Astroloji

Haftalık burç yorumları (22 – 28 Ekim 2018)

Koç burcu, Boğa burcu, İkizler burcu, Yengeç Burcu, Aslan burcu, Başak burcu, Terazi burcu, Akrep burcu, Yay burcu, Oğlak burcu, Kova burcu, Balık burcu haftalık burç yorumları

Haftalık burç yorumları (22 – 28 Ekim 2018)

Koç burcu 22 – 28 Ekim haftalık burç yorumları

Önemli işlerinizi hafta içine yaymak yerine hafta başından halletmeye çalışın. Parasal anlamda oldukça kazançlı çıkacağınız bir hafta sizi bekliyor. Ancak hafta sonuna doğru para ile ilgili bir konuda ani gelişmeler yaşanabilir.

Dolunayın en önemli etkisi yeni gelir kaynakları için fırsat yaratması. Ek bir işten gelir elde etmek, maaş artışı gibi konular gündeme gelebilir. Ancak yatırım açısından pek destekleyici bir etki değil.

Kredi çekmek, mal mülk almak ve her türlü alacak verecek konusunda biraz beklemenizi öneririm. Dolunay yeme içme isteğini arttırırken, bu konuda para harcamayı da hızlandırabilir. Bütçenizi dengede tutmak adına evde yemek pişirme konusuna özen göstermenizde fayda var.

Koç burçları, ikili ilişkileriniz ile ilgili gündemleriniz bu hafta da devam ediyor. Gökyüzünün enerjisi değişse de sizin bu konuda almanız gereken aksiyonlar ve kararlar gündeminizden bir türlü düşmüyor sanki…Bu hafta yaşanacak Dolunay’da size geçmiş tecrübelerinizden yararlanarak, bakış açınızı revize etmenizi tavsiye eder nitelikte olacak.

Duygularınızın derinlerini araştırmak, sebepler bulmak, analizler yapıp, planlar yapmak sizin yapınıza çok uygun olmasa da, zamanın ruhu sizi buna itecek. Yüksek faydanız için kararlarınızı iyice sorgulayıp, fevri tepkiler ile hareket etmemenizi tavsiye ederiz.

Bu hafta Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor ve bir ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Bir ay boyunca odaklanacağınız konular primler, ödemeler, krediler, ortaklaşa işlerden elde edilen kazançlar, burslar, vergiler, miras gibi konular olacaktır.

Bu hafta Boğa burcunda Uranüsyen bir Dolunay meydana gelecek. Finansal konular gündeme geliyor, yeni kazançlar gündemde. Özellikle iş hayatınıza ilişkin konularda hızlı, olumlu ve finansal anlamda ödül veya destekleyici etkileri olacaktır. Bu yeni bir müşteri ile tanışma olabilir, terfi olabilir veya daha iyi maaşlı bir işe geçişle ilgili olabilir. Her halükarda bu Dolunay para konularınızı gündeme taşıyacaktır.

Bu Dolunay işin içinde hem Uranüs hem de Satürn olduğu için önemli! Parasal konularda beklenmedik, ani, sürpriz gelişmelere hazır olun. Ekonomik durumunuzu değiştirecek hızlı gelişmeler söz konusu olabilir.

Özellikle hafta boyunca kariyeriniz ile ilgili yapmak istediğiniz değişimi yapmak, iş kurmak, çalışma sisteminizi değiştirmek, iş ve para düzeniniz için yöneticilerinizle konuşmak için uygun koşullar söz konusu. Kariyeriniz ile ilgili size daha fazla kazanç sağlayacak, kontrollü değişimler söz konusu olacak

Boğa burcu 22 – 28 Ekim haftalık burç yorumları

Bazı işlerinizi haftanın ilk günü çözmek yerine hafta ortasında çözmek daha mantıklı olabilir. Bu işler sizi biraz yorabilir haberiniz olsun. Gelecekle ilgili planlarınız hayatınıza hız kazandırabilir. Duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz.

Tabi ki dolunay en çok sizleri etkileyecek. Uranyen etkisi sebebiyle dolunaydan önceki beş gün itibariyle stres yönetimine dikkat edin ve hiçbir şeyi son dakikaya bırakmayın. Duygularınız daha hızlı harekete geçebilir, mantığınızı unutmayın.

İlişkinizde soğuk rüzgârlar esiyorsa şayet koşulları zorlamamalısınız, sonu ayrılıkla bitebilir. Diğer yandan gönüllerin bir olduğu samimi ve gerçek ilişkilere bir şans daha verilebilir. Ruhsal açıdan fazlalıkları atıp şifalanabileceğiniz bir tesir söz konusu.

Boğa burçları, bu hafta sizin için önemli bir Dolunay var. Ay, burcunuzun hemen ilk derecesinde iken, Güneş ile karşı karşıya gelecek. Uranüs ve Venüs eşlik edecek bu zıtlığa…Bilinçaltınızda bulunan kaygı ve korkularınız filizlenebilir veya artık tamamen yersiz duygular olduklarına karar verip, hepsinden kurtulabilirsiniz.

