Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 20 - 26 Şubat

Astroloji verilerine göre 20 - 26 Şubat 2023 haftasının burç yorumlarını ünlü Astrolog Filiz Özkol yaptı.

Haftalık Burç Yorumları: 20 - 26 Şubat

HAFTANIN ASTROOJİK GÖRÜNÜMÜ:

Özgürlüğümüzün kısıtlanmasından rahatsız olacağız. Gücümüz yenileniyor. Dostlarımızla işbirliği yaparak bir çok başarıyı yakalayabileceğiz.. Kişisel olaylarımızda kendimizle ilgili duygu karmaşaları yaşayabiliriz. İkili ilişkilerimize dikkat etmeliyiz. Sonuçlanmayan hukuksal sorunlarımız artı veya eksi bir şekilde bitecektir. Kişisel isteklerimiz ve egolarımıza zıt bazı konular bizi rahatsız etse de, önleyemediğimiz bir şekilde bu ortamın içinde bulanacağız. Aşkta eleştirici  bir dönemimizdeyiz. Duygularımızda terslikler yaşayabiliriz. . Uzun süredir görmediğimiz akrabalarımızı ziyaret edecek, sanatsal ve kültürel etkinliklere katılmak isteyeceğiz. Sanat faaliyetlerinin arttığı bir hafta. Soyut kavramlar gündem kazanacak.

BU HAFTAKİ GEZEGEN HAREKETLERİ:  Bu hafta isteklerinize cevap gelecek, yollarla ilgili düğüm olmuş işlerinizin birden çözüldüğünü göreceksiniz. İmza bekleyen yazılı anlaşmalarınızın bir anda onaydan çıktığını görmek sizi rahatlatacaktır.. Kendinizi garantiye almaktan başka çareniz yok.. İnsanlara yardım etme duygunuz harekete geçerek, toplumda misyonu olan kuruluşlarda görev yapacaksınız. İletişim ve maddi konularda sorunlar ortaya çıkabilir. Bazı ilişkilerinize belli bir mesafe getireceksiniz. Değer yargılarınız ve sezgileriniz artıyor.

