Astroloji

Haftalık burç yorumları: 14 – 20 Ocak haftası

Astrolog Dinçer Güner'in 14 – 20 Ocak 2019 haftası burç yorumları. 14 Ocak, 15 Ocak, 16 Ocak, 17 Ocak, 18 Ocak, 19 Ocak ve 20 Ocakta burçları neler bekliyor?

Haftalık burç yorumları: 14 – 20 Ocak haftası

Şubat ortasına kadar Jüpiter ile Neptün arasında sert bir görünüm hakim olacak. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı; gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava; güvenilir bir zeminde ilerlememek; gelen fırsatları doğru değerlendirememek; büyük vaatlerin altının boş çıkması anlamına geliyor. Bu dönemde hayallerinizin peşinde koşmayın! Ayaklarınız yere sağlam bassın.

Sezgilerin ve algılamaların oldukça güçlü olduğu bir dönem. Çevrenizdekilerin sorunlarına ve sıkıntılarına yönelik empati sahibi olabilirsiniz. Duygularınızı akılcı ve objektif bir biçimde değerlendirmeniz güç olabilir. Sanatçı yanınızı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hayal gücünüzün zenginleştiği bir dönem. Ancak diğer taraftan da fazla hayal kurup, aşırı fantezilere dalmaktan gerçekleri tüm açıklığı ile görmeniz zorlaşabilir.

Genel olarak kurduğunuz ilişkilerde açık ve net bir tutum takınmakta zorlanabilirsiniz. Yanılsamalar ve kendini aldatmak bu transitin muhtemel niteliklerinden biridir. Strese girerseniz günlük hayatın dertlerinden ve sıkıntılardan kaçmak, uzaklaşmak için alkol veya rahatlatıcı, sakinleştirici tıbbi çareler bulmaya yönelebilirsiniz.

Burç yorumları:

Koç burcu 14 – 20 Ocak haftalık burç yorumları

Önümüzdeki bir aylık dönemde odaklanacağınız konular; arkadaşlıklar, sosyal ilişkiler, iş hayatınızdan kazandığınız gelirler, grup aktiviteleri ön planda olacak.

Odak noktanız iş hayatından arkadaşlarınıza kaymaya başlayacak, daha çok sosyalleşebilecek, yeni arkadaşlar edinebilecek, arkadaşlarınızla birlikte keyifli zamanlar geçirebileceksiniz. Yeni farklı, değişik gruplarla sık sık bir araya gelebilirsiniz bu bir aylık süreçte.

Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak ve Şubat ortasına kadar etkisi devam edecek. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek, büyük vaatlerin altının boş çıkması anlamını içermektedir. Özellikle yurt dışı ile ilgili ticari konularda, eğitimle ilgili konularda bunu etkileri çok daha net hissedebilirsiniz.

Bu dönem yurt dışı ile ilgili ticari bir takım girişimleriniz olacaksa tüm planlarınızı ve projelerinizi yeniden ve yeniden değerlendirin. Kimsenin ipiyle kuyuya inmeyin. Tamamen aldatıcı ve illüzyon olabilir ve hedefinizden şaşabilirsiniz. Eğitimle ilgili konular ve sınavlar içinde aynı şey geçerli, her şeyi en doğru şekilde yaptığınıza emin olun. Ödevlerde ve sınavlarda özellikle. Gereksiz bir öz güven ve aşırı iyimser bir hava ile sorumluluklarınızdan kaçmayın.

Boğa burcu 14 – 20 Ocak haftalık burç yorumları

Önümüzdeki bir aylık dönemde odaklanacağınız konular;; iş, kariyer, mesleki konular üzerinden olacaktır. Bu bir aylık süreçte terfiler alabilir, iş değiştirebilir, iş hayatınızda her adımınızla (doğru veya yanlış) görünür olacaksınız.

Tüm ışıklar üzerinize çevrilmiş olacak. Eğer ki iş arıyorsanız pek de havalı bir işe giriş yapabilirsiniz. İş hayatı anlamında oldukça yoğun bir döneme giriş yapıyorsunuz. Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak ve Şubat ortasına kadar etkisi devam edecek. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek, büyük vaatlerin altının boş çıkması anlamını içermektedir.