Günlük hayatınızı da yoluna koymaya çalıştığınız bir süreçte iken, gizli kalmış bazı konular aydınlanarak size yeni aksiyon planları yaptırtabilir. Maddi konular ile ilgili, çevrenizdekiler ile yaşadığınız sır perdesi aralanabilir. Sağlık konularına dikkat etmenizi tavsiye ederiz.

Önümüzdeki bir ay boyunca odaklanacağınız konular ilişkiler, ortaklıklar, evlilikle ilgili konular olacaktır.

Mevcut bir ilişkiniz var ise bu hafta ilişkinizi ciddiye bindirme, kararlar alma döneminiz olabilir ya da ilişkinizi sorgulama tamam mı devam mı gibi soruların cevabını arayabilirsiniz. Önemli, ciddi ortaklık teklifleri gelebilir.

Bu hafta Boğa burcunda Uranüsyen bir Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay zamanı istek ve arzularınızı ortaya koymak, istekleriniz için yeni başlangıçlar yapmak, yeni girişimlerde bulunmak, finansal anlamda kazançlarınızı arttırmak için uygun koşullarla karşılaşabilirsiniz.

Özellikle hukuk, eğitim, ticaret, yurt dışı veya yabancılarla ilgili geçmişe ait belki de önemli gelişmeler kaydedebilirsiniz. Bir yenilenme, yeniden yapılanma süreci içine girebilirsiniz. Fiziksel olarak değişime gitmek, yeni bir tarza sahip olmak, diyete başlamak için koşullar sizin adınıza uygun.

Bu Dolunay ile birlikte özgürlük ihtiyacınızda aynı şekilde artacaktır. Sizi kısıtlayan koşullar her ne ise veya yapmak istediğiniz ve sürekli ertelediğiniz her ne varsa hafta boyunca bunları yapmak adına büyük kararlar alıp harekete geçebilirsiniz.

İkizler burcu 22 – 28 Ekim haftalık burç yorumları

Bazı işlerinizin gidişatı gereği yakın arkadaşlarınızla beraber yol almak durumunda olabilirsiniz. Bu hafta iş hayatınıza harcayacağınız vakit oldukça fazla. Hafta ortasında beklenmedik bir olayla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Görmediğinizi görebilir, duymadığınızı duyabilirsiniz. Hayır, illa olumsuz anlama gelmiyor. Bir bilgi hayatınızı dahi değiştirebilir. Radarlarınız açık olsun. Ancak finansal konularda dolunay dolandırılma ya da hatalı işlemlere açık bir etki oluşturuyor; her şeyi çok iyi kontrol edin ve kesinlikle şüphelendiğiniz bir işe girişmeyin. Sakladığınız önemli bir sır varsa ve duyulmasını istemiyorsanız bu dönemde en yakın olsa dahi çok ketum olmalısınız. Boğaz ve boyun bölgesi daha hassas olabilir.

İkizler burçları, bu hafta meydana gelecek Dolunay’da siz de başrol alan burçlardan birisiniz. Dolunay anının yükseleni İkizler burcu bu da sizi diğer burçlara göre biraz daha fazla etki alanında bırakıyor. Dolunay’ın olası konuları, yükselen burcunuzun derecesine göre değişebilmekle beraber, aşk hayatınızı şekillendirmek için farklı bakış açıları ile bakmanızı sağlayacak etkiler verebilir.

Bir süredir aşk kapınızda geziyor diye umutlu haberler veriyorum, bu hafta da bu konuda önemli olaylar yaşanabilir. Siz ilişkilerinizde büyük sırlar taşımak yerine her şeyi olduğu gibi konuşmayı tercih eden burçlardan birisiniz, bu hafta zamanın ruhuna uyum sağlayarak, biraz beklemek, düşünmek, tartmak sizin için daha doğru olabilir.

Önümüzdeki bir ay boyunca odaklanacağınız konular sağlık, çalışma ortamı, iş arkadaşları ile ilişkiler, yapılması zorunlu angarya, can sıkıcı işler üzerine olacaktır.
Bu hafta Boğa burcunda Uranüsyen bir Dolunay meydana gelecek.

Planlarınızı, düşüncelerinizi çevrenizdeki kişilerle paylaşmayabilirsiniz. Gizli ilişkiler, saman altında su yürütürcesine planlar gündemde olacak. Yine bu günlerde yalnız kalmak isteyebilir, kabuğunuza çekilmek isteyebilir, kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz.

Bu Dolunay zamanı, finansal anlamda bir engeli aşmak, krizi yönetmek, finansal anlamda daha rahat ve kolay bir şekilde destek bulabileceksiniz.

Bu gizli, el altından bir destek olabilir. Bu Dolunay işin içinde hem Uranüs hem de Satürn olduğu için önemli! Hafta boyunca sağlığınıza özen göstermeniz gerek. Beklenmedik, ani rahatsızlıkla söz konusu olabilir.

Özellikle boyun, boğaz, ses telleri, endokrin sistemi ile ilgili olabilir. İçsel olarak sizi huzursuz eden konularla ilgili destekler alabilirsiniz. Hafta boyunca kredi işlerini araştırabilir, yatırım konularına göz atabilirsiniz. Ekonomik olarak atacağınız adımlar gizlilik içinde olacaktır.

