızda fazla inatçı ve ısrarcınız. Zeki ve akılcı yönlerinizi özgürce kullanmalısınız. Aileniz sizi her konuda destekliyor. Toplumda iyi yerlerde olmak istiyor ve fikirlerinizde yaşadığınız iniş ve çıkışlar yüzünden yanlış kararlar alıyorsunuz.  Bu hafta yapacağınız her şeyi planlı bir şekilde uygulama fırsatı bulacaksınız. Bulunacağınız ortamlarda özel duygularınızı saklama gereği duyacaksınız. Birçok işi bir arada yaptığınız zaman, motivasyonunuz artıyor.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Aşırı uçlarda dolaşmadığınız zaman daha verimli olabiliyorsunuz. Düşündüğünüz olumsuz düşünceler yüzünden kafanız karışıyor. Değişimlerinizi karşı tarafa yanlış yansıtıyorsunuz. Özellikle kelimelerinizi kullanırken, dikkatli olmak zorundasınız. Hedefleriniz konusunda isabetli davranışlar içindesiniz.. Kendinizi inatla ifade edeceğiniz bir süreç içindesiniz. Hırslarınızla ilgili değişimlerin söz konusu. Fikirlerinizi hiç kimseyle tartışmak istemiyorsunuz.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  İnsancıl yapınızı herkes anlamıyor ve sizi duygusuzlukla suçluyorlar. Aldırmamayı öğrendiniz. Maddi konularda değişik önerilere açıksınız. Yapmanız gereken tek şey, istekleriniz ve bulunduğunuz şartların uyum sağlaması konusunda ortak bir payda oluşturmanız. Akıllıca yapacağınız manevralar gereken özelliklerin alt tabanını sağlayacak.. Olayların tarzı sizin için önemli.. İşinizle ilgili yeni değişimler arzuluyor, adımlarınızı sağlam bir şekilde hesaplıyorsunuz.

Astrolog Filiz Özkol - Medyabey.com

Yorumlar