Bu dönem özellikle sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar ve parasal konular, borçlar, vergiler konusunda bunu yaşayabilirsiniz. Olası senaryolarınız, çok güvendiğiniz dostlarınız ve arkadaşlarınız ciddi bir hayal kırıklığı yaşatabilir size. Ummadığınız bir anda fazla idealize ettiğiniz insanları aslında gözünüzde büyütmenin ne denli anlamsız olduğunun farkına varabilirsiniz.

Parasal konularda zemin inanılmaz kaygan, yatırımlar için hiç doğru bir zaman değil, olmayacak duaya sakın amin demeyin. Gereksiz büyük paralar harcamayın, kredilerden uzak durun. Borç ve vergi.ş..vb ödemelerinizi dikkatlice yaptığınıza emin olun, gözden bir şey kaçırmayın. Bana nasıl olsa para gelir ya diyerek harcamalarınızı çoğaltmayın, ayağınızı yorganıza göre uzatın. Kimseye kefil olmayın. Şubat ortasına kadar parasal konularda çok zekice hamleler yapabileceğinizi sanmıyorum.

İkizler burcu 14 – 20 Ocak haftalık burç yorumları

Önümüzdeki bir aylık dönemde odaklanacağınız konular; yurt dışı, yabancılarla ilişkiler, din, felsefe, hayatın anlamı, hukuksal konular üzerine olacaktır. Bu bir aylık süreçte yurt dışı seyahatleri planlayabilir gidebilirsiniz.

Özellikle tanıtım, reklam, organizasyon işleri yapanlar bu bir aylık süreçte oldukça yoğun olabilecekler, hukuksal konuları olanlar bu ay önemli davalarınız sonuçlanabilir, önemli mevki, statü sahibi kişilerden önemli güzel destekler alabileceğiniz keyifli bir döneme giriş yapıyorsunuz.

Farklı kültürler, farklı inançlar, farklı yaşam şekilleri üzerine araştırmalar yapabilir, bilgi sahibi olabilirsiniz. Üniversite eğitimi, sınavlar konusunda da destekleyici bir süreçte olabileceksiniz. Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak ve Şubat ortasına kadar etkisi devam edecek. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek, büyük vaatlerin altının boş çıkması anlamını içermektedir.

Özellikle iş ortaklıkları, evlilik, ilişkiler ve kariyer alanında deneyimleyebilirsiniz bunu. İş konularında aşırı, gereksiz bir iyimser hava ile risk alabilirsiniz, ama almayın. İş değiştirmek için pek uygun bir süreçte olmayacaksınız. İş konularında çok ciddi bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz, eşeğinizi sağlam kazığa bağlayın ve kimseye güvenmeyin. İş konusunda güvendiğiniz kişiler ciddi hayal kırıklığı yaşatabilirler.

Aynı şekilde evlilik ve ortaklıklarla ilgili konularda da durum pek parlak değil. Ummadığınız tepkiler ve durumlar meydana gelebilir. Güven duygunuzun test edileceği bir döneme giriyorsunuz. Bu dönem büyük hayaller kurarak ortaklıklar kurmak, imzalar atmak içinde ne yazık ki doğru bir zaman değil. Şartlar ve koşulların her an değişebileceğini unutmamanızda fayda var.

Yengeç burcu 14 – 20 Ocak haftalık burç yorumları

Önümüzdeki bir aylık dönemde odaklanacağınız konular; ortaklaşa işlerden kazanılan gelirler, primler, burslar, miras, krediler, bankacılık işlemleri ile ilgili olacaktır.

Bu bir aylık süreçte kredi çekmek için araştırmalar yapabilirsiniz, ortaklaşa işlerden kazandığını gelirleri arttırmak için çalışmalar yapabilirsiniz, öğrenci iseniz yeni burs başvuruları yapabilir, sponsor görüşmeleri yapabilirsiniz.

