Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 13 - 19 Haziran 2022

13 - 19 Haziran 2022 haftasında burçları etkileyebilecek olası halleri astrolog Emel Açıkel yorumladı.

Haftalık Burç Yorumları: 13 - 19 Haziran 2022

13 Haziran 2022'de yeni haftaya Ay, Akrep burcunda hareket ederken başlıyoruz. Gecenin ilk saatlerinde Ay, Yay burcuna geçiş yapacak. Gün içinde gizli saklı konuları araştırmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerdeki konuşmalarınızda iğneleyici ve kırıcı olabilirsiniz. Duygularınızı abartabilirsiniz.

14 Haziran 2022'de Ay, Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün içinde saat 14:51'de 23°25' Yay burcunda Dolunay meydana gelecek. Anın yükselen burcu Terazi burcu olacak. Eğitimler, seyahatler ve iletişim ön plana çıkacak. Hukuksal konularla ilgili süreçleriniz varsