Astroloji

Haftalık burç yorumları: 20 - 26 Aralık 2021

Astroloji verilerine göre 20 - 26 Aralık 2021 haftasında burçları bekleyen olası halleri Astrolog Murat İpek yorumladı.

Haftalık burç yorumları: 20 - 26 Aralık 2021

20 - 26 Aralık 2021 Haftasına Genel Bakış

Güneş disiplin burcu Oğlak’a geçiyor.  Satürn, Uranüs kavgasında son zirve de yaşanacak. 2021’in en zor görünümü artık 2022'de dağılmaya başlayacak.

Ay’ın konumu:

20 - 26  Aralık haftasında Ay, Yengeç burcunda ilerlemesine devam edecek ve hafta sonu pazar günü ise terazi  burcunda olacak. Ay’ın burcunuzdaki etkilerini Günlük Burç Yorumlarından takip edebilirsiniz.

Haftanın Gökyüzü olayları: Bu haftaya İkizler dolunayının etkileriyle başlıyoruz. İlişkilerimizi ve iletişim yetimizi zorlayacak olan dolunayın bu hafta ortasına kadar etkisini sürdürmeye devam edeceği pek açık. Ayrıca hafta ortasında Güneş'in artık Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte yaşamlarımızda daha çalışma ve disiplin odaklı olacağımızı da söyleyebilirim.

Hafta sonu ise Mars, Şiron, Ay ve Plüton arasındaki olumlu duruş duygusal bir hafta sonu yaşayabileceğimizi ve ruhsal anlamda yaralarımızı sarmak için güzel fırsatların, durumların oluşabileceğini söylemekte.

Genel olarak bu hafta 2021 yılının sınavlarını hatırlayıp artık ne yapmamamız konusunda kendimizi tazeleyecekmişiz gibi durmakta. Bu hafta borsa, altın ve dövize de hayli dikkat etmenizde çok fayda var.

Gökyüzünün bu hafta hareketliliğinin burcunuz üzerindeki etkisini Haftalık Burç Yorumları‘ndan takip edebilirsiniz. 

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Merhaba sevgili Koçlar ve yükseleni Koç burcu olanlar. Kariyer ve para işlerinde bu hafta daha atılım içinde kendinizi bulabilirsiniz. Bu noktada ani gelişmeler özellikle nakit para konusunda sizi zorlayabir. Ucunun ne olduğu belli olmayan atılımlar içine girmemenizde bu hafta fayda var. Otorite figürleriyle daha olumlu iletişim kurmaya gayret edin.

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu: Merhaba sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa burcu olanlar. Bu hafta medya, medya ilişkileri, yurt dışı seyahatler, uluslararası ticaret, reklam, satış, pazarlama, akademik kariyer, yabancı diller, uzak akrabalar konularında olumlu gelişmeler olabilir. Bu veya buna benzer başlıklarda önünüze çıkabilecek fırsatları değerlendirmekten geri kalmayın derim.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu: Merhaba sevgili İkizler ve yükselen İkizler burcu olanlar. Bu hafta kendinizi özellikle iç farkındalığınızı arttıracak gelişmeler içinde bulabilirsiniz. Bazen bir kelime, bir söz insanın hayatını değiştirir. O nedenle çevrenizi ve kendinizi iyi dinleyin. Devlet dairelerinden güzel haberler almanız da olası.  Mümkün olduğunca bu hafta işlerinizi toparlayıp bitirmeye bakın.

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Merhaba sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç burcu olanlar. Bu hafta çalışma arkadaşlarınız ve sağlığınızla ilgili olumlu gelişmeler olabilir. Ama 2022'de yapacaklarınızı ve kariyer planlaması konusunda da enteresan kararlar alma durumunda kalabilirsiniz. Eğer böyle bir karar aşamasına gelirseniz ne yapacağınızı bilin ama harekete daha sonra geçmeyi tercih edin.

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Merhaba sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan burcu olanlar. Bu yıl özellikle uzun süreli ilişkiler konusunda resmen sınandınız. Bu hafta bu sınanmalardan bir tane daha yaşayacaksınız dersem gözünüz korkmasın. Artık buna benzer durumlar  zayıflayarak sonuca ulaşacak. Bu hafta sağlam sonuçlar almak adına girişimlerde bulunmanız olası.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Merhaba sevgili Başaklar ve yükseleni Başak burcu olanlar.     Bu hafta aile büyükleri ile ve iş arkadaşlarınızla takışmamaya gayret etmeniz sizin yararınıza olacaktır. Duygusal hayatınızda ise özelinizde biri varsa ve sorunlar yaşıyorsanız tam da düzeltmek için ideal bir zaman. Bu konuda elinizden geleni yapabilirsiniz.

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Merhaba sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi burcu olanlar. Bu haftanın ana teması sizin için iletişim. Çok çabuk yanlış anlamalara maruz kalabilirsiniz. O nedenle iş ve aşk meselelerinde kendinizi ifade ederken daha özenli olmaya gayret edin. Anlaşmalar ve sözleşmeler için her ne kadar uygun koşullar önünüze gelsede aceleci olmaayın derim.

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu: Merhaba sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep burcu olanlar.     Emlak işleriniz için zorlanan bir haftadan geçecek olabilirsiniz. Bu konuda taşınma, alım satım işlemlerine ve devlet daireleri ile olan konulara iki kere daha dikkat etmeniz gerekebilir. Bunun dışında yine uzun süreli ilişkiler konusunda daha temkinli olmanız sizi çok daha avantajlı kılacaktır.

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu: Merhaba sevgili Yaylar ve yükseleni Yay burcu olanlar. Maddi anlamda bu hafta elverişli durmakta. Elinizden geleni ortaya koymanızda fayda var. Ve fakat bunu yaparken bu hafta manipülasyona dikkat etmelisiniz. Çevrenizde bazı insanlar maddi anlamda sizi bilerek veya bilmeyerek yanlış yönlendirebilirler. Bu hafta paraya çok dikkat.

Oğlak: Merhaba sevgili Oğlaklar ve yükseleni Oğlak burcu olanlar. Bu hafta aile krizlerine açık bir halde bulabilirsiniz kendinizi. Eğer bazı sorunlar yaşıyorsanız çözüm bulmak adına olayların, konuşmaların üzerine gitmemenizde fayda var. Dikkatinizi daha çok kendinize yönlendirmeniz daha verimli bir hafta geçirmenize neden olacaktır.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu: Merhaba sevgili Kovalar ve yükseleni Kova burcu olanlar. Bu hafta şansınıza çok da güvenmemenizde fayda var. Olayları büyütme riskine sahipsiniz.  O nedenle yaşadığınız olumsuz durumları kesinlikle abartmayın. Bazen yaşanılanlar olumsuz gibi görünse de gelecekte “iyi ki yaşamışım” dedirtecek nitelikte olabilir. Sakin kalın, geleceğe bakın.

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Merhaba sevgili Balıklar ve yükseleni Balık burcu olanlar. Bu haftanın en önemli başlığı sizin için sosyalleşmek olmalı. Sosyalleşmenin üzerindeki olumlu etkisini hissedebilir. Yeni arkadaşlıklar, ilişkiler kurabilirsiniz. Bu anlamda elbette ekonominize dikkat etmenizde fayda var. Çünkü sosyalleşmek sizi bol keseden harcamaya itebilir.

Astrolog Murat İpek - NTV

astroloji@muratipek.com

Yorumlar