Başkalarının maddi olanaklarından daha kolay yararlanabilecek, borca ihtiyacınız olduğu anda rahatça destek bulabileceksiniz. Keza vergi işlerinizle ilgilenmek, varsa şirketinizin muhasebesiyle de yakından ilgilenebileceğiniz bir zaman.

Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak ve Şubat ortasına kadar etkisi devam edecek. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek, büyük vaatlerin altının boş çıkması anlamını içermektedir anlamını içermektedir.

Özelikle sağlık, günlük işler, çalışma koşulları, yurt dışı bağlantılı konular, eğitimle ilgili konularda bu etkileri hissedebilirsiniz. İşinizi yaparken veya işinizle ilgili yatırım yaparken oldukça gerçekçi ve ayaklarınızın yere sağlam basmasında fayda var.

Sağlıkla ilgili olarak bilmediğiniz etmediğiniz alternatif tıp yöntemlerinden uzak durun, zehirlenmelere karşı da dikkatli olun. İş ve eğitim konularında hayal kırıklıkları oluşabilir. Bu alanlarda her ne yapıyorsanız sadece kendinize güvenerek yapın. Birlikte çalıştığınız kişiler veya yanınızda çalıştırdığınız yardımcılarınız hayal kırıklığı yaşatabilir.

Aslan burcu 14 – 20 Ocak haftalık burç yorumları

Önümüzdeki bir aylık dönemde odaklanacağınız konular; ilişkiler, ortaklıklar, partnerinizle ilgili konular olabilecektir. Bazılarınız işlerinizi ortak ve destek yardımı ile halledebilecekken, bazılarınız ise evlilik dahil her türlü yeni ortaklık, imza gerektiren konular oldukça ön planda olacaktır.

Bu bir aylık süreçte ortaklık imzaları atabilir, evlilik adına adımlar atabilir veya ciddi güzel bir ilişkiye adım atabilir, partnerinizden güzel destekler alabilirsiniz. Aslında daha çok bu etkileşim sizi yaşamda destek istediğiniz anda her türlü desteği bulmanız konusunda destekleyici olacaktır. Keza bu bir aylık dönemde odağınız ortağınız veya eşinize ait kariyer durumları da olabileceğine işaret etmekte.

Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak ve Şubat ortasına kadar etkisi devam edecek. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek anlamını içermektedir.

Bu süreçte finansal açıdan şansınızı çok fazla zorlamamanızda fayda var. Maddi olarak risk almak için zemin çok müsait değil, şartlar ve koşullar her an değişebilir. Kumardan ve borsadan uzak durulması gereken bir dönem. Hatalı kararlar yüzünden zarar edebilirsiniz.

Özel hayatınızda da aynı şekilde risk alınmamasında fayda var. Özel hayata ilişkin hayal kırıklıkları oluşabilir. Olmayacak insanların peşinden sürüklenmeyin özel anlamda. Beğendiğiniz kişileri gözünüzde aşırı büyütüp sonrasında üzülmeyin. Gerçeklerle bağınızı koparmayın.

Başak burcu 14 – 20 Ocak haftalık burç yorumları

Önümüzdeki bir aylık dönemde odaklanacağınız konular; ; çalışma ortamı, sağlığınız, günlük rutin işlerinizle ilgili olacaktır. Bu bir aylık süreçte mesela check up’tan geçebilirsiniz, diyetisyenle veya bir spor hocası ile görüşebilir profesyonel destek alabilirsiniz.

Bu bir aylık süreçte iş görüşmelerine gidebilirsiniz. Yeni iş projeleri gündeme gelebilir. Günlük yapmanız gereken aksattığınız, kulak arkası ettiğiniz işlerle daha yakından ilgilenebileceksiniz. Kişisel bakım ve sağlığınıza önem vermeniz gereken bir dönemdir bu. Spor, diyet, kişisel gelişim gibi konularda profesyonel destekler alabilirsiniz. Keza bu bir aylık süreçte bir check up’tan geçmek pek de fena fikir değil açıkçası. Biraz tansiyonunuz hassaslaşabilir bu süreçte.

Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak ve Şubat ortasına kadar etkisi devam edecek. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek anlamını içermektedir.