Yengeç burcu 22 – 28 Ekim haftalık burç yorumları

Hayatınıza yepyeni ve kalıcı nitelikte insanlar girebilir. Bu dönemde tanıştığınız kişilere dikkat edin, özellikle kariyer ve sosyal anlamda ileride destek alabilirsiniz. Arkadaş çevresinden bir kişi ile aşk yaşamak için pek uygun bir zaman değil, en azından Venüs retrosunun bitişini bekleyin derim.

Yeni projeler yapmak, çalışmalarınızla insanları etkilemek için harika bir zaman. Özellikle kadın dostlarınızla zaman zaman aşırı çekişme, sert sözler gündeme gelebilir; sakin olmaya çalışın.

Gerek işinizle ilgili gerekse özel hayatınızla ilgili sorumluluklar bu hafta sizi yorabilir. Çok çabuk morali bozulan biri olarak bu durumlar enerjinizin düşmesine neden olabilir. Salı gününden itibaren aşk hayatınızda pozitif gelişmeler yaşanabilir.

Yengeç burçları, bu hafta yaşanacak Dolunay, arkadaş çevreniz ile ilgili konuları gündeminize taşıyabilir. Biraz kontrolünüz dışında gelişebilecek olaylar ile karşılaşabilirsiniz. Bu olayların akışında aşk hayatınız veya çocuklarınız da gündemleriniz arasında olabilir. Geçmişten gelen konular duygularınızı tetikleyebilir.

Haneniz ve yuvanız hakkında aldığınız kararları bu hafta daha ayakları yere basar hale getirip, uygulamaya başlayabilirsiniz. 2019’da yaşanacak tutulmalar sizin burcunuzda olacağı için önümüzdeki yıl sizin için önemli bir yıl olacak, hayatınızın gidişatı ile ilgili değişiklikler yaşayabilirsiniz.

Önümüzdeki bir ay boyunca odaklanacağınız konular aşk, çocuklar, yaşamın keyif verici yanları, hobiler üzerine olacaktır.

Yalnızlıktan dem vuran arkadaşlarım özellikle bu hafta ciddi ilişkilere çekilebilirler, sizden yaşça büyük veya ruhen olgun biri ile gönül ilişkilerine başlayabilirsiniz. Yalnız yaşamı bu hafta fazlası ile ciddiye alabilir, her şeyi kişiselleştirebilirsiniz, tadını çıkarmaya bakın. Elle tutulur, somut bir takım hobilere yönelebilirsiniz.

Bu hafta Boğa burcunda Uranüsyen bir Dolunay meydana gelecek. Arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizden destekler alabilir, önemli fikir alışverişleri yapabilirsiniz. Organizasyonlara katılabilir, çok daha aktif ve sosyal olabilirsiniz.

Çevrenizdeki kişilerde bir değişim meydana gelmeye başlayabilir yavaş yavaş, yeni gruplar içine girebilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Güçlü kuvvetli kişilere irtibat halinde olabilirsiniz. İş hayatınızdan kazandığınız gelirleri arttırmaya yönelik kendinize yeni stratejiler geliştirebilir, hedefler koyabilirsiniz bu hafta itibari ile.

Bu Dolunay işin içinde hem Uranüs hem de Satürn olduğu için önemli! Varsa ortaklıklarınız bu alanda yeni bir yapılanmaya gidebilir, yeni olumlu ve düzen getirici kararlar alabilirsiniz. Bazılarınız ise yeni ortaklıklar kurmak için özellikle dost ve arkadaşlarla adımlar atabilirler.

Aslan burcu 22 – 28 Ekim haftalık burç yorumları

Çalışma hayatınız hafta başında sizi zorlayabilir. Ayrıca bu hafta sağlığınıza dikkat etmeniz her zamankinden daha önemli. Ev ve aile konularında bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Çarşamba günü ise iş hayatınızda beklenmedik bir sürpriz yaşanabilir.

İş hayatınızda umutsuz bir dönemdeyseniz eğer belki de tünelin ucundaki ışık artık görünür hale geliyor. Gerçekten emek verip çabalayanlar için bu emeklerin karşılığını almak mümkündür.

Bir iş başvurusundan dönüş gelebilir ya da bir iş anlaşması imzalayabilirsiniz. Ancak yerim nasılsa sağlam deyip iş ortamında aşırı iddialı ya da sert hareketlerde kesinlikle bulunmayın. Zira dolunay bu tür davranışların kesinlikle geri tepmesine sebep olabilir. Ve işten bir kişi ile ilişki kesinlikle önermem.

Aslan burçları, sahnede olmak, farklı insanlarla iletişime geçmek tam da size göre… Geçen haftalardan başlayan bir süreç içerisinde iletişim kanallarınız ve sıklığınız değişime geçmiş olabilir.

Bu hafta yaşanacak Dolunay ile birlikte kardeşleriniz, yakın dostlarınız veya akrabalarınız gündeminize yerleşebilir. Söylenenlerin, davranışların gerçek amaçlarını anlamaya başlayabilirsiniz. Kıskançlık duygusu ile savaşabilirsiniz. Büyük hayat planlarınız hakkında kararlar almaya yaklaşabilirsiniz.

