Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 17 - 23 Ekim

Astroloji verilerine göre 17 -23 Ekim tarihinde burçları etkileyecek olası halleri astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı yorumladı.

Haftalık Burç Yorumları: 17 - 23 Ekim

Haftanın Genel astrolojik görünümü 

Tutulmaya hazırlandığımız önemli bir haftaya giriyoruz. Ayrıca ilişkiler gezegenimiz Venüs’ün Güneş ile bir arada olduğu haftadayız. Hafta bitiminde Venüs artık yıldızımız Güneş’ten sonra ufukta doğmaya başlayacak. Yani bu hafta Venüs konularında son değişimleri gözlemleyeceğiz.

Satürn gezegenimiz ise Retro’sunu hafta sonunda sonlandıracak. Yeni haftaya direkt hareketle gireceğiz fakat hafta sonu durağan pozisyonu ile karşılaşacağız.

Bu hafta bize acele kararlar alma diye bağırıyor! Dur ve bir düşün. Önce plan yap ve sonra harekete geç. Yaşamını organize et, sınırlarını bil. Ayran gönüllü olma ve temkinli davran. Bütçeni bil ve değerini koru! Kimse senden değerli değil diyor gökyüzü bizlere…

Venüs Güneş’in yanında… 23 Ekim’e kadar da Sabah Yıldızı olmaya devam edecek. 20 Ekimde ise Plüton ile karelenecek. İlişkiler, finans ve değer konularında bu sürece kadar zorluklar devam ediyor. Strateji, plan konularında kendimizi eksik hissedebiliriz. Danışmanlıklar almak bu süreçte gayet iyi gelir.

Ruhsal ve fiziksel olarak zorlukların üstesinden gelebileceğimizi bu hafta bize öğretecek. Hedeflediklerinizi kendinize hatırlatın ve hayal panolarınızı canlı tutun. Yolun sonunda başarılar sizi bekliyor…

Mutlu haftalar diliyorum.

Şifa Olsun. . . 

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Şansız olduğunuzu düşündüğünüz bir dönem geçirdiniz. Bolluk gezegeni Jüpiter sanıldığı gibi şans getirmesi yerine abartı, gereğinden fazla beklenti taşır. Bu süreçte maddi kayıplar yaşamış da olabilirsiniz. Şimdi dalgalı suları bir kenara bırakıp durgun, dingin denizlere yelken açma isteği içindesiniz. Bu hafta kutlamalar da sizi bekliyor olacak. Kendi sevinciniz, heyecanınız yerine başkalarının sevinçlerine ortak olacaksınız. Belki bu heyecanı yaşamayı hak eden sizdiniz ama göz göre göre bir başkasını tebrik etme durumunda kalabilirsiniz. Yaşadığınız bu olayların günlük rutininizi bozmasına müsaade etmeyin.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Maddi konularda o kadar çok fikir ayrılığı var ki… Herkes sizin muhasebeciniz olma konumunda. Bak onu öyle değerlendir, şuradan şu bütçeyi alabilirsin vb. birçok akıl vereniniz var etrafınızda. Gel görki karınıza ortak olan bu arkadaşlar, zararınıza da ortak olmalılar ama maalesef görünen bu şekilde değil. Siz ince eleyip sık dokurken bu detayları anlamayan, görmeyen kişilerle ilgileniyorsunuz. Hatta bu sıralar illegal işlerin peşinden sizi sürükleyen kişiler de olabilir. Vergiler, borçlar, kurumlar derken yanlış hamleler içerisinde olmamak için daha çok çaba sarf edebilirsiniz. Bu hafta sabretmeye ihtiyacınız var. Risk almak pek mantıklı olmayabilir. Özellikle başkaları önünde küçük düşmek de öyle..

