Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 17 – 23 Mayıs 2021

17 – 23 Mayıs 2021 haftasında astroloji verilerine göre burçların yaşantısını etkileyecek olası halleri Astrolog Seyran Ataklı yorumladı.

Haftalık Burç Yorumları: 17 – 23 Mayıs 2021

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu:  14 Mayıs-28 Temmuz arası Jüpiter’in yolculuğu 12.evinizde gerçekleşecek. Fiziksel ve ruhsal sağlığınıza dikkat çekerken, sağlığınızda tedaviler, şifalanma yoluna gidebilirsiniz. Kendinizle baş başa kalma isteği artabilir. Bilinçaltındaki takıntılarınız ve çözemediğiniz endişeleriniz öne çıkarken sizi yüzleştirecek, ancak iyileştirecektir. Maneviyatınız güçlenirken, hayatınızı akışa bırakabilirsiniz. İçe döneceğiniz, yaratıcılığınızın artacağı, spritüel çalışmalardan fayda sağlayacağınız bir dönem olacaktır.

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu:   14 Mayıs-28 Temmuz arası Jüpiter size idealleriniz, hedeflerinizle ilgili yeni fırsatlar, yeni bakış açıları getirecektir. Kariyerinizde yeni gelişmeler, plan ve projelerinizde yeni yollar, sosyal çevrenizden alacağınız desteklerle karşılaşabilirsiniz. Yeni çevrelere girebilirsiniz. Toplumsal konularla öne çıkarken, iş çevrenizde kendinizi göstereceğiniz bir dönem olabilir.Mesleğinizde yeni girişimler adına bereketli ve şanslı bir dönemdesiniz.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Jüpiter’in 14 Mayıs- 28 Temmuz’daki kısa zamanlı Balık burcu yolculuğu toplumsal statünüzde ve mesleğinizde öne çıkma zamanı. Kariyerde yeni iş görüşmeleri, iş fırsatları, teklifler gündeme gelebilir. Hayatınızdaki otorite figüründeki kişilerden destek ve yardım alabilirsiniz. Yeni eğitim fırsatları, yurtdışı çevrelerinden ya da yurtdışındaki işlerinizde yenilikler meydana gelebilir. Kimileriniz için evlilik kararları ya da ebeveyn olma kararları gündeme gelebilir.Kadersel imkanlarla karşılaşırken fırsatları iyi değerlendirin.

Yengeç  Burcu Haftalık Burç Yorumu:  14 Mayıs- 28 Temmuz Jüpiter’in Balık yolculuğu yaşamınızdaki motivasyonu arttıracaktır. Yabancılar, yurtdışı bağlantılı konular, bu bir eğitimden, ticari konulara kadar pek çok konuyu ortaya çıkartabilir. Gelecek planlarınız umut taşıyacaktır. Kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Üniversite, akademik eğitimler, doktora, tez yazmak gibi konularda şanslar kazanabilirsiniz. Hukuksal konularda davalarınız varsa gelişmeler yaşanabilir. Medya, yayıncılık, sosyal medya alanlarında, yeni girişimler açısından başarı yakalayabilirsiniz.

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Jüpiter’in Balık burcundaki kısa yolculuğu maddi konuları, ailenizle, eşinizle varsa ortağınızla olan ortak kaynaklarınıza dikkat çekecektir. Dışardan gelen kaynaklar yani eşinizin kariyerinde ve finansal durumunda bazı ekstra kazançlar meydana gelebilir. Ödemelerinizi, borçlarınız varsa ödemeyi ya da yapılandırmayı unutmayın. Miras, gayrimenkul, konuları öne çıkabilir, ödemeleriniz, kredi, nafaka gündemleriniz söz konusu olabilir. Alacak- verecek konularınızı düzenleyin. Kronik sağlık sorunlarınızda tedaviler mümkün olabilir.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu:   Jüpiter Balık seyahati tüm ikili ilişkilerinizi öne çıkartıyor. Sizin için önemli bir dönem başlıyor. Çevrenizden destek görecek ve yardım alacaksınız. Duygusal ilişkiler, evlilik, ortaklık konuları adına yeni başlangıçları gündeme getirebilir. Yeni insanlarla tanışmak, yeni işlere el atmak, sosyal çevreyle bir arada olmak gibi konular öne çıkabilir. Eşinizin ya da partnerinizin yaşamıyla ilgili güzel gelişmeler, kaynakların artışı, ticari işlerinizde iş birlikleri meydana gelebilir. Hukuksal konularda gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu:  14 Mayıs-28 Temmuz arasında Jüpiter Balık seyahati mesleğiniz, iş ve çalışma koşullarınızda yenilikler meydana getirecektir. Sağlığınızla ilgili kronik durumların nüksetmesi, buna bağlı tedavi ve iyileşmeler meydana gelebilir. Jüpiter size destek verecektir. Yeni iş teklifleri, iş değişimleri çeşitli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Günlük hayatınızı düzenlemek, rutinlerinizi farklılaştırmak gibi kararlar verebilir, hizmet aldığınız kişilerin yenilenmesi söz konusu olabilir. Jüpiter 6. Evinizden geçerken genişletme özelliğiyle iştahınız açılabilir, kolay kilo alabilirsiniz.