Önümüzdeki bir ay boyunca odaklanacağınız konular evi yuva, aile, yerleşime ait konular olacaktır. Bazılarınız evini değiştirmek için adımlar atabilir, bazılarınızın hayatında alım veya satım konuları gündeme gelebilir, bazılarınız ise evinde tamirat, tadilat gerektiren işlerle ilgilenebilir.

Ailenizle çok daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Bu bir ay boyunca önümüzdeki 6 aylık süreçteki hedeflerinizi belirleyebilir ve planlamalar yapabilirsiniz. Özellikle bu hafta bu saydığım konularda ciddi adımlar atmak, planlar yapmak, harekete geçmek için önemli olacaktır.

Sizi ilk etapta koşullar sıkabilir, problem varmış gibi düşünebilirsiniz, ama sorunlar hızla aşılacaktır. Bu hafta Boğa burcunda Uranüsyen bir Dolunay meydana gelecek. Yaptığınız iş ile ilgili güzel ve kazançlı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İş arayanlar bu dönem iş görüşmeleri yapabilirler, işi olanlar iş hayatlarında kendilerini daha net bir şekilde ortaya koyabilirler. İş hayatınıza ilişkin çalışma ortamı ve çalışma sisteminize ilişkin bir dönüşüm ve değişim habercisi olabileceği gibi, önemli bir iş arkadaşınızdan gelecek olan desteğe de işaret ediyor olabilir.

İş hayatınızda daha kalıcı, sağlam adımlar atabilir, kolay kolay risk almayabilirsiniz. Bu hafta özellikle maaş zammı konuşmak veya daha iyi maaşlı bir işe geçmek içinde koşullar gayet uygundur. İş konusunda sürpriz beklenmedik, ani, olumlu gelişmelere hazır olun.

Başak burcu 22 – 28 Ekim haftalık burç yorumları

Bu hafta hiç olmadık yerden çıkan ödemeler ile karşı karşıya kalabilirsiniz. İletişimsel konularda ön plana çıkacağınız bir hafta. Bu konuda sıkıntınız varsa da çözüme kavuşabilir. Fikirlerinizde bazı kişilerle sürtüşmelerin yaşanması da büyük ihtimallerin arasında.

Dolunayın olumlu etkisi ile içinizdeki ruhsal yöne daha fazla eğilebilirsiniz. Hayata dair kendinize bile itiraf edemediğiniz düşünceler ve gerçekler artık netlik kazanabilir; sonunda hep isteyip cesaret edemediğiniz çok önemli kararlar alabilirsiniz.

Daha fazla sorgulayıcı olacağınızdan samimiyetine inanmadığınız kişiler gözünüzde değersizleşebilir. Açtığınız bir davanın olumlu sonucunu alabilirsiniz. Bir internet sitesi, sosyal medya hesabı açmak ve yayına başlamak için uygun zaman.

Başaklar, bir süredir kendi emekleriniz ile kazandığınız maddi konular ile ilgili bir değişim ve hareketlilik içerisinde olabilirsiniz. Bu hafta yaşanan Dolunay’da hedefleriniz uğruna biraz daha derin planlar yapıp, cesaretle ilerleyebilecek motivasyonunuzu arttırabilirsiniz.

Ailenizden de hedefleriniz konusunda destek alabilirsiniz. Hayatı akışa bırakmak size göre olmasa da bu hafta kontrolünüz dışında gelişen olaylara tanıklık edebilirsiniz. Geçmişte bıraktığınız ilişkileriniz tekrar gündeminize gelebilir. Akılcı yaklaşımlarınız ile en doğru kararları verebilirsiniz.

Önümüzdeki bir ay boyunca odaklanacağınız konular komşular, kardeşler, yakın çevre, iletişim, seyahat, eğitimle ilintili konular olacaktır.

Bu bir ay yeni bir kurs, seminer gibi bir şeye başlayabilirsiniz. Bazılarınız yakın yerlere 2-3 günlük kısa gezilere katılabilirler, bazılarınız ise yeni iletişim araçları alabilirsiniz kendinize. Yakın çevreniz ile daha fazla ilgilenmeniz gereken koşullarda ön plana çıkacaktır hayatınızda.

Bu hafta Boğa burcunda Uranüsyen bir Dolunay meydana gelecek. Yabancılar, yurt dışı ile ilgili işler, tanıtım, pazarlama, yaratıcılık gerektiren işlerden finansal anlamda rahatça kazanç elde etmenize yardımcı olacaktır.

Bu Dolunay uzak yerlere seyahat gibi konuları da gündeme getirebilir. Eğer ki işin içinde parasal meseleleri ilgilendiren bir takım davalarınız var ise bu konularla ilgili harika destekler alabilirsiniz.

Yeni bir eğitime başlamak, yeni bir dil öğrenmek, para kazanmanıza yardımcı olacak bir eğitim için kolları sıvamak için de bu haftayı rahatlıkla değerlendirebilirsiniz.

Bu Dolunay işin içinde hem Uranüs hem de Satürn olduğu için önemli! Hayatınızı değiştirecek sürpriz bir eğitime başlayabilirsiniz. Bu sizin ilgi alanınız veya hobiniz olabilir.