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Kalp kırıklıkları baş gösteriyor. Siz bir şeyler yapmaya çalışırken başkaları sizi suçluyor olabilir. İnsanların sizin hakkınızda gereğinden fazla konuştuklarına şahit olduğunuz bir dönemdesiniz. Vicdanen dik durmalı ve olumlu düşünceler üretmelisiniz. Birinin işini elinden aldığınızı, bir başkasının gönlünü çaldığınızı öne süren; kendine hak tanıyıp size tanımayan kişilerle karşılaşmalar sizi üzebilir. Fazla harcamalara dikkat etmelisiniz. Maddi değerlerin sizi manevi anlamda da doyuracağını düşünmelisiniz. Eğer bu çizginizi bozmazsanız kazanılan zaferlere tanıklık edeceksiniz. Engelleri fırsata dönüştürmek için bu hafta sizi destekliyor olacak. Uğraşlarınızı devam ettirmeli bırakmamak için dirençli olmayı denemelisiniz.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bildiğiniz ama söyleyemediğiniz şeylerin yükü ağırlaşıyor. İlişkilerin arasına sır girdiğinde o ilişkinin hayra çıkması zorlaşır. Belki de birinin hayatını değiştirecek önemli bilgilere de sahip olabilirsiniz ama bunları söyleyememek can acıtıyor Şeytana uyma diye kendinize söyleniyor olabilirsiniz. Özellikle İkizler Mars’ı (12.eviniz) ilişkiler gezegeni Venüs (4.eviniz) ile uyumlu görünümleri sizi gerçekleri ortaya çıkarma gibi bir huy takınmanıza vesile olacak. Ama bu hafta psikolojik açıdan kendinize hâkim olmayı denemelisiniz. Sadece kendi isteklerinize gönüllü olmalı, kendi yolunuza bağlı kalmalısınız. Bu sayede gerçekler değil ama yol göstericilik vasfınız insanların yaşamını kolaylaştıracak.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Ekip işleri, organizasyon ve koordinasyon gibi işleriniz varsa bu hafta sizin için biraz can sıkıcı olabilir. Birçok detayla uğraşmak durumunda kalmak ve orta yolu bulma çabanız size zaman kaybettirecek. Fakat kendinize şunu hatırlatacaksınız. Tecrübe ve deneyim sahibi olduğunuzu… Daha önce de bu tür olaylarla karşılaştınız ve şimdi de tecrübe ile sabit adımlarınızla bu haftanın da üstesinden geleceksiniz. Karamsar tablo çizen insanlarla bir arada geçireceğiniz bir hafta olabilir. Hedefleriniz belli ama önceden verilmiş sözler nedeniyle bir yere kımıldayamıyor gibi hissedeceksiniz. Yapmanız gerekenler ile yapmak istedikleriniz arasındaki köprüyü bu hafta kuramayabilirsiniz. Gelecek köprüsü tutulma sonrası sizle olacak…

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Otorite figürleri ile uğraşacağınız önemli bir hafta sizi bekliyor. Eş, baba, anne, patron vb. gibi aldığınız öğütler yaşamınızı şekillendiriyor. Herkese yetemeyeceğinizi kendinize hatırlatmalısınız. Herkes her şeyi her zaman bekler ama sizden sadece bir tane var, bunu unutmamalısınız. Bu hafta iki karar arasında kalabilirsiniz. Adil olamadığınızı düşünmek canınızı yakabilir. Ya da adil olmadığınızı size söyleyen kişiler sizin canınızı yakabilir. Sözler en büyük silahınız ve aynı zamanda en çok yaralandığınız yer. Söylediklerinizle insanların canını yakabileceğinizi unutmamalısınız. Bu haftayı aşırılıklarla, abartılarla geçirmemeye özen göstermeli ve beklentilerinizi hafifletmelisiniz.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Artık insanların çizdiği pembe tablolara kanmadığınız, daha gerçekçi düşündüğünüz bir döneme giriyorsunuz. Sizi gelecek değil şu anın ilgilendirdiğini düşündüğünüz bir dönemdesiniz. Aslında bir nevi kabuk değiştirme gücünü elinizde tutuyorsunuz. Beklemekten, bir şeyler düzelsin diye çaba sarf etmekten emekli olmak gibi bu durum. Artık okları kendinize döndürüp iş başa düştü diyerek adımlarınızı daha sağlam ve gerçekti hayallerin üzerine atacaksınız. Pasif gelir modelleri üzerinde düşünmek sizi daha çok rahatlatacak. Maddi konularda yeni hedefler edinebilirsiniz. Hızlı kazanç getirmeyen işleri araştırmaya yönlenebilirsiniz. Hızlı değil ama sağlam adımlar atmak bu hafta sizi umutlandıracak.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bildikleriniz, tecrübeleriniz ve edindikleriniz çok ama çok değerli. Bunu bilen kişiler bilhassa çevrenizdeki kişiler sizi bu hafta konuşturmayabilir. Daha çok sizi susturmak, kısıtlamak, önünüzde engel olmak için uğraşabilirler. Bu süreçte daha cesur davranmanız gerekecek. Özellikle tutulmaya doğru gittiğimiz bu hafta eylemleriniz yaşamınıza yön verebilir. Sezgilerinize de kulak vermelisiniz. Özellikle bu hafta gördüğünüz rüyalar, aldığınız mesajlar ya da hissettiklerinize önem verin ve onların içindeki sembolleri kapmaya çalışın. Bu semboller sizi daha kararlı yapacak. Kendinizden daha emin olacaksınız. Kendi yaşıtınız ya da yaşça büyük olan kişilerden gelecek fikirlere de açık olun.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Öfke kontrolü sağlamanız gereken bir hafta sizi bekliyor. İnsanların çileden çıktıklarına şahit olabilirsiniz. Çevrenizi sakinleştirme görevi bu sefer size düşmüş olabilir. Maddi konularda endişeler nedeniyle can sıkıcı sohbetlerin içinde olacaksınız. Hani köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek gibi suskun kalacaksınız. Rakipleriniz tarafından takip edildiğinizi bilmelisiniz. Özellikle siz bir şeyler başardıkça başkaları bu başarıları uzaktan karşılıyorlar. Ne sizi tebrik ediyorlar ne de olumsuz bir eylem yapıyorlar ama ufak bir hamle beklediklerini bilmelisiniz. Ni tekim 12. Ev (gizli düşmanlar) yöneticiniz Mars, ikizler seyrine devam ediyor. Gerçekler can acıtsa da duruşunuzda duygusal alana yer vermemelisiniz. 

