Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 17 Mart - 2 Nisan

Astroloji verilerine göre 17 Mart - 2 Nisan 2023 haftasında burçları etkileyecek olası gelişmeleri ünlü astrolog Filiz Özkol yorumladı:

Haftalık Burç Yorumları: 17 Mart - 2 Nisan

HAFTANIN GENEL ASTROLOJİK GÖRÜNÜMÜ

Plüton Kova Uranüs Boğa’da, Neptün ve Satürn Balıkta ilerliyor. Aşka dayanan duygularımızın atağa kalkmasıyla kendimizi enerjik ve güçlü hissedeceğiz Sosyal statümüzle ilgili yapılanmalar söz konusu. Başkalarının işimize karışmasından rahatsız olacak, hatta bazı konularda inatçı davranacağız. Maddi konularda sabit düşünmekten vazgeçmeliyiz. Kamu olaylarında farklı sunumlar gündeme gelecektir.. Kararlı düşünmenin artılarını zaman bize olumlu bir şekilde gösterecektir.

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Haftaya yüksek moralle başlayacaksınız. İş ön planda olacak. Maddi açıdan parlak bir dönemdesiniz. Paraya karşı ilginiz artarken, para kazanma konusunda iddialı bir tutum izlemeniz sizi şanslı kılacaktır. Bir bakıma kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız.. Çalıştığınız işyerinde size ilgi duyan kişilerin patron konumunda olması sizi şaşırtmasın. Duygularınıza kapılmadan ve olayları akılcı bir şekilde değerlendirmelisiniz.. Gecikmiş bir tatil programınız varsa, hemen uygulamalısınız

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: İş ve kariyer konusunda, güçlüsünüz.  Başarı duygusu; huzuru ve sağlığı beraberinde getirecek. İşinizde yükselme, farklı bir mesleğe geçme ve kendinizin için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir ay olacağından emin olabilirsiniz. Hayatınızda güçlü insanlar ve kariyerinize katkısı olacak kişilerle birlikte olacaksınız. Sıradan kişilerden hoşlanmadığınız için farkında olmadan yöneldiğiniz insanların kariyer açısından önemli kişiler olduğunun farkındasınız.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Çevre faktörleri sayesinde güçleneceğiniz işler peşinde koştururken; sosyal kişiliğiniz de, sağlam temeller üzerine boy verecek. Yönetici ruhu taşıyan insanlar size daha fazla güven verecekler.. Onlarla bir arada bir çok iş fırsatı yakalayacaksınız. Parasal ayarlamalarınızı doğru bir şekilde yaptığınız anda, koşulları kendi lehinize daha iyi çevirebilirsiniz. Her şeyi sıkıntı haline getirmemeli, yaşamdan eğlenceli bir şekilde faydalanmasını bilmelisiniz.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Sosyal hayatınız ve özel yetenekleriniz ön plana çıkarken, iş disipliniz mükemmel bir şekilde kendini gösterecek.. Kariyerinizi güçlendirmek için dışarıdan yardım almanız gereken uygun dönemlerden birindesiniz.. Sosyal çevre maddi kazançlarınızı arttırma konusunda size yardımcı olacak. Tanışacağınız kişilerin çevreleri sizin için önemli olmalı unutmayın. Sosyal statünüzü geliştirecek arkadaşlarla bir arada olurken, sezgisel yeteneklerinizi onlarla birleştireceksiniz..

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta  maddi açıdan bir çok önemli olay gerçekleşecek ve  bunların çoğu uzun süreli olacak. Çevre şartlarını, kendi koşullarınızla uyum içinde birleştireceksiniz. Koşacak ve yorulacaksınız fakat sonunda başarınızı kutlayacaksınız. Köklü kararlar alacaksınız. Kendinizi geliştirirken etrafınıza da örnek olacaksınız. Bu hafta  duygusal ve özgürlük  konularda yoğunlaşmanız gerekebilir. Psikolojik yapınızı dengede tutarak hayatınızı denetleyebiliriz. Çevrenizi daha iyi gözlemleyebileceksiniz.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Parasal kazançlarınız sezgilerinizle birlikte ilerleyecek. Bulunduğunuz şartları değerlendirme konusunda fırsatçı ve akılcı davranışlar içinde olacaksınız.. Sürekli değişen zevklerinizin sorun yaratmasını istemiyorsanız, kazançlarınızı kontrollü kullanmalısınız. Aşk hayatınız oldukça karışık görünüyor. İstikrarı sağlamanız çok zor. Çevrenizde size yardım edecek ve enerjisi güzel arkadaşlarınız olacaktır.. Duygusal çelişkiler yaşadığınız anlarda sinir sisteminiz zarar görüyor. 

