Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 17 -23 Ocak

17 -23 Ocak 2021 haftasında, burçları etkileyebilecek astrolojik etkileri, astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı yorumladı.

Haftalık Burç Yorumları: 17 -23 Ocak

Haftaya Genel Bakış

Sevgili Arkadaşlarım, haftaya Güneş ve Plüton’un güçlü olan birleşim enerjisi altında başlıyoruz. Yılın ilk olarak deneyimleyeceğimiz dolunayının etkilerini sert hissedeceğimiz bir Yengeç Dolunayına doğru da ilerliyoruz. Birleşik etkilerinde ise ben, sen ve biz arasındaki dengeyi kurmakta zorlanabileceğimiz duygusal bir Dolunay enerjisi ile merhaba diyeceğiz.

Venüs’ün Retro’sunun üzerine, Merkür Retro’sunu da eklediğimizde önümüze gökyüzü eski kalmış olayları bolca getirebilir. Bizi geçmişin muhakemesini yapmamıza zorlayabilir. Bunu geçmişten bugüne bilinçaltımıza süpürdüğümüz hesaplaşmalar adına belki de olumlu yönde değerlendirmek ve geçmişi kapatmak için bir fırsat olarak görebiliriz. Kendimizi ve ailemizi güvence altına almak isteyebiliriz.

Bu süreçte; eski arkadaşlarımız karşımıza çıkarken keyifle geçmişi de yad edebileceğimiz ortamlarda sevdiklerimizle buluşabiliriz. 18 Ocak gece 02.47’de 27 derecede Yengeç Burcu’nda gerçekleşen dolunay etkisi ile biraz zor bir döngünün başlangıcına start verebiliriz.

Bu süreçte;

Gündemimizde kadınlarımız,
Çocuklarımız,
Deneyimlediğimiz salgın hastalık,
Sürekli değişen ekonomik koşullarımız yerini alabilir.
Aile içinde yaşça büyük olan kadınlara bu zaman içinde elimizi uzatmayı ihmal etmeyelim ve bolca onlarla vakit geçirmeye, sevgimizi göstermeye özen gösterelim.
Kendimizi akışa bırakmak, ruhsal ve zihinsel olarak güçlü tutmak, enerjimizi olumluya akıtmak faydalı olacaktır.

18 Ocak’ta Ay Düğümleri de burç değiştirerek. Boğa, Akrep aksını çalıştıracaklar. Kadersel temaları işaret eden tutulmalar, bu aks üzerinden gerçekleşecek.

Bu süreçte; Haritalarımızdaki Boğa ve Akrep Burç’larındaki gezegen yerleşimlerine dikkat etmeyi unutmayalım. Bu burçlarda yerleşen gezegen konularında hayatımızda karmik ve kadersel seçimler, dönüşümler yaşayabiliriz. 

19 Ocak’ta saat 18.26’da Uranüs gezegeni artık Retro hakaretini bitirerek düz seyrine geçiş yapıyor olacak.

Artık kendimizi daha fazla ön plana çıkarmak, özgürleşmek isteyebiliriz. Yaşanan teknolojik değişimler de oldukça dikkatimizi çekebilir.

20 Ocak sabaha karşı 05.38’de Güneş Kova Burcu’na geçiyor olacak. İyi ki doğdunuz sevgili Kova Burç’ları.

Bu süreçte; Toplumsal konular daha fazla dikkatimizi çekebilir ve sosyal çevremizle, arkadaşlarımızla bolca vakit geçirmek isteyebiliriz. Ruhen özgürleşmek isteyebileceğimizde bir zamanı deneyimleyebiliriz. 23 Ocak Pazar günü iletişimin gezegeni Merkür, göklerin kralının kalbinde yer bulacak. 

Bu enerjinin farkında olalım. Evren belki de bizim sesimizi duymak isteyebilir. Gerçekleşmesini istediklerimizi, dileklerimizi kolay akışta bize gönderebilir. Bugün ne istediğimize ve ne konuştuğumuza dikkat edelim.

