Astroloji

Haftalık burç yorumları: 20 - 26 Haziran

Astroloji verilerine göre 20 - 26 Haziran haftasına burçları etkileyecek olası halleri astrolog Seyran Ataklı yorumladı.

Haftalık burç yorumları: 20 - 26 Haziran

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Önümüzdeki 1 ay boyunca ev, aile, yuva konuları öne çıkacak. Ebeveynlerle ilgili konular, aile içinde hareketlilik gündeme gelebilir. Taşınma, gayrimenkul alım satım, yer değişimi, kiralama gibi konular öne çıkabilir ya da evinizle ilgili yenilik yapabilir, eşya değiştirmek isteyebilirsiniz. Canlısınız ve risk almak isteyeceksiniz. Yay dolunayı etkileri devam ediyor başlamak istediğiniz eğitimleri, zihinsel olarak desteklendiğiniz bir süreci anlatacak. İletişim artarken iş arıyorsanız gerekli bağlantıları kurabilir, başvurular yapabilir, resmi işlerinizi çözebilirsiniz.

************

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu: Parasal giriş çıkışlar, bütçe düzenlemesi, harcamalar gündemde olmaya devam edecek. Zam, terfi beklentiniz varsa otorite figürleriyle konuşabilir, görev ve pozisyon değişimleriyle karşılaşabilirsiniz. Yeni bir projeyi planlayabilir, yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Dolunay etkisi devam ederken kafa karışıklıklarını ve bazı paranoyaları gündeme getirebilir. Dış görünümünüzle ilgili değişimler, estetik operasyonlar gündeminizde olabilir. Kardeşler, akrabalar, arkadaşlarla seyahat planları yapabilirsiniz. Anlaşmalar, sözleşmeler, ticari girişimler hızlanacaktır.

************

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu: Merkür burcunuzda seyahat ederken motivasyon artacak, dışa dönük olacaksınız. İsteklerinizi ortaya koymalı, görünür olmalısınız. Kazançlarla ilgili büyüme ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Sosyal olabilir, arkadaşlarınızla organizasyonlar yapabilirsiniz. Beklentilerinize göz atın ve yenilenin. Hedefler belirleyebilir, uzun vadeli planlar yapabilir, seyahat kararı alabilirsiniz. Ticari alanda girişimler hızlanabilir. 21 Haziran itibariyle Güneş Yengeç seyahati önümüzdeki 1 ay boyunca bütçeniz, paranız, ailenizin işi konularını öne çıkartırken, onlardan gelecek desteklerle karşılaşabilirsiniz.

************

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu: Güneş burcunuza yerleşiyor. Görünür ve fark edilir olacaksınız. Terfi, zam beklentiniz gerçekleşebilir, önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Mücadeleci olacaksınız. Kendi işinizi kurmak isteyebilir, sosyal medya, reklam gibi yeteneklerinizi öne çıkartmak isteyebilirsiniz. Sağlığınıza, bağışıklığınıza, mide sorunlarına dikkat edin. Dış görünüşünüzle ilgili değişim ve yenilikler yapabilirsiniz. Hedefler için harekete geçebilirsiniz. Venüs 12. evde ikili ilişkilerde problemleri çözme yoluna götürebilir.

************

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Yurtdışına gitmek, uzun seyahat planları yapmak, yeni eğitimlere başlamak, eğitimler vermek, yeteneklerinizi ortaya koymanız açısından başarı getirecek bir dönem. Resmi evrak, vize, pasaport, iş başvurusu, ticari işlerinizle ilgili hareketli bir dönem olabilir. Otorite figürlerinden destek görebilir, zam alabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir, kazançlarınızı arttırabilirsiniz. Güneş Yengeç seyahati enerjinizi düşürebilir, zaman zaman sizi aşağı çekebilir; yeni hedefleriniz için harekete geçin, kendinizi aşağıya çekmeyin. Beklenmedik sürpriz hamilelik gündeme gelebilir.

************

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Dikkat çekeceğiniz sosyal bir dönem. Hayatınıza hareket gelecek, iletişim trafiğiniz yoğun olacaktır. Müşteriler, yazılı sözlü iletişimin artması, iş değiştirme, yeni iş görüşmeleri, sözleşme ve anlaşma gündeme gelebilir. Keyfi harcamalar artabilir. Nafaka, kredi, vergi, eşinizin kazancı, ev alım satımı konuları öne çıkabilir. Beklediğiniz bir paranın elinize geçmesi söz konusu olabilir. Sağlığınızla ilgili kronik rahatsızlıklar nüksedebilir. Güneş Yengeç yolculuğuyla hedefler ve beklentileriniz için harekete geçirebilir, yeni çevrelere girebilir, yeni projelere dahil olabilirsiniz.