Özel hayatınıza çeki düzen verecek kararlarda alabilirsiniz. Özel hayatınızda meydana gelen konulara duygusal değil, daha gerçekçi yaklaşımlar sergileyeceksiniz. Duygusal sorumluluklarınız veya çocuklarınıza ilişkin sorumluluklarınız bu hafta biraz daha artabilir.

Terazi burcu 22 – 28 Ekim haftalık burç yorumları

Bu hafta kendinizi ilişkinize verebilirsiniz. Bu nedenle işle özel hayatınız arasında denge sorunları yaşayabilirsiniz. Bazı davranışlarınız özel hayatınızda sorun teşkil ediyor olabilir. Bu hafta ayrıca maddi konulara da ağırlık verebilirsiniz.

Maddi açıdan arafta kalmış konulara dair güzel bir haber alabilirsiniz. Nafaka, burs, kredi, alacak gibi konularda beklentileriniz varsa olumlu sonuç gelebilir. Ancak iç dünyanızda fırtınalar esebilir, normalden biraz daha depresif hissedebilirsiniz. Bundan ötürü enerjinizi çeken, negatif tipleri pek yakınınıza yaklaştırmamalısınız.

Partner/eş eğer iş arayışı ya da değişimi niyetindeyse sonuç nihayete erebilir ve herkes sevinebilir. Riskli yatırım ve müsriflikten kesinlikle kaçınmalısınız.

Terazi burçları, Salı günü Güneş sizin burcunuzdan çıkıp, komşunuz olan Akrep burcuna geçiyor. Hayatlarınızda önemli izler ve farkındalıklar yaşattıktan sonra sizi yeni hayat düzeninizi inşa etmek için 11 ay bırakacak ve sonra tekrar ziyarete gelecek.

Bu hafta gerçekleşecek Dolunay, Boğa burcunun hemen ilk derecesinde olacağı için sizi özellikle ikili ilişkiler konusunda etkileyebilir. Eşiniz, ilişkiniz veya varsa ortaklarınız hakkında biraz daha derin düşünmenize sebep olabilir.

Para, önemli bir gündem maddeniz olabilir. Kontrolünüz dışında gelişecek durumlar oluşabilir. Dengeleri kurmaktan vazgeçmeden, sakin tavırlarla olaylara yaklaşmanız isabet olacaktır.

Önümüzdeki bir ay boyunca odaklanacağınız konular maddi konular olacaktır. Gelirlerinizi arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilir veya gelirlerinizi nasıl arttırabileceğinizin yollarını arayabilirsiniz.

Bazılarınız mesleki anlamda terfi veya maaş zammı ile karşılaşabilirler. Bu hafta Boğa burcunda Uranüsyen bir Dolunay meydana gelecek. Özellikle gayrimenkul, emlak, taşınmaz mallarla ilgili önemli, güzel, destekler alabilirsiniz. Alacağınız bu destekleri bir sonraki hafta kullanmanızda yarar var.

Yine vergi, borçlar, ödemeler, krediler, banka işlemleri, burslar, miras gibi konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir ve bu gelişmeler genel anlamda olumlu nitelikte olacaktır.

Önemli bir krizi aşabilmeniz için rahatlıkla destek alabileceksiniz. Ya da bu hafta uygun koşulları olan, yatırım amaçlı kredileri araştırabilirsiniz. Ama ekonomi malum, kaldırabileceğinizden çok daha büyük finansal riskler almamakta fayda var aslında.

Bu Dolunay işin içinde hem Uranüs hem de Satürn olduğu için önemli! Evinizi veya arabanızı değiştirmek için harekete geçebilirsiniz. Evinize, ailenize ilişkin sorumluluklarınız hafta boyunca artabilir. Bu alanlarda düzen getirecek yeni kararlar alabilirsiniz. Kontrollü değişim dönemi sizler için.

Akrep burcu 22 – 28 Ekim haftalık burç yorumları

Yorucu bir hafta geçirmeye hazırlıklı olun. Hem iş hayatınızda hem de özel hayatınızda bazı konuları düzene koymakta zorlanabilirsiniz. Hafta ortasında ise güveninizi yeniden kazanabilirsiniz. Hayatınıza dair büyük adımlar atacağınız bir döneme giriyorsunuz.

Çok emek verdiğiniz, karşılıklı olarak duygular güçlü ve samimiyse dolunay vesilesi ile ilişkide kartlar açılabilir, sorun ya da kopukluk yaşayan ilişki ise tamir olabilir. Tabii bu olumlu tesir alanlar için.

Gölge yönünde ise dikkat edilmemesi gereken konu şartları zorlamamak. Sallantıda bir ilişki bu evrede aşırı baskıcı, kıskanç ya da takıntılı davranışlarla yok olabilir. Çok dikkatli olmalı ve kesinlikle gereksiz yere geçmişi kurcalamamalısınız. Yeni bir ortaklık için biraz beklemede kalmakta fayda var.

Akrep burçları, nihayet sizin döneminiz başlıyor…Salı günü Güneş burcunuza geçiyor ve bir ay boyunca aslında hayatınızda bir sonraki yıla kadar meşgul olacağınız gündem maddelerini fark etmenizi sağlıyor.

Bu dönemde çok fazla gezegen sizin burcunuzda hareket halinde, bu da zamanının ruhunun sizin aşina olduğunuz enerjiler altında olmasına olanak veriyor.

