Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 19 -25 Aralık

19 - 25 Aralık 2022 haftasında astroloji verilerine göre burçları etkileyebilecek olası halleri ünlü astrolog Filiz Özkol yorumladı:

Haftalık Burç Yorumları: 19 -25 Aralık

HAFTANIN ASTROLOJİK YORUMU 

Her şey sınavdan geçiyor:  Sosyal hayatın gündem kazanacağı bir hafta olacak. Dengelerinizi bozmamalısınız. Hedefler ve kararlılık önem kazanacak. Fiziksel dayanıklılığınız artacak. Zihniniz daha işlek çalışmaya başlayacak ve genel anlamda sosyal bir dönem baskın olacak ve toplumsal hayatımız önem kazanacak. Yaşam felsefesi ile ilgili değişen düşüncelere sahip olacaksınız. İkna kabiliyetiniz artıyor. İsteklerinizin yeniden gözden geçireceksiniz..

HAFTANIN ÇİÇEĞİ: Açelya, menekşe, lavanta
HAFTANIN KOKUSU: Limon, tarçın
HAFTANIN RENGİ: Açık sarı, Turkuvaz

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Sorumluluklarınız önemli: Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz. Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için, iş arkadaşlarınızla aynı zamanda sıkı dostluklar kurmak istiyorsunuz. Gizlediğiniz hırslı yönlerinizi, çevresel değişimlerle birleştirmelisiniz.. Sorumluluklarınızdan kaçmak yerine, işinize sıkı bir şekilde sarılmalısınız.. Bu dönemde sosyal çevrenizde sizin için her türlü fedakarlığı yapacak dostlarınız olacaktır. Sağlığınız konusunda hassaslaşabilirsiniz

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Sessiz kalmalısınız Ortaklarınız ve partnerinizle aranızda anlaşmazlıklar çıkabilir ve beklentilerinizde yavaşlamalar ve gecikmeler olabilir. Bunlara kafanızı fazla takmayarak, daha önce üzerinde yoğunlaştığınız ve karar verdiğiniz konuları bir an önce bitirmeye çalışın. Sizinle çalışan kişilerin ruhsal durumlarını çok iyi gözlemleyeceksiniz. Sessizliği tercih ederken, etrafınızdaki kişilerin hakkınızdaki düşüncelerini araştıracaksınız. . Zor olan işleri başarabileceğinizi göstereceksiniz.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Hırslı yönleriniz atakta: Duygularınızı ve hırslarınızı içsel olarak büyütüyorsunuz. Bu hafta, enerjinizi büyük hedeflere odaklarken, bazılarınız büyük karmaşalar yaşayacak. Yaratıcılığınızın kısıtlandığını hissedeceğiniz bir gün. Sosyal ilişkilerinizde sorunlar başınızı ağrıtacaktır. Partnerinizle birbirinizi yanlış anlayabilirsiniz. Aceleci tavırlarınız yüzünden zarar görmek istemiyorsanız, dikkatli olmalısınız. Güneş sizi kaprisli ve huzursuz yapabilir.. Fazla yoğunluktan yorgun düşebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU
Özgüveniniz yüksek:  Yaptığınız işi severek yapacak, enerjik ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz. Kendinize olan özgüveniniz sayesinde çok işler başaracaksınız. Yenilik yapmayı düşünmediğiniz anda, hazırlıksız bir şekilde gelen teklifler karşısında kafanız karışacaktır. Bu hafta altından kalkamayacağınız konulardan uzak kalmalısınız. Bu dönemde; kişisel a araştırmalarınızda yoğunlaşacaksınız. Duygusal konularda partnerinizden beklentilerinizin çıtası yüksek olabilir.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Sağduyulu davranıyorsunuz: İş arkadaşlarınızla güzel bir performans sağlayacaksınız. Girişimde bulunduğunuz alanlarda geri dönüşümleri hesaplarken zihniniz çok daha rasyonel çalışacak ve bilgilerinizi pratik bir şekilde ortaya dökeceksiniz. Sosyal ilişkileriniz ve iş yaşamınız önemli olacak. Gelirlerinizin artışı karşısında keyfiniz yerine gelecek. Yakın çevrenizle güven duygusu çerçevesi içinde yapacağınız iş birliklerinden kazançlar elde edeceksiniz.. Bu hafta yeni iş teklifleri alabilirsiniz