Hepimiz adına huzurlu, bereketli ve sağlıklı bir hafta olması dileğiyle, 

Şifa Olsun...

Koç Burcu ve Yükselen Koçların Haftalık Burç Yorumu: Yeni bir haftaya yaşamımızı sorgulayarak yeni farkındalıklar kazanmak ve sosyal çevremizi gözden geçirmek isteyerek başlayabiliriz. Ailevi beklenmedik yönde krizler içinde olabilir ve ebeveynlerimizle ilgili yoğun bir duygusal zamanı deneyimleyebiliriz. Köklerimizle ilgili gizli kalmış saklanmış konularla karşılaşabiliriz. Hayatımızda yer alan otoriter figürlerle oluşabilecek güç savaşlarından ve geçmişi sorgulamaktan uzak durmak bizler için faydalı olabilir. Finansal koşullarımızda iyileştirme yaşayabileceğimiz bir enerji içinde olabiliriz. Haftanın son günlerinde geçmişten kalan uzun zamandır görmediğimiz arkadaşlarımızla iletişim içinde olabilir ve rahat akışta gelecek planlarımıza odaklanabiliriz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğaların Haftalık Burç Yorumu: Yeni bir haftaya yakın çevremizle olan iletişimimizde duygusal ve zihinsel iniş çıkışlara açık bir enerji altında başlayabiliriz. Ailemizdeki yaşça bizden büyük kadınlar sıkça gündemimizde yerini alabilir. Yeni plan ve projelerimizi başlatmak içinde uygun bir haftada olmayabiliriz. Yeni bir kadersel döngünün başlangıcında olduğumuzu hissedebiliriz. Yaşamımızda neyi nasıl istediğimize odaklanırken yeni farkındalıklar, aydınlanmalar yaşayabiliriz. Kendimizle yüzleşmek bizler için bu süreç içinde faydalı olabilir. Ticari faaliyetlerimizde atacağımız bir imza gündemimizde olabilir. Ağzımızdan çıkanlara dikkat edelim ve tutamayacağımız sözler vermemeye özen gösterelim. Bağımlılıklarımızdan kurtulmaya özen göstermek bu dönemde esnek kalarak dönüşmemize olanak sağlayabilir.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizlerin Haftalık Burç Yorumu:  Yeni bir haftaya geleceğe yönelik plan ve projelerimize yönelerek ve elimizde yarım bıraktığımız işlerimizi tamamlamak isteyebileceğimiz bir enerji içinde başlayabiliriz. Hafta içinde biraz daha ekonomik olarak rahatlayabileceğimiz fırsatlarla karşılaşmaya açık olabiliriz. Finansal olarak hedeflerimizde bazı aksaklıklar yaşayabilir ya da sözünü aldığımız bir ödememizin elimize geç ulaşmasını deneyimleyebiliriz. Ortak gelirlerimizde ince hesaplar yapmak zorunda kalabiliriz. Kontrolümüz dışında, geçmişte unuttuğumuz ödemelerle karşılaşabiliriz. Alma verme döngümüzü korumamız gereken bir zaman içinde olabiliriz. Kişisel hırslarımızdan arınmak, hızlı kararlar almamak, geçmişi gözden geçirip derslerimizi çıkarmak hatalı olan durumları fark etmek yaşamlarımızda bizler için faydalı olabilir. Sağlığımızda ekstra olarak özen göstermemiz gereken de bir dönemde olabiliriz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçlerin Haftalık Burç Yorumu: Yeni bir haftaya burcumuzda yaşayacağımız dolunayın etkisiyle, yaşamımızdaki koşullarımızı daha net görebileceğimiz bir enerji ile başlayabiliriz. Duygusal iniş ve çıkışları deneyimlerken ben, sen, biz arasındaki dengeyi de kurmakta zorlanabileceğimiz bir enerji içinde olabiliriz. Bu enerji içinde ikili ilişkilerimizdeki değerlerimizi sorgulamak isteyebiliriz. İlişkilerimizde yaşadığımız geçmişteki krizli durumlarımızı çözüme kavuşturmaya niyet edebiliriz. Sağlığımızla ilgili beklemediğimiz bir gelişme yaşayabiliriz. Kronik bir rahatsızlığımız varsa hafta genelinde gerekli tedbirlerimizi almaya özen gösterelim. Finansal koşullarımızda iyileştirici yönde yeni kararlar almak isteyebiliriz. Yaşamımızı netleştirmek ve hayat koşullarımızı iyileştirmek adına fırsatlar yakalayabiliriz. Kendimizi mutlu edebilecek konulara yönelmek ve kişisel yeteneklerimize yönelmek iyi bir fikir olabilir.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanların Haftalık Burç Yorumu: Yeni bir haftaya başlarken biraz daha içsesimize yönelmek isteyebileceğimiz bir enerji içinde olabiliriz. Duygusal bir zamanı deneyimleyebiliriz. Kontrolümüz dışında gelişebilecek olaylarla karşılaşabiliriz. Görmediğimiz, bilmediğimiz, duymadığımız ve bu zamana kadar farkında olmadığımız düşmanlıklarla karşılaşma riskimiz yüksek olabilir. Buna bir fırsat olarak bakarsak gökyüzü bu hafta geçmişle ve bilinçaltı travmalarımızla yüzleşerek yeni farkındalıklar kazanmak, bizler için neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlamamız adına fırsatlarını sunacaktır. İkili ve sosyal ilişkilerimizle ilgili yeni farkındalıkların yüksek olacağı bir hafta diyebiliriz. Kariyer alanlarımızda istediğimiz başarıyı yakalamaya odaklanabilir ve yeni bir iş fırsatı ile karşılaşabiliriz. Günlük rutinlerimizde rahat akışta ilerleyebileceğimiz bir enerji içinde olabiliriz. Çalışma alanlarımızda beklemediğimiz yönde de bir başarıya imzaya atabiliriz. Hayatımızda yer alan kadersel yol arkadaşlarımızın sağlığı ile ilgili beklenmedik yönde gündemlerimiz oluşabilir. Regresyon, bilinçaltı şifalandırma çalışmaları ve danışmanlık alarak zorlanmadan farkındalık yaşamak için de oldukça ideal bir zaman içinde olabiliriz.