Salı günkü Dolunay’da başroldesiniz. Hayatınız ile ilgili önemli bir dönemi kapatmak, yeni farkındalık ve planlar ihtimal dahilinde.

Venüs geçmişte yaşadığınız ilişkiler hakkında yeni farkındalıklara ulaşmanızı sağlıyor. Hatta çıkmazlarda, yeni senaryolar üretmenize olanak sağlıyor. Venüs’ün burcunuzda hareket etmesi fiziksel güzelliğiniz konusunda da harekete geçme motivasyonu veriyor.

Bu hafta Güneş artık burcunuza giriş yapıyor. Enerjiniz yükselmeye başlayacak ve kendinizi daha net bir şekilde ortaya koyabileceksiniz.

Kişisel yeteneklerinizi paraya dönüştürebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hayatınızda yeni başlangıçlar, yeni oluşumlar dikkat çekici olacak. Hayatın bir nevi odak noktası siz olacaksınız ve spot ışıkları üzerinizde parlayacak. Atılım yapma ve girişimlerde bulunma zamanı sizler için. Yalnız biraz egosantrik olabilirsiniz, dikkat etmenizde yarar var.

Bu hafta Boğa burcunda Uranüsyen bir Dolunay meydana gelecek. Sözleşmelere, anlaşmalara işaret etmekte. Bu daha çok hukuksal bir kağıt üzerinde yapılacak olan bir anlaşma olabilir. Eğer yalnız iseniz, bir partneriniz yok ise bu Dolunay zamanı bazı karşılaşmalar yaşayabilirsiniz.Eşinizden veya partnerinizin fikirlerinden düşüncelerinden rahatlıkla yararlanabileceksiniz.

Bazılarınız eş veya ortağınızla beraber bir iş girişiminde bulunabilir veya eşinizin parasal meselesinde olası bir krizi atlatması konusunda yardım ve destek olabilirsiniz. İlişkilerinizde veya ortaklıklarınızda beklenmedik, sürpriz, ani gelişmelere hazır olun. Bu alanda yeni kararlar alabilirsiniz düzen getirmek adına. Hafta boyunca anlaşmalardan ve sözleşmelerden yana şansınız açık olacak.

Yay burcu 22 – 28 Ekim haftalık burç yorumları

Hafta başında birtakım aktivite yapma isteği içinde olabilirsiniz. Hafta boyunca ise kendi isteklerinize ve yapacaklarınıza yoğunlaşabilirsiniz. Hayatı daha iyi anlamlandırmak size iyi gelebilir. Geleceği gözden geçirmek ve neler yapacağınıza karar vermek için uygun bir hafta.

Hayatınızdaki yük olan ve yorucu bir rutin sona erebilir; aynı zamanda bürokratik bir sıkıntıdan kurtulabilirsiniz. İş ortamınızda beklenmedik değişiklikler ve hatta şok bir istifa gündeme gelebilir.

Bu dönemde iş yerinde çok sivri olmamak faydalı olur diye düşünüyorum. Sağlık konusunda özenli olmalısınız, beklenmedik rahatsızlıklara açık olabilirsiniz. Rutin kontrolleriniz varsa muhakkak yaptırın; ufak bir sıkıntıyı dahi önemsememezlik etmeyin derim. Aşırı yeme isteği gelebilir, dikkat.

Yay burçları, bir süredir özellikle iş hayatınız ile ilgili değişimler yaşıyor olabilirsiniz. Bu hafta yaşanacak Dolunay ile birlikte iş hayatınıza ek olarak aile hayatınız da gündem maddeleriniz arasındaki yerini alıyor. Aileniz, eviniz, yuvanız hakkında daha önce farkına varmadığınız duygularınızı farkına varabilirsiniz. Yeni planlar içerisinde olabilirsiniz.

Bu Dolunay’da siz de başrolü paylaşan burçlardan birisiniz. Etkisi biraz fazla olabilir.

Jüpiter Yay burcunun yönetici gezegenidir, yani en fazla Yay burcunda rahat eder ve enerjisini tam olarak yansıtabilir. Mutlu haber şu ki, çok yakın bir zaman içerisinde, Jüpiter Yay burcuna geçecek ve sizi bolluğu, bereketi ile şımartacak. Hayatınızın son derece şanslı bir dönemine başlamanıza vesile olacak.

Daha içe dönük olabilir, kendinizle kalmak isteyebilir, iç dünyanızı sorgulayabilirsiniz. Hayatın neresindeyim, hedeflerim neler gibi konuları sıkça düşünebilirsiniz.

Bu bir aylık süreç yeni başlangıçlar yapmak için pek elverişli zamanlar değil açıkçası, elinizdeki potansiyel işleri bitirmenizde yarar var. Sağlığınızda da özen göstermelisiniz. Bünyenizin zayıf olacağı bir sürece giriyorsunuz.

Bu hafta Boğa burcunda Uranüsyen bir Dolunay meydana gelecek. İş ortamınızı ilgilendiren bölgede olacak bu Dolunay, yeni projeler ve yeni müşterilerle bir araya gelmenize yardımcı olacaktır. Bu projeler finansal anlamda getirisi yüksek olabilecektir.