Özellikle aile, gayrimenkul, evlilik, ortaklık, anlaşmalarla ilgili konularda deneyimleyebilirsiniz bunları. Mesela gayrimenkul almak gibi bir niyetiniz var ise tapusu, iskanı…vb bir konuda kazıklanmadığınıza emin olun. Veya satacaksanız ve bir komisyoncu ile anlaşacaksanız da aynı şekilde.

Aile veya evliyseniz de eş ile ilgili hayal kırıklığı yaratacak bir durum meydana gelebilir. Beklediğiniz veya arzu ettiğiniz tepkileri alamayabilirsiniz. Parasal anlamda bir şeylere imza atacaksanız da dikkatli olmanızda fayda var. Maddeleri dikkatli okuyun, oyuna gelmeyin.

Terazi burcu 14 – 20 Ocak haftalık burç yorumları

Önümüzdeki bir aylık dönemde odaklanacağınız konular; aşk, çocuklar, hobiler, hayatın keyifli, eğlenceli yanları, riskli aktiviteler üzerine olacaktır.

Evet sizlerin aşk ayı başladı, yalnız olanlar dolu dolu flört edebilecekleri bir aya giriş yapıyorlar, bazılarınız çocuk sahibi olmak adına adımlar atabilir, araştırmalar yapabilirsiniz, doktorunuzla görüşebilirsiniz. Bazılarınız ise hobilerine daha fazla zaman ayırabilecek, yeni ilginç hobiler edinebilecekler.

Hayatın eğlenceli yanları hayatınızda daha ön plana çıkmaya başlıyor. Genel anlamda riskli girişimlerden olumlu sonuçlar elde etmenizin yüksek olacağı bir süreç ama siz yine de adımlarınızı dikkatli atın. Sizler için hayattan keyif ve zevk alma dönemi başlıyor artık.

Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak ve Şubat ortasına kadar etkisi devam edecek. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek anlamını içermektedir. Bu etkiyi daha çok hayatınızda kardeşler, iletişim, sağlık, günlük işler ile ilgili olacaktır.

Kendinizi günlük işlerinizi hallederken nasıl ifade ettiğinize dikkat edin. İletişim kanallarını karıştırmayın, kime neyi nasıl gönderdiğinize dikkat edin. Hatlar, konuşmalar ve gönderiler karışmasın.

Komşularınız veya kardeşleriniz ya da varsa çalışanlarınız hayal kırıklığı yaşatabilirler. Fikirlerinizi ve projelerinizi dikkatli organize edin. Kendi işinizi yapıyorsanız parasız iş yapmayın, olabildiğince peşin çalışmanızda fayda var. Eğer birini işe alacaksanız, onu dikkatli araştırmanızda fayda var. İş konusunda kime ne sorumluluk verdiğinize dikkat edin, işinizin takibini iyi yapın.

Akrep burcu 14 – 20 Ocak haftalık burç yorumları

Önümüzdeki bir aylık dönemde odaklanacağınız konular; ev, yuva, aile, yerleşim, yer değiştirme, alım ve satımla ilgili konular olabilecektir. Bu bir aylık süreçte, evinizi değiştirmek için araştırmalar yapabilir, evinizde bazı mini tadilatlar yapabilirsiniz.

Ailenizle çok daha fazla vakit geçirebilir, onlara yardım ve destekle bulunabilirsiniz. Bazılarınız ev satın alabilir, bazılarınız satabilir. Hayatınızın bundan sonraki 6 aylık sürecinizi nasıl geçireceğinizin kararlarını alabilir, adımlar atabilirsiniz. Keza bu dönemde arabanızı değiştirmek, yeni araba almak için de uygun bir süreçtir. Bazılarınız merak edip köklerini de araştırabilir, aile büyüklerine ilişkin bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak ve Şubat ortasına kadar etkisi devam edecek. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek anlamını içermektedir. Bu konuları daha çok para, kazançlar, riskli yatırımlar, özel hayatla ilgili alanda yaşayabilirsiniz. Maddi konularda şansınıza gereksiz yere çok güvenebilir, har vurup harman savurabilirsiniz. Yapmayın!