Başak Burcu ve Yükselen Başakların Haftalık Burç Yorumu: Yeni bir haftaya başlarken ikili ilişkilerimize, çocuklarımıza ve kendimizle ilgili yeteneklerimize yönelmek isteyerek başlayabiliriz. Çocuklarımızın geleceğine odaklanabiliriz. Çalışma koşullarımızda ya da günlük hayatımızda oluşan dar boğazları çözüme kavuşturmak ve kolay akışta rutinler oluşturabilmek adına oldukça desteklenebileceğimiz bir haftayı deneyimleyebiliriz. Geçmişte yarım bıraktığımız bir tedavimiz var ise bu süreç içinde tekrar sağlığımızla ilgili bu konun üzerinden geçmek zorunda kalabiliriz. Hafta geleninde yarım bıraktığımız işlerimize yönelebileceğimiz ve rahat akışta tamamlamamıza destek verebilecek bir enerji içinde olabiliriz. Sosyal çevremize ve yaşam planlarımıza yönelerek yaşayabileceğimiz yeni farkındalıklarla kendimize yön belirlemek isteyebiliriz. Arkamızdan dönen beklemediğimiz konuşmalarla karşılaşabileceğimiz bu süreç içinde enerjimizi dengede tutabilmek adına gelecek planlarımıza, hayat amacımıza ve kişisel gelişimimize katkı sağlayabilecek yeni eğitimlere odaklanmak bizler için daha faydalı olabilir. Yeni bir beslenme programı oluşturmak ve bağımlılıklarımızı bırakmak adına oldukça destekleyici bir haftada olabiliriz.