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta oldukça keyifli günler geçireceksiniz. Yaşamın tadını çıkartın. Kendinizi şımartın, hayatın zevklerine varın. Artık fiziksel anlamda kendinizi enerjik hissedeceğiniz için, aşk kaçamaklarına  hazırsınız.. Aşk duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir dönem.. Hedeflerinizde mantığı ön plana alarak, kontrolünüzü kaybetmeyin. Bugünlerde sağduyuyu ve sakinliği elden bırakmayın. Doğru işi ve doğru zamanı bu dönem yakalayabilirsiniz. İkna kabiliyetiniz artıyor.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Çalışma hayatınızdaki koşullardan hoşlanmıyorsanız, durumunuzu düzeltmek için karşıt Uranüs’ün   size sunacağı olanaklardan faydalanmalısınız.. Kendiniz ile ilgili yetersiz gördüğünüz konuları tekrar ele alırken, daha disiplinli olmak zorundasınız. Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepkiler vermeyin. Size uzun zamandır ilgisi olan birinin duygularının açığa çıktığına şahit olabilirsiniz.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Enerjinizi güçlü tutmak zorundasınız. Yeni sorumluluklarınızı kabul etmekte zorlanabilirsiniz. Bu hafta maddi konularınızla ilgili mücadele vermeniz gerekebilir. Harcamalarınız konusunda daha dikkatli olmanız gerekebilir. Siz para harcamayı çok seviyorsunuz. Özellikle zevklerinizden taviz vermek istemiyor ve tüm bunları daha fazla yaşamak istiyorsanız, çalışma statünüzü daha yükseklere taşımanız gerekecek. İş başarınız arttıkça, başarılı işler ayağınıza gelecek.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Kendinizle ilgili konularda sessiz kalmayı yeğlemeli, çevrenize karşı kritikçi bir yaklaşım içinde bulunmalısınız.. Mesleki konularda duygusal tatmin sağlamak için gerekli çalışmaları daha sonraya ertelemelisiniz. Sabit düşüncelerden uzaklaştığınız zaman, kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. İnatçı yapınızın kendinize zarar verdiğini sizde biliyorsunuz.. Eski şartlarınızı korumaya devam etmelisiniz. Maddi konularınızı destekleyici aşklar gündeme gelecektir. Yenilenme zamanı unutmayın.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Maddi konular da uzun süredir aklınızın karışmasına neden oluyordu. Çalıştığınız iş yerinde çalışanlar arasında bazı değişimler söz konusu. Çevrenizdeki kişilerin sorunlarını sizin de başınızı ağrıtabilir. Yine bu dönemde imzalamanız gereken işlemlere dikkat etmelisiniz. Her türlü riskten ve spekülasyondan uzak kalmalısınız. Yaratıcılığınızı muhteşem  hissedeceğiniz bir hafta. Bu dönemde; yardım etme duygunuzun yoğun olmasından dolayı yeni durumlarla karşılaşacaksınız.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu hafta  ön planda olan maddi kaygılarınız, çevre ile olan ilişkilerinizde karmaşık duygular yaşamanıza neden olabilir. İletişim konusundaki yeteneklerinizi başarılı bir şekilde sergileyeceksiniz. İşinize yükselmek istiyorsanız, doğru insanlarla birlikte olmalısınız. Maddi konuların sizin için her zaman çok önemli olduğunu biliyorsunuz.  Kariyerinizle ilgili başarı, size parayı da getirecektir. Enerjinizi kontrol ederseniz mekanizmanız düzgün çalışacaktır.

Astrolog Filiz Özkol - Medyabey.com

Yorumlar