************

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu: Yurtdışı, yabancılar, uzaklara seyahat planları yapabilir, vize, evrak işleri, ticari konularla ilgili gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Hayalinizi gerçekleştirmek için adım atabilir, yeni bir anlaşma, sözleşme yapabilirsiniz. Eğitimler anlamında gökyüzü şans vadediyor. Önümüzdeki hafta gerçekleşecek VenüsPlüto üçgeniyle hayatınızda çürümüş ve vazgeçmeniz gereken şeyleri yaşamınızdan çıkartın. Güneş Yengeç seyahati kariyer ve toplumsal statü alanında size başarı getirerek ışığınızı parlatacaktır.

************

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu: Mars önümüzdeki hafta sağlığınıza, kazalara, yanıklara ve operasyonlara vurgu yapıyor. Acele hareketlerden bu dönem kaçının. Alacak- verecek, kredi, nafaka konularında anlaşmalar söz konusu olabilir, bir mirastan gelir elde edebilirsiniz. İlişkilerle ilgili hızlı, sürpriz gelişmeler, değişimler yaşanabilir. Kimileri için ortaklık konularında bitişler meydana gelebilir. Güneş Yengeç seyahati dünya görüşünüzü gözden geçirtebilir, yurtdışı bağlantılı haberleri, ticari faaliyetleri, hukuksal konularda sonuçlanma, uzak yerlere seyahat, uzak akrabaları ilgilendiren konuları öne çıkartabilir.

************

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Burcunuzda gerçekleşen dolunay etkileri devam ediyor. Ticari anlaşmalar, ortaklıklar yapabilir, anlaşmalar, danışmanlıklar, var olan ilişkilerde evlilik teklifi almak ya da etmek gündeme gelebilir. Hukuki konularda fırsatlar yaşanabilir. Kalbi boş olanlar için yeni bir aşka yelken açmak mümkün. İş ortamınızda beklenmedik değişimler söz konusu olabilir. Zam, prim gibi para artışları yaşanabilir. Mayıs ayında meydana gelen konuların tamamlandığına şahitlik edebilirsiniz. Güneş Yengeç geçişi banka, vergi, ödemeler, eşin parası, nafaka, tazminat konularını önümüzdeki 1 ay boyunca gündeminize getirecektir.

************

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu: Yay dolunayı etkileri devam ederken çalışma hayatınızda değişimler, kontrol dışı gelişmeler, iş kayıpları yaşanabilir. Çevrenizdeki kimi insanların maskesi düşebilir. Güneş Yengeç seyahati önümüzdeki 1 ay boyunca her türlü ikili ilişkileri, evliliği, eşinizin işi ve yaşamıyla ilgili gelişmeleri karşınıza getirebilir. İlişkilerde sorunlarınız varsa çözebilir, iş ortaklıklarında yenilikler gündeme gelebilir. Mahkeme dava gibi hukuksal konular çözümlenebilir.

************

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu: İş hayatınızda yeni müşterilerle görüşebilir, yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Kısa seyahat trafiği artabilir. Resmi işlerinizle uğraşabilir, alım satımlar gündeme gelebilir. Merkür İkizler seyahati sizi hareketlendirirken, yeni flörtleri, yeni yazışmaları, yeni teklifleri karşınıza getirebilir. Çocuklarınız varsa onların yaşamı bu dönem odağınız olacaktır. Ailevi meselelerde kısıtlanmışlık hissine bürünebilirsiniz. Motivasyonunuzu yükseltin. Güneş Yengeç seyahati size efor getirecek, yoğun bir dönemi başlatacaktır. Sağlığınıza özen gösterin.

************

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu: Keyfi harcamalar bu dönem artabilir. Yeni iş fırsatlarıyla karşılaşabilir, işinizi büyütebilir, yeni kaynak kapıları bulabilirsiniz. Yatırımlardan kar elde edebilirsiniz.  Sözleşme ve ortaklıklar öne çıkabilir. Gayrimenkul alıp satabilirsiniz. İşinize odaklanacaksınız. Yakın çevrenizle ilgili gündemler, bazı alınganlıklar, anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Aile içi iletişim artabilir, ailede evlilik hazırlığı gündeme gelebilir, taşınabilir ya da ev arayışı içine girebilirsiniz. Araç değiştirmek isteyebilirsiniz.

Seyran Ataklı - Sözcü
Seyranatakli@sozcu.com.tr

Yorumlar