Terazi Burcu ve Yükselen Terazilerin Haftalık Burç Yorumu: Yeni bir haftaya başlarken toplum önündeki duruşumuzu fark etmek ve kariyer alanlarımızdaki hedeflerimizi gözden geçirmek isteyebileceğimiz bir enerji içinde olabiliriz. Mesleki yaşamımızda biraz duygusal yönde bir enerjiye açık olabiliriz. Ailemizle ilgili beklenmedik krizler de yaşayabiliriz. Hızlı ve fevri kararlar almak için de uygun bir dönemde olmayabiliriz. Kariyer alanlarımızda değişimi beraberinde getirebilecek bu süreç içinde iş sebebi ile seyahatlerimizin artabileceği bir zaman içinde de olabiliriz. Beklediğimiz bir statü değişimini yaşayabiliriz. Finansal koşullarımızı gözden geçirebiliriz. Beklediğimiz yönde çalışanlar için maaşlarına iyileştirmeyi de beraberinde getirebilir. Alma verme dengemize dikkat etmemiz gereken bir hafta olabilir. Ortaklaşa yapılabilecek işlerden de kazançlı çıkabileceğimiz bir dönem de olabiliriz. İkili ilişkilerimiz açısından huzur deneyimleyebileceğimiz bir haftada olabiliriz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akreplerin Haftalık Burç Yorumu: Yeni bir haftaya geleceğe yönelik hayallerimiz ve planlarımızın daha çok gündemimizde olabileceği bir enerji altında başlayabiliriz. İkili ilişkilerimizde hızlı gelişmeler içinde olabiliriz. Huzurlu bir haftayı da deneyimleyebiliriz. Kalıcı ve stabil kararlar alma zamanı içinde olabiliriz. Yaşamımızda yeni bir dönemin de başlangıcında olduğumuzu hissedebiliriz. Evimizle ya da ailemizle ilgili yeni gündemlerimiz oluşabilir. Ben değil, biz demeyi öğrenmemiz gereken, dengenin, sağlığın ve huzurun her şeyden önemli olabileceğini kabul etmemiz gereken de bir dönem içinde olabiliriz. Yurt dışı bağlantılı işlerimizde yeni haberler ve gelişmeler yaşayabiliriz. Duygularımızla değil sezgilerimizle ilerlememiz gereken bu süreçte, güç savaşlarından ve ani kararlar almaktan uzak durmak bizler için faydalı olabilir. Hafta sonu köklerimizi, atalarımızı ve aile büyüklerimizi şifalandırmak adına manevi çalışmalar için de oldukça destekleyici bir enerji içinde olabiliriz.