HAFTANIN RENGİ: Mavi, sarı, uçuk pembe, bordo

HAFTANIN KOKUSU: Yasemin, yosun, freşh kokular,incir

HAFTANIN  ÇİÇEĞİ: İncir  çiçeği, portakal çiçeği, sardunya

***********************************************************

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Güvensizlikten çok çabuk etkileniyorsunuz. Size sunulan iş tekliflerini iyice gözden geçirmeniz gerekiyor. Önlemini almadığınız işi kesinlikle onaylamayın. Diğer insanlara göre çok hızlısınız. dikkat edin. Çekici fikirlerinizi daima kendinize saklamalısınız. Dışa dönük ve ilginç bir yapınız var. Fakat, ürettiğiniz düşüncelere karşı çıktıkları zaman son derece rahatsız oluyorsunuz.  Yaşama coşkulu bir şekilde bakmanız, her zaman hoş karşılanmayabilir ama siz aldırmayın. Enerjinizi ve hırslarınızı arkadaşlarınızla birleştirirken; sert ilişkiler yerine, uyum içinde hareket edeceksiniz. Bazılarınız derin dostlukların temelini atacaklar. Eski sorunların çözülmesi size rahatlık verecektir.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bomba gibisiniz. İddiacı ve yargılayıcı tavırlarınızın ön plana çıkmasıyla, başkalarının fikirlerine karşı toleranslı olamayabilirsiniz. Sosyal açıdan aktif olmanız sizi şımartmasın.. Önemli bir dönem… Hedefleriniz yüksek fakat egonuzu doğru kullanmalısınız. Şimdiye kadar açığa vurmadığınız düşüncelerinizi, birlikte iş yaptığınız kişileri uzaklaştırma pahasına ifade etmeye başlayabilirsiniz. Takdir gören kişisel çabalarınız sizi motive etse bile, tam olarak beklentilerinizin yanıtını bulamayabilirsiniz. Yine de düşüncelerinize sahip çıkan çevresel faktörlerin desteğini hissettiğiniz günler olabilir. Aniden değişebilecek şartlara karşı temkinli olmalı, ölçüyü kaçırmamalısınız. Yanınızda çalışan kişilerle aranızda tartışmalar çıkabilir. Dikkatli olun ve küçük nedenleri gözünüzde büyütebilirsiniz.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Gerçeklerle yüz yüze gelmeyi öğrenmelisiniz, çünkü; oldukça hassas bir durum ortaya çıkacaktır. Yıllarca  görüşmediğiniz  bir akrabanızdan haber alabilirsiniz.  Uzun zamandır süregelen bir kırgınlığınız varsa, hepsine son vermek adına yapılan çalışmalar gündeme gelecek. Egolarınızın yüksek olduğu bir hafta  içindesiniz. Aile yakınlarınızın ve ebeveynlerinizin  fikirleri ikinci planda kalacak, kişisel inisiyatifiniz her konuda hakim olacak. Karşınıza çıkacak şartlarla mücadele edecek, taviz vermeyeceksiniz. Ketum ve kararlı davrandığınız zaman, şartlar sizden yana olacak. Kişileri olduğu gibi kabul etmesini öğreneceksiniz. Ailenizle ilgili sorumluluk almaya hazır olun. . Fikir alışverişinde bulunacağınız topluluk ve arkadaş grupları içinde olmayı arzulayacaksınız.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Melankolik yönleriniz ortaya çıkacak. Geçmişe bağlı bir takım sorunlar ortaya çıkabilir. Siz gülümserken bile, kafanızda bir takım hesaplarınız var. Kendinizden başka hiç kimsenin güvenilir olmadığına kendinizi inandırmış durumdasınız. Yakınlarınızın dışında hiç kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. Sizi üzen ve geçmişte kalan durumların değerlendirmesini yapmak için, elinize geçen bu fırsattan mümkün olduğu kadar yararlanmaya bakmalısınız. Sabrınızı ön plana çıkartın, huzursuzluğunuzu yenerek kendinizi rahatlatacak çalışmalara yönelin. Aile içi sorunları gözünüzde abartmamalısınız. Ailenizi olduğu gibi kabul etmeyi öğrendiğiniz zaman yapacağınız değişimlerden önemli dersler çıkaracaksınız. Eski dönemleri geride bırakarak onlarla uyum sağlama konusunda gerekli çabayı göstereceksiniz.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: İçinize doğan her şeyin, garip bir şekilde ayağınıza geleceğini bilmelisiniz. Kendinize şans vermek konusunda biraz cömert davranmalısınız.. Sosyal yaşantınızda bozulan dostluklarınızı yeniden düzeltme imkanı bulacak, derin bir çözülme devresine gireceksiniz. Geçmişte üzerinde çalıştığınız ve size ödül getirmesini beklediğiniz tüm konular sizi destekleyecek. Mesleki konularda etkin kişiler istediğiniz şansı size verecekler ve birçok fırsatı bir arada yakalayacaksınız. Para evinize muhteşem bir destek geliyor. İşinizde yükselme, farklı bir mesleğe geçme ve kendinizin için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir yıl olacağından emin olabilirsiniz. Derin araştırma gereken konularda kendinizi ispat edeceksiniz.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Çevrenizle yardımlaşacak, üzerinizde onların pozitif etkisini göreceksiniz. Siz ilişkilerinizde güven aradığınız için, yakınlaşacağınız kişilerin üstün nitelikli ve fikirlerinize uygun bireyler olmalarına dikkat ediyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi ifade edebilecek konuşmalar yapacak ve birçok dostluk kuracaksınız. Sıra dışı mesleklerden para kazanma şansınız hep gündemde olacaktır. Önemli olan; sizin ne istediğinizi bilmeniz ve bu konularda göstereceğiniz azim ve yaratıcılıktır. Baskıya ve yönlendirmeye gelemiyorsunuz. İsteklerinize bir sınır çizmenizde fayda var. Bu konuda kendinize sıkı bir disiplin getirmeli fakat enerjinizi de baskı altında bırakmamalısınız. Olayları akışına bırakmak sizin için daha emniyetli olacaktır. 