Eğer iş arıyor iseniz bu Dolunay ve takip eden 2-3 gün önemli haberler alabilir, gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yine bu hafta diyete başlamak, sağlıklı beslenmek, spora başlamak daha doğrusu hayatınızı daha kaliteli ve sağlıklı geçirmek için destek almak için de harika bir hafta. Yalnız sağlık olarak boğazınıza, bademciklerinize, ses tellerinize dikkat etmenizde fayda var.

Oğlak burcu 22 – 28 Ekim haftalık burç yorumları

Önemli sorumluluklarınızı hafta başında sabah saatlerinde yapmak durumunda hissedebilirsiniz. Hafta boyunca da önemli bir konuya yoğunlaşabilirsiniz. Bu hafta sosyal çevreniz daha önemli bir hal kazanmaya başlayabilir.

Hayatınıza hiç beklemediğiniz bir şekilde son derece şaşaalı bir şekilde sürpriz bir aşk girebilir. Ayaklarınız yerden kesilebilir ve adeta kendinizi bulutlarda bulabilirsiniz. Ancak Venüs retrosunda olduğunuzu unutmayın ve tüm yelkenleri suya indirmeden iyice karşı tarafı bir tartın derim.

Eski aşklardan da geri dönüş olabilir, aynı uyarılar geçerli. Venüs retrosu çocuk sahibi olmakla ilgili çok verimli değildir; ancak dolunay etkisi vesilesi ile on gün boyunca doğurgan bir etki oluşuyor.

Oğlak burçları, bu hafta yaşanacak Dolunay ile birlikte kardeşleriniz, akrabalarınız veya çok yakın dostlarınız gündeminizde önemli bir yer edinebilir. Daha önceleri fark etmediğiniz detaylar ile yüzleşip, bir dönemi kapatma kararı alabilirsiniz. Siz de hayatı kontrol etmeyi seven burçlardan biri olsanız da, bu dönemde kontrolünüz dışında gelişmeler yaşıyor olabilirsiniz.

Genel olarak, sınavlardan geçtiğiniz ve bazen hayatın sizi zorladığını hissettiğiniz bir yıl yaşarken bu farkındalık, kapanış, yeni başlangıç size destek verecektir.

Önümüzdeki bir ay boyunca sosyal, hareketli olabilecek, yeni kişilerle tanışabilir ve bu yeni tanıştığınız kişilerden güzel destekler alabilirsiniz.

Bu bir ay, umut ettiklerinizin, dileklerinizin gerçekleşme zamanı olarak değerlendirebilirsiniz. Bu yüzden neler dilediğinize ve istediğinize dikkat edin. Arkadaşlarınızdan harika destekler görebileceksiniz.

Bu hafta Boğa burcunda Uranüsyen bir Dolunay meydana gelecek. Yalnız olanlar bence gözlerini dört açsınlar, çünkü çok yakınınızda bir yerde aşk sizi bekliyor olacak. Aşk hayatınıza ilişkin gizlilik içinde hareket etmeniz gereken bir süreçten geçiyor da olabilirsiniz fakat bu Dolunay zamanı bunu artık açığa çıkartabilirsiniz.

Yine çocuk sahibi olanlar, çocukları ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirler. Kişisel yeteneklerinizi kullanarak iş hayatınızda özellikle başarıyı çok daha kolay bir şekilde edebilir, finansal anlamda kazanç elde edebilirsiniz.

Bu Dolunay özel hayatınızda olan kişiye özel sürprizler hazırlayabilir, ilişkinizi çok daha sağlam ve güçlü bir hale gelmesi için adımlar atabilirsiniz.

Kova burcu 22 – 28 Ekim haftalık burç yorumları

Yakın çevrenizde yaşananlar sizi de yakından ilgilendirebilir ve etkileyebilir. Hafta başında iş hayatınızda beklediğiniz desteği göremeyebilirsiniz. Bu durum fazlasıyla moralinizin bozulmasına neden olabilir.

Aile içerisinde agresyon, özellikle kadın aile fertleri ile çatışma görülebilir. Geçmişteki saklı defterler açılabilir, hatta bazısı temcit pilavı gibi gündeme gelebilir. Sizi de etkileyen konular varsa ruhsal açıdan biraz yorulabilirsiniz. Yeni bir ev almak, taşınma ve tayin için bir sonraki ayı beklemek faydalı olabilir.

Diğer yandan önceden işlemleri başlamış bir alım, satım, tadilat gibi bir işlem hayırlı bir şekilde sonuçlanabilir. Bu dönem geçmişi çok sorgulayabilirsiniz, lütfen kendinizi hırpalamayın.

Kova burçları, bu hafta yaşanacak Dolunay size para konularında farkındalıklar yaşatabilir. Bir süredir çözülmesini beklediğiniz maddi bir konu çözüme ulaşabilir. Kendi emekleriniz ile kazandıklarınızda yeni bir dönem başlayabilir…

Kendinizi halen fiziksel olarak aktif ve güçlü hissediyor olabilirsiniz. Mars’ın burcunuzda yaptığı bu yolculuk size de bol seyahat fırsatı veriyor olabilir. Platonik ilişkileriniz kafanızı kurcalamaya devam edebilir.