Yay Burcu ve Yükselen Yayların Haftalık Burç Yorumu: Yeni bir haftaya başlarken korkularımızla yüzleşmek ve yeni oluşabilecek hayat deneyimlerine hevesle başlamak isteyebileceğimiz bir enerji altında olabiliriz. İlişkilerimizde farkında olduğumuz ve zamanını kolladığımız bir krizin çözüme kavuşması adına fırsat yakalayabiliriz. Finansal olarak dikkatli adım atmamız gereken hafta genelinde, kontrolümüz dışı ödemeler de gündemimizde yerini alabilir. Gereksiz olabilecek borçlanmalara ve kontrolsüz harcamalara dikkat etmek bizler için faydalı olabilir. Ailemizdeki yaşça büyük kadınların sağlığı ile ilgili beklenmedik bir durumu yaşayabiliriz. Biraz daha dürtüsel, fevri davranabileceğimiz hafta genelinde işleyen sisteme teslim olarak akışta kalmayı deneyimleyebiliriz. Kendimizi yeniden keşfetmek, iç sesimizle yüzleşmek ve gerekiyorsa danışmanlıklar alarak içimizde yatan şifanın kapılarını aralamak için de oldukça ideal bir zaman içinde olabiliriz. Hafta sonu aniden gelişebilecek farkındalıklar yaşayabilir ve evrenin olumlu yönde enerjilerini ruhumuzun derinlerinde hissedebiliriz. İçimizden geçenleri yazıya dökmek, meditasyon, yoga, reiki gibi evrensel şifa çalışmalarına yönelmek iyi bir fikir olabilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlakların Haftalık Burç Yorumu: Yeni bir haftaya ikili ilişkilerimizde yeni farkındalıklar kazanarak ve tutkulu, hırslı davranışlarımızdan kaynaklı olabilecek krizlere açık bir enerji altında başlayabiliriz. Kendimizi olumlu yönde değiştirmeyi ve bireysel hırslarımızdan uzaklaşmayı deneyimlememiz gereken bir döngünün de ayak seslerini hissedebiliriz. İlişkilerimizde yaşadığımız koşullarımızı gözden geçirmek ve sakin adımlarla hareket etmek bizler için daha faydalı olabilir. Kadersel olan ortaklarımızla aramızda krizli durumlar oluşabilecek bir enerji içinde biraz daha duygusal bir zamanı deneyimleyebiliriz. Unutmayalım öfke ile kalkan zarar ile oturabilir. Gizli düşmanlıklara ve geceye uykuya dalmakta sıkıntılara açık olabileceğimiz hafta genelinde kafein alımını azaltmayı deneyebiliriz. Finansal koşullarımıza daha çok odaklanmak isteyebiliriz. Yaratıcılığımızı ön plana çıkarmak için fırsatlarla karşılaşırken yeteneklerimizin vesilesi ile de yeni iş fırsatları da yakalayabiliriz. Ebeveyn olmayı planlayan Oğlak Burçlarını gökyüzü içinde bulunduğumuz bu süreçte ekstra olarak olumlu yönde destekleyebilir.

Kova Burcu ve Yükselen Koçların Haftalık Burç Yorumu: Yeni bir haftaya çalışma ve sağlık koşullarımızı iyileştirmeye ya da değiştirmeye yönelik bir enerji altında başlayabiliriz. Hafta genelinde daha çok geçmiş yaşanmışlıklarımıza çekilebiliriz. Kendimizi ve geçmişimizi sorgulamak isteyebiliriz. Geçmişte ailemizle ilgili ruhsal ve duygusal travma içeren olayları çözmek için şifa ve fırsatlar sunabilecek bu enerjiyi huzurla kabul etmeyi ihmal etmeyelim. Takıntılı davranırsak, geçmişi affetmeyi kabul etmeksek stres kaynaklı olabilecek mide ve göğüs bölgemizde hassasiyet hissedebiliriz. Duygusal olanı değil mantıklı olan kararlarımızı deneyimlememiz gereken bir süreç içinde olabiliriz. Finansal olarak biraz daha rahat nefes alabilir ve bereketli bir döngüde olabiliriz. İş değiştirmeye karar vermek için de çok uygun bir haftada olmayabiliriz.

Balık Burcu ve Yükselen Koçların Haftalık Burç Yorumu: Yeni bir haftaya bereketli ve huzurlu bir enerji içinde olduğumuzu düşünerek başlayabiliriz. Sosyal çevremizle huzurlu vakit geçirebileceğimiz bir hafta içerisinde de olabiliriz. Çocuklarımızla ilgili yeni plan ve projelere yönelebiliriz. Ailemizin varlığına şükretmek için belki de krizli bir dönemi deneyimleyebiliriz. Unutmayalım yaşanabilecek her zorluk, yeni bir aydınlanmanın habercisi olabilir. Biz sadece işleyen sisteme teslim olmayı deneyelim. Ailemize katılabilecek bir bebek müjdesini alabiliriz. Yakın çevremizden olumlu yönde destekler bulabiliriz. Bilinçaltı travmalarımızı fark edebilir ve şifalanabileceğimiz bir enerji içinde olabiliriz. Tutamayacağımız sözler vermemeye özellikle dikkat edelim.

Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı   - https://www.kenanyasin.com

Whatsapp: +90 0533 816 56 88

E-mail: astroyasam@gmail.com

Instagram: https://www.instagram.com/kenanyasin/

 YouTube: http://bit.ly/2IqDyw5

Yorumlar