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Oldukça güçlü pozisyonlarda çalışarak, işbirliği içinde olduğunuz kişileri düşüncelerinizle etkileyeceksiniz. Bazıları da, iş arkadaşlarınızdan biriyle duygusal ilişkilere girebilir. İlginç bir dönem ve sizin davranışlarınızla daha da orijinal hale gelecek. Özellikle, fikir ve düşünce bazında anlaşacağınız kişinin özel olması gerekiyor. Duygusal tatmin sağlayacağınız aşklarınız gündemi meşgul edecek. Takıntılarınız sizi rahatsız edebilir. Dostlarınızın sırlarını saklamak isteyecek ve bu konuda taviz vermek istemeyeceksiniz. Yakın dostlarınızın sözlerinden ve davranışlarından etkileneceksiniz. Suskun ve gizemli bir havaya girerek, düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz. Karşınızdaki kişileri incitmekten çekindiğiniz için fikirlerinizi açıklamakta zorlanabilirsiniz.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:

. Geriye dönüşü  zor hatalar yapabilirsiniz. . Deneyimler ve testlerden geçiyorsunuz. Aşkınızın sadakat deresini ölçmek için önünüze çıkacak olan birkaç olay karşısında kişiselliğinizden ödün vermezseniz siz kazanacaksınız. Sosyal yaşama fazla değer verdiğiniz bir hafta. Amacınız dikkat çekmekse, ortalıklarda görünmeniz sizin için yeterli olacaktır. Gireceğiniz ortamlarda romantik bir buluşma sürprizlerine hazır olun. Birlikte çalıştığınız kişilerin iç yüzünü görebilirsiniz. Gereksiz cesaret gösterilerine kapılmayın. Takdir gören kişisel çabalarınız sizi motive etse bile, tam olarak beklentilerinizin yanıtını bulamayabilirsiniz. Ani değişen şartlara karşı temkinli olmalı, ölçüyü kaçırmamalısınız. Kendinizi yıpratmadan hareket etmelisiniz.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Sosyal ilişkileriniz önem kazanıyor.. Yaşam değerleriniz yükseliyor. Sezgilerinizin yüksek olmasından dolayı arkadaşlarınız arasında farklı yönleriniz dikkat çekecek. Sürekli değişim içinde, hareketli bir yaşamı tercih edeceksiniz. Yaşama dair hiçbir ödün vermeden hayatınızı sürdürmek istiyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerle ortak fikirler üreteceksiniz. Akıllı insanlarla konuşmayı seviyorsunuz. Onların değişik fikirlerinden siz de etkileneceksiniz. Ortaklıklara açıksınız. Düşüncelerinizin çevrenizle bütünleşmesinden yanasınız. Doğru insanlarla çalışmak isteğiniz doğrultusunda, isabetli kararlar vereceksiniz. Karşınızdaki kişinin duygularını çok çabuk hissedebiliyor ve empati yeteneğinizle onları idare edebiliyorsunuz. Bu dönemde hiçbir şekilde pes etmeyeceksiniz.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Düşündüğünüz bir çok şeyi gerçekleştirme çabası içinde yoğunlaşırken, eski alışkanlıklarınızı gözden geçirecek, gelişen şartlara göre rotanızı ayarlayacak, yeni bir şeyler yaratma konusunda gayretli olacaksınız.. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da, size daha sonra hak vereceklerdir.. Radikal değişimler sizi bekliyor. Düşüncelerinizden ödün vermeyi düşünmeyecek, karşılaşacağınız engellerle mücadele edeceksiniz. Kendinize ait doğrularınızdan emin olmak için; çevrenizi sınamak isteyecek, kendinizi çok daha enerjik ve cesaretli hissedeceksiniz. Yaratıcılığınızdan kaynaklanan pratik gerçekleri hayata geçirebileceksiniz.  Her şeyin en mükemmelini yapmak istiyorsunuz. İkna kabiliyetiniz oldukça yüksek seyrediyor. Hayal gücünüzü istediğiniz koşulları oluşturmakta kullanabilirsiniz 