Önümüzdeki bir ay boyunca odaklanacağınız konular iş ve kariyerinizi ilgilendiren konular olacaktır. İş arayanlar bu süreçte iş bulabilir, tekliflerle karşılaşabilir, yükselmek isteyenler terfi alabilirler.

Doğrularınızla ve yanlışlarınızla çok fazla göz önünde olacaksınız. İş hayatında parlama dönemi başlıyor olacak sizler için. Bu hafta Boğa burcunda Uranüsyen bir Dolunay meydana gelecek. Çevrenizde işinize ve ne yapmanız gerektiğine dair karışacak çok fazla insan olmasına karşın, kendi bildiğinizi okuyacaksınız.

Özellikle özel hayatınıza ilişkin sesler çok fazla yükselebilir. Dolunay haftasında yeni bir eve geçmek, yeni ev kiralamak, araba almak veya satış işlerini halletmek için de gayet uygun bir hafta olacaktır. Ani bir kararla yaşadığınız evi veya arabanızı değiştirmek isteyebilirsiniz ya evinizin stilini, tarzını, rengini, mobilyalarınızı değiştirebilirsiniz.

Hafta boyunca yatırımı olabildiğince kendinize yapın. Korkularınızın, kaygılarınızın kaynağı ne ise bunları tespit edip çözüme ulaştırın. Hafta boyunca terapi almak, ruhsal anlamda size iyi gelecek ve yön verecek adımlar atmak için çok uygun.

Biraz daha sabır… Hayatınızdaki taşların yerine oturduğu bir dönemdesiniz.

Balık burcu 22 – 28 Ekim haftalık burç yorumları

Bu hafta maddi durumunuzla ilgili detaylar önem kazanabilir. Girişimlerinizi hafta ortasında gerçekleştirmeniz daha doğru olabilir. Uzaktaki akrabalarınızdan bazı haberler alabilirsiniz. Ağzınızdan çıkacak birtakım sözler şok etkisi yaratabilir aman dikkat.

Dolunay döneminde en ufak bir konuşmaya dahi dikkat edin, zira bir konuşma bile hayatınıza büyük ve kalıcı etkiler getirebilir. Çok önemli bir iş görüşmesi yapabilir, uzun süredir uğraştığınız bir proje ya da müşteriyi alabilirsiniz.

Bir internet sitesi açmak, sosyal medya iletişimi başlatmak adına en az on gün daha beklemenizde fayda var. Kardeş ve akrabalardan özellikle kadın olanlarla geçici sürtüşmeler ve çekişmeler yaşanabilir. Kısa ve önemli yolculuklar söz konusu olabilir, ertelemeyin.

Balık burçları, yükselen burcunuzun derecesine göre değişmekle beraber, bu Dolunay ile gündeminize maddi konular veya ilişkilerinizle ilgili kapatmanız gereken olayları getirebilir.

Çevrenizde olup biten olayları çok net değerlendirmediğiniz, hayallerinizle hareket edebileceğiniz bir haftadasınız. Özellikle kendinizle ilgili değerlendirmelerinizde çevrenizdekilerin fikirlerine kulak vermeniz sizin için iyi olabilir.

Maddi konular önem kazanacak bu hafta ve girişimlerinizi hafta ortasına kadar etkin bir şekilde yönetebilirsiniz. Kendinizi geliştirdiğiniz, seyahat, eğitim, yeni insanlarla bir arada olduğunuz felsefeye daha fazla ilgi gösterdiğiniz ve öğrenmekten geri durmadığınız bir dönem. Uzaktaki insanlardan alacağınız haberlerde devrede olacak bu hafta içinde.

Salı günü itibariyle daha fazla değişik kültürler, yeni insanlarla bir arada olma isteğinizin arttığını görebilirsiniz.

Çarşamba günü Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay sizin yakın çevre alanlarınızda oluşacak. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan bağlantılarınızda ani beklenmedik olaylara açık olabilirsiniz. Yakınınızda kim varsa onların hayatındaki olaylar sizin hayatınızı da etkileyecek. İletişiminize bu dönemde dikkat etmeniz gerekiyor.

Fikirlerinizdeki git geliriniz çok yüksek olacak. Ağzınızdan çıkacak birtakım sözleri, insanları şok edecek davranışları karşınıza getirebilir. Kısa yolculuklarda araba kullanırken dikkatli olmakta fayda var. Sıkıntı ve sorunları kendi üzerinize çekme olasılığınız olacak. Bu yüzden enerjinizi biraz daha rahatlatmanız, biraz daha sakin durmanız önemli.

Cuma günü daha az tanıdığınız insanlarla olan bağlantılarınızı kuvvetlendirebilirsiniz. Eğitim hayatınızda sıkıntı ve sorunlarınız varsa bu sıkıntıları giderecek konuşma içinde girebilirsiniz. Sıkıntı yaşadığınız ilişkilerinizi toparlama şansına sahip olacaksınız.

 Pazar günü sosyal çevrenizle beraber yapacağınız planlar hayatın ileriki noktalarında size güzel kapılar aralayabilir. Kalıcı işler için hafta sonunu değerlendirin.

İndigodergisi.com

Yorumlar