Paranızı riskli yatırımlarda, borsa, spekülatif yatırım araçlarında değerlendirmemenizde fayda var. Maddi konularda hayal kırıklığı yaratacak bir durum meydana gelebilir. Keza özel hayatınızla ilgili de hayal kırıklığı söz konusu olabilir. Konu para yüzünden ya da güven yüzünden olabilir.

Yay burcu 14 – 20 Ocak haftalık burç yorumları

Önümüzdeki bir aylık dönemde odaklanacağınız konular; seyahatler, eğitim, yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilgili konular olabilecektir. Bu ay bol bol seyahat edebilirsiniz, tatil planları yapabilirsiniz, bazılarını iş hayatında kullanabilecekleri tarzda bir eğitime başlayabilirler. Özellikle bilgisayar veya dil eğitimi olabilir.

Kardeşlerinize bu ay daha fazla vakit ayırabilecek, onlara destek olabileceksiniz. Web sitesi, blog, kitap yazma..vb konularda araştırmalar yapabilirsiniz. Yakın çevrenizle çok fazla ilgilenmekten kendinize vakit ayırmayı da ihmal etmemelisiniz. Tanıtım,reklam, yayıncılık gibi konulara da odaklanabilirsiniz. Kitap çıkarmak gibi bir planınız varsa bu bir aylık süreçte yayın evleri ile görüşmeler yapabilirsiniz.

Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak ve Şubat ortasına kadar etkisi devam edecek. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek anlamını içermektedir.

Kendinizi epey şanslı hissedip düşüncesizce riskler alabilirsiniz, ama yapmayın. Özellikle aile, yerleşim, gayrimenkul, eğitim, araba ile ilgili konularda işler tam da istediğiniz gibi gitmeyebilir. Aile ile ilgili konularda hayal kırıklığı olabilir, parasal konuları istediğiniz gibi yönetmek pek kolay olmayabilir.

Gayrimenkul ile ilgili konularda veya aile ile ilgili konularda gerçeklerden uzak hayalci bir şekilde davranabilirsiniz. Olayları yanlış değerlendirebilirsiniz. Ailede rahatsızlıklar, hastalıklar söz konusu olabilir. Şubat ortasına kadar alkol kullanımına da dikkat edilmesinde yarar var. Tembelliğe eğilim artabilir, elinizi hiçbir işe sürmek istemeyebilirsiniz, yapmayın harekete geçin ama temkinli olun.

Oğlak burcu 14 – 20 Ocak haftalık burç yorumları

Önümüzdeki bir aylık dönemde odaklanacağınız konular; para olacak. Napolyon misali para para para diyeceksiniz. Gelirlerinizi arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşırken, bazılarınız yatırım araçlarını kullanabilirler.

Maddi anlamda genel olarak keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz. Bütçenizi akıllıca yönetebileceksiniz. Olası borçlarınızı rahatlıkla ve çalışarak ödeyebileceksiniz. Gelirlerinizi arttırmanın yollarını arayabilir, maddi anlamda kendinize çeki düzen vermemiz gerekebilir, bütçenizi yeniden düzenlemek, organize etmek, kendinize finansal konularda hedefler koymak için uygun bir süreç.

Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak ve Şubat ortasına kadar etkisi devam edecek. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek anlamını içermektedir.

Bu dönem yakın çevreniz, kardeşleriniz ve komşularınızdan yana hayal kırıklığı yaşatacak durumlar olabilir. Çok önemli, beklediğiniz haberler istediğiniz şekilde gelmeyebilir. Biraz yalnız kalmak isteyebilir, kimseyle içli dışlı olmak istemeyebilirsiniz.

Bir şeylere imza atacaksanız, iyice okuyun, alelacele imzalamayın. Terapi almak, ruhsal sorunlarınız var ise bunların üstüne gitmek, rüyalarınıza odaklanmak için güzel bir dönem. İçsel denge ve huzurunuzu bulacak eylemler yapmaya gayret edin bol bol. Eğitimler, sınavlar konusunda da dikkatli olun. Bu aralar zihniniz biraz karmaşık, ne yapacağınızı bilemez bir modda olabilirsiniz. Karar vermeyin, vermek zorunda da değilsiniz.