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Yeni çevreler sizi bekliyor: Yeni sosyal çevreler içinde, yeni arkadaşlıklar sizi bekliyor. Bu ilişkilerde tanışacağınız kişilerle duygusal anlamda etkileşimler olabilir. Yaşça sizden büyük olan kişiler konusunda dikkatli olun. Dostluklarınızın pekişeceği fakat ayni zamanda arkadaşlıkların aşka dönüşeceği bir dönem olacak. Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi endişelendirmesin. En azından bazı şeyleri temkinli bir şekilde denemelisiniz.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Rakip tanımıyorsunuz: Enerjinizle ilgili bir sorununuz yok. Her şeyi göze alacak kadar güçlü ve performansınız oldukça yüksek. Planlarınızı gizli tutmak istiyorsunuz fakat çevrenize duvar örmeniz zor olabilir. Araştırma içgüdünüzün yüksek olmasından kaynaklanan, hedeflerinize yönelik çalışmalar içindesiniz. Rakip tanımıyor fakat bu özelliğinizi gizlemeyi başarıyorsunuz.. Kıskanç ve sahiplenici yönleriniz belirginleşiyor. Bu dönemde başarılı olmanız için böyle bir davranış biçiminize ihtiyacınız var.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Tartışmalardan sakınmalısınız: Dışa dünyanıza yansıtmasanız da, kafanızın için oldukça karışık. Fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız. Duygusal anlamda çabuk etkileniyor ve hızlı kararlar alıyorsunuz. Herkes sizinle aynı düşüncede olmayabilir. Dostlarınızdan yardım alabileceğiniz bir hafta. İlişkilerinizde inatla kendi düşünceleriniz savunurken, güçlü kişilerle işbirliği içinde ideallerinizi gerçekleştirmeyi amaçlayacaksınız. Ailenizin desteğini hissedeceksiniz.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Sürprizlere hazır olun: Ani olayların sürprizlerine hazır olun. Zeki ve duygusal güzel konuşmalarınızla dikkat çekeceksiniz. Seçimlerinizi fikirlerinize uygun kişilerle yapmak isteyebilirsiniz. Kendinizden küçük veya büyük bir partnerle aşk yaşayabilirsiniz. Bu hafta yardımsever bir kişilik yapısıyla karşılık beklemeden vermekten hoşlandığınız için, çevreniz tarafından aranılan kişi olacaksınız.. Yoğun duygular içinde olacaksınız. Becerikli, aktif ve iş bitirici bir tutum içindesiniz.. Bilinçaltınız iyi çalışıyor.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU
Enerjiniz doğru çalışıyor:  Karşınıza çıkan kişilerin akıl ve zekasından da etkileneceksiniz.. Yine yakın çevrenizde bazı arkadaşlarınızla yeni bir yapılanma içine gireceksiniz. Farklı görüşteki kişileri bir araya toplayabilirsiniz. Bazılarınız yakın dostlarınızla güzellik ve sanatsal olayların gündeme geleceği çalışmalar içine girebilirsiniz…. . Enerjinizi odaklayacağınız konuları iyi belirliyor ve başlangıçlar konusunda oldukça cesaretli davranıyorsunuz. İlişki fırsatlarını kolluyorsunuz.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

İnce hesaplar söz konusu: Geçmiş duygularınızla içsel hesaplamalar söz konusu. Karamsar olmamaya çalışın. Çevrenizdeki olumsuz olaylara karşı takınacağınız tavırlar, bir sonraki adım için gereken enerjinizin seviyesini belirleyecek, Yardıma ihtiyaç duyduğunuz anlarda, çekinmeden gerekli yerlerden yardım isteyebilirsiniz. Yönetici ruhu taşıyan insanlar size daha fazla güven verecek. Çevrenizi istediğiniz koşullara doğru yönlendirebileceksiniz. Çevrenizdeki olayları lehinize kolayca çevireceksiniz.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU
Yanlış anlaşılabilirsiniz:  Mesleki konularda tatlı dilli ve politik davranmanın avantajlarını göreceksiniz. İletişim konusunda oldukça başarılı ve çevrenize olumlu bir görüntü veriyorsunuz. Haksızlıklar konusunda adaletli davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. İyi niyetli yaklaşımlarınız yanlış anlaşılabilir. Popüler çevrelerde dolaşmaktan hoşlanacak ve renkli yaşamaya devam edeceksiniz. Kendi değerlerinizin farkındasınız fakat yine de, duygusal doyum sağlamanızın güç olduğu bir dönem..

BU HAFTA DOĞANLAR: Yaşam iddiaları oldukça belirgin olduğu için, kaybetmek onlara göre değildir. Birlilte çalıştığı kişilerin, yaratıcı ve yetenekli olmasına özen gösterirler. Pratik davrandıkları konuda, aynı frekansı da, karşılarından beklerler. Bazen umursamaz tavırları yüzünden çevrelerini kızdırabilirler. Konuştukları ve savundukları her konuda karşı tarafın kayıtsız onayını bekledikleri için, yakın çevreleri onları egoistlikle suçlayabilirler. Karşı cins üzerinde etkileri oldukça olumludur. Sakin ve telaşsız olup, lüks yaşama düşkündürler. Düşüncelerini mantık çerçevesinde uygulamayı becerirlerse, başarı kaçınılmazdır. Tek başına kalmaktan hoşlanmayan bu kişilerin, destek alacakları kişi konusunda seçici olmayı bilmeleri gerekir.

BU HAFTA DOĞAN KADINLAR: Düşüncelerine müdahale edilmesinden hoşlanmazlar. Evlilik konusunda, sorumluluk almaktan çekinirler. Ağır bedensel işleri ve yaşamın güçlüklerini sevmezler. Herkesten üstün olma duyguları yüzünden, onları antipatik bulanlarda vardır.. Yaşam onları iyi bir şans verecek, varlıklı bir eşe sahip olacaktır.

BU HAFTA DOĞAN ERKEKLER: Emir almaktan sıkılırlar.. Yüz mimikleri hoş ve anlamlıdır. Farklı ve ilginç ortamlardan hoşlanırlar. Değişim onlar için şarttır ve kendileriniz yenileyemezlerse, son derece mutsuz ve huzursuz olurlar Giyim ve kuşam konusunda son derece zevkli olup, seçkin bir zevke sahiptirler. Güzelliklere ve rahatlarına düşkündürler.

BU HAFTA DOĞAN ÇOCUKLAR: Sevimli ve sıcak bakan gözlere sahiptirler. Çevrelerindeki her şeyi sorgularlar. Onları ikna etmek zordur. İnce hesaplar yapmaktan hoşlanırlar. Mekanik ve oyun becerileri çok fazladır. Bilgiye ve öğrenmeye meraklıdırlar.. Okul yılları başarılı geçmesi için, güçlü bir motivasyona ihtiyaçları vardır.

Astrolog Filiz Özkol - Medyabey.com

Yorumlar