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Çevrenizde akıllı ve ne istediğiniz bilen güzel insanlar oluşacaktır. Satürn gezegeni, hafta  boyunca sizin çevresel koşullarınızı destekleyecek ve önemli kişilerle bir arada olmanız sağlayacak. Bazılarınız, kariyerinizi bu şekilde genişletecek veya sınırlarınızı olumlu bir şekilde çizeceksiniz. Eski arkadaşlıklarınızın gündem kazanması sizi mutlu edecektir. Çevre ilişkilerinizde bir canlılık gözlenecek, yeni tanışacağınız insanlarla, ortak çalışmaların temelini atacaksınız. Enerjinizdeki artış nedeniyle kendinizi güçlü hissedecek, bunu konuşmalarınıza yansıtacaksınız. Entelektüel yönlerinizi ortaya çıkaracak aktivitelerde, aynı mesleğe sahip olduğunuz kişilerle aranızda duygusal bir çekim oluşabilir. Güvendiğiniz dostlarınızı yanınızdan ayırmak istemeyeceksiniz. Onların sezgisel yeteneklerini kendinizle birleştireceksiniz.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: İlginç bir dönem ve sizin davranışlarınızla daha da orijinal hale gelecek. Duygularınızın sizi yönlendireceği konuları iyi seçmelisiniz. Tercihleriniz konusunda iyi düşünmelisiniz. Kişisel harcamalarınızı dengelemeniz gerekiyor. Hoşunuza giden her hangi bir şey için, hayır diyemiyor ve bütçenizi aşan masraflar yapıyorsunuz. Duygusal yaşamınızda, maddi yaşamınız gibi sıra dışı. Sevdiğiniz insana hoş görülü davranmıyorsunuz. Çok yakın bir arkadaşınla özel işbirlikleri yapabileceğiniz bir dönem. Güneş ve Jüpiter kazançlar ve gizli istekler konusunda sizde farklı bir algı yaratıyor. Yüksek ideallerinizi yaşama geçirmek için gösterdiğiniz çabanın taşları yavaş yavaş oturuyor. İnce hesaplar ve planlar içindesiniz. Yaşamınızla ilgili vereceğiniz kararların sonuçlarını çok çabuk görmek istiyorsunuz. Sabırsız davranmayın.

*************************************************** 

BU HAFTA DOĞANLARIN KRAKTER ÖZELLİKLERİ:  Özgürlük duygusu içinde oldukları için, yaşamda asıl yapmak istedikleri konuda başarıları gecikebilir. Zihinsel enerjileri çok yüksektir. İletişim ve yollarla ilgili kazançları her zamana çok fazla olacak fakat dağınıklıkları yüzünden fırsat kayıpları yaşayacaklardır. Dengelenmeye her zaman ihtiyaçları vardır. Sadık ve güvenilir olan bu kişiler, fazla duygusal oldukları için, olaylara farklı yönlerden bakarlar. Hafızaları çok güçlüdür. Özel aşk ilişkilerinde sahiplenici ve kavrayıcıdırlar. Partnerlerini fazla benimsedikleri için, çoğu kez güzel fakat inişli çıkışlı bir duygusal hayatları olur. Zor olaylar karşısında tepkileri güçlüdür fakat saldırgan değildir. Değer verdikleri kişileri koruma konusunda sadık bir yapıları vardır. Çocukluk anıları onlar için çok önemlidir. Geçmişine saygılı bir şekilde bağlı kişilerdir.. Kazançlarını sonu belli olmayan işlerde yitirmek istemedikleri için, yapılarını sağlam temeller üzerinde kurmaktan hoşlanırlar.

BU HAFTA DOĞAN KADINLARIN  KRAKTER ÖZELLİKLERİ:  Sıra dışı düşüncelere sahip kendilerine güvenen kişilerdir.  Duygusal gerilimleri oldukça fazladır. Kendilerine ters gelen her türlü konulara içsel bir tepki gösterirler. Sanat yönü güçlü olan bu kişilerin, başarılı olmaları için, özgürlüklerine ihtiyaçları vardır.. Kibar ince ve sevimli yapıları sayesine, girdikleri çevrelerde kendilerini sevdirirler.

BU HAFTA DOĞAN ERKEKLERİN KRAKTER ÖZELLİKLERİ:  Yalnız çalıştıkları zaman çok daha mutlu olurlar. Çevrelerine güvenmek isterler. Yaklaşım tarzları son derece çekimserdir. Onlarda eksik olan tek şey, kişilere yaklaşırlarken sürekli kafalarında soruları vardır. .Sahiplenme duyguları çok gelişmiştir. Çok hassas olan bu kişiler, negatif enerjiyi de üstlerine çekmek gibi bir yetenekleri vardır.

BU HAFTA DOĞAN ÇOCUKLARIN  KRAKTER ÖZELLİKLERİ:  Bebekliklerinde şaşırtıcı bir şekilde zeka oyunları sergilerler. Ebeveynlerinin özel ilgilerine ihtiyaç duyarlar. Daha küçük yaşlarda kendi egolarına düşkün kişilerdir. Okul yıllarında öğretmenlerine kendilerini sevdirmesini bilirler.

 Filiz Özkol - medyabey.com

Yorumlar