Kova burcu 14 – 20 Ocak haftalık burç yorumları

Bu hafta Güneş Kova burcuna geçiş yapıyor. Güneş’in burcunuza geçmesi ile beraber, tüm spot ışıkları üzerinizde olacak ve rahatlıkla dikkat çekebileceksiniz. Tüm yönetim özelliklerinizi rahatlıkla sergileyebilecek, isteklerinize, hedeflerinize ulaşmak size çok daha kolay gelecektir.

Geçtiğimiz sevimsiz bir ayın ardından bu gireceğimiz bir aylık süreç size ilaç gibi gelecektir. Ben buradayım ve istediğim her şeyi elde edebilirim moduna geçiş yapabileceksiniz. Yeni girişimleriniz için rahatlıkla destek bulabileceksiniz.

Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak ve Şubat ortasına kadar etkisi devam edecek. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek anlamını içermektedir.

Bu dönem arkadaşlıklar, sosyal ilişkiler ve para mevzularına biraz dikkat! Bu alanlarda ciddi hayal kırıklığı yaşatacak durumlar meydana gelebilir. Borç vermek, almak için de uygun bir dönem değil ve arkadaşlarınızla iş yapmak için de uygun değildir.

Gerçekçi olmayan parasal hedefler peşinde koşabilir ve günün sonunda zarar edebilirsiniz. Gözünüzde fazlaca büyüttüğünüz dostlarınızdan yana hayal kırıklıkları yaşanabilir, güveniniz sarsılabilir. Ekonomik anlamda da kişisel sorumluluğunuzu almanız gerek, paranızı har vurup harman savurmayın, bütçenizi dikkatli yapın. Ekonomik anlamda olmayacak duaya amin demeyin, kimsenin ipiyle kuyuya inmeyin.

Balık burcu 14 – 20 Ocak haftalık burç yorumları

Önümüzdeki bir aylık dönemde odaklanacağınız konular; bilinçaltı, rüyalar, psikoloji..vb konular olacaktır. Bu bir aylık süreç biraz daha ikinci planda kalabileceğiniz, kendinizi ortaya koymakta biraz zorlanabilirsiniz.

Yalnız kalmak size çok daha uygun gelecektir. Uyku düzeninizde sorunlar oluşabilir. Bu bir aylık süreçte daha çok gizlilik içinde hareket etmeye özen gösterebilirsiniz. Bu dönem biraz içe dönme, kendinizi sorgulama dönemi gibi değerlendirebilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat etmeniz gereken bir süreç bu, özellikle de ruh sağlığınıza. Çevrenizde dönen bir takım gizli kapaklı konular, dedikodular, oyunlar oluşabilir.

Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak ve Şubat ortasına kadar etkisi devam edecek. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek anlamını içermektedir.

Kariyer konusunda kendinize aşırı güvenebilir ve bu alanda olası iyi fırsatları kaçırabilir, çarçur edebilirsiniz, dikkat edin. Hayata karşı yargılarınız, değerlendirmeleriniz bu dönem hatalı olabilir. Çevrenizdeki insanların sözlerine kulaklar vermenizde fayda var. Üstünüze bir miskinlik bulutu çökebilir ve hiçbir iş yapmak istemeyebilirsiniz.

Hayatınızın akışını değiştirecek önemli atılımları yapmamanızda fayda var. Hayatınızda meydana gelen olayları, teklifleri veya her ne oluyorsa hızlı ve aktif bir şekilde, gerçekçi değerlendiremeyebilir ve bir hayalin peşinden sürüklenebilirsiniz, dikkat edin. Özellikle kariyer anlamında risk almak için uygun bir süreçte değilsiniz. Bu alanda ciddi bir hayal kırıklığı meydana gelebilir, beklentiniz karşılanmayabilir.

Dinçer Güner - Sözcü

Yorumlar