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Gerçekleri konuştukça çevrenizdeki insanların azaldığına şahitlik edebilirsiniz. Sanki savaş bitmiş ama elde kalanları halka nasıl dağıtacağını planlayan bir lider gibi hissediyorsunuz. Bu hafta çözülmeler, beklediklerinizin karşılık bulması gerçekleşiyor ama bu sefer de devamını nasıl idame ettireceğinizi planlamak size düşüyor. Öncesi ve sonrası planları yapacaksınız. Bu süreçte öncesi için endişelenmenin yersiz olduğunu aslında sonrasını planlamanın daha zor olduğuna da şahitlik edeceksiniz. Fakat kararların size ait olması kendinizi güçlü hissetmenizi sağlayacak. Hükmü veren sizsiniz ve herkes sizin kararlarınıza bağlı kalacak. Planlar yapmak, önünüzü de görmenize vesile olacak. sizi rahatlatacak. Değerlendirin!

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU Zor bir dönemden geçiyorsunuz. Sabit bir burç olarak kararlara bağlı kalmak sizi güvende hissettiriyor ama son raddeye geldiğinizi hissetmek ve bunları değiştirmek için adım atma zorunluluğunuz sizi üzüyor olabilir. Adalet teması bu hafta daha çok üzerinizde dönecek. Erken ayrılıklar, zamansız ya da plansız gerçekleşen olaylar nedeniyle hızlı çözümler almaya zorlanacaksınız. Görünenin ardındaki gerçekliği diğer herkesten daha net fark ediyorsunuz ama önce işleyişi düzenlemeli sonra hesap masasına oturmalısınız. O nedenle aldığınız sorumlulukları idame ettirmeye odaklanmalısınız. Sonra hesabı kesmeyi düşünmelisiniz. Ki bu durum için sıklıkla karşılaşacağınız süreçler sizi bekliyor olacak.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Düzen ve denge için daha çok çaba sarf ettiğiniz bir hafta sizi bekliyor. Kendinizi bir kurban gibi hissetmenin önüne geçebileceğiniz hareketlilik de sizinle. Geçmişten tanıdığınız yüzler bu hafta size destek getirebilir. Fakat her ikiniz de birbirinize adil olmayı öğreteceksiniz. Miraslar, borçlar, nafakalar gibi süreçlerde size yabancı gelmeyen, biliyordum zaten diyeceğiniz davranışlara şahit olacaksınız. Her ne olursa olsun uzun süredir beklediğiniz o tamamlanma hissini de bu değişimlerle karşılayacaksınız. Kendinizi acındırmak yerine daha kararlı olmaya çalışacaksınız. Yapamam, bu bana göre değil demek yerine bilmeseniz de sorumluluğu altına girmeyi göze alabilirsiniz.

Hepimize Şifa Olsun...

 
Deneysel Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı 

Whatsapp: +90 0533 816 56 88

E-mail: astroyasam@gmail.com

Instagram: https://www.instagram.com/kenanyasin/

YouTube: http://bit.ly/2IqDyw5

Yorumlar