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu: 14 Mayıs- 28 Temmuz arası Jüpiter size güzel bir dönemi başlatıyor. Aşk hayatınızda yeni başlangıçlar, ilişkilerinizi iyileşmeler, sorunların çözümü, işinizde çeşitli fırsatları karşınıza getirebilir. Çocuk sahibi olmaya karar verebilir, hamilelik haberleri gelebilir. Çocuklarınız varsa onun hayatıyla ilgili güzel gelişmeler, sürprizler meydana gelebilir. Yaratıcı, sanatsal işlerle uğraşanlar için şanslı bir dönem.Kimileriniz yeni yatırım kararları alabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları güzel değerlendirin.

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu:  14 Mayıs- 28 Temmuz arası Jüpiter kısa zamanlı seyahatiyle ev, yuva, aile temalarını gündeme getiriyor.Aile içinde ebeveynlerle ilişkilerde rahatlama, sorunlar varsa çözümü gibi konular öne çıkacaktır. Bazılarınız için ise ebeveynlerin sorumluluklarında artış meydana gelebilir. Yeni gayrimenkul alım satım konuları, taşınmak, evini yenilemek, tadilat, tamirat gibi kararlar ön plana gelebilir. Aileden kalan miras, maddi konuların yenilenmesi mümkün olabilir. Jüpiter yaşamınızda değişken durumları ortaya çıkartabilir. Sakin kararlar alın.

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu:  14 Mayıs- 28 Temmuz arası Jüpiter kardeşleriniz, arkadaşlarınız, yakın çevrenizi mercek altında alarak onların hayatında yenilikler getirecektir. Yeni anlaşmalar, sözleşmeler, imzalar, kariyerinizle ilgili yeni tekliflerle karşılaşabilirsiniz. İşinizi değiştirebilir, yeni iş kurma kararı alabilir, projelerinizi ortaya koyabilirsiniz. Ticari konularda beklediğiniz haberler, fırsatlar, yenilikler önünüze gelebilir. Yeni eğitimlere başlamak, kısa seyahatlere çıkmak için güzel bir dönem.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu:  14 Mayıs- 28 Temmuz arası Jüpiter finansal konuları öne çıkartırken, kaynaklarınızı değerlendirmek ve yenilenmek anlamında size şanslar getirebilir. Harcamalarınız artabilir ve sizi riskli para akışına sevk edebilir, temkini elden bırakmayın. Yeni iş girişimleri, yeni yatırım kararları alırken, beklediğiniz paranın elinize geçmesi, kazançlarınızın artışı söz konusu olabilir. Kariyerde yeni iş fırsatları, birden fazla iş kolunda güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Jüpiter burcunuzda ve size her anlamda yenilik vadediyor. Yeni başlangıçlar, iş fırsatları, kariyerde yeniliklerle karşılaşabilirsiniz. Çalışmalı, sorumluluklarınızı bilmeli ve fırsatları güzel değerlendirmelisiniz. Gökyüzü size huzur vadediyor. Fiziksel görüntünüzde, imajınızda değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Yeni flörtler, aşk başlangıçları, ciddi bir ilişkiyi evliliğe taşımak gibi kararlar alabilirsiniz. Şekere düşkünlük vereceğinden bu dönem kilo alımı gerçekleşebilir. Aile ve kendi sağlığınızla ilgili kronik sorunlar ve tedaviler ortaya çıkabilir.

Astrolog Seyran Ataklı - sozcu.com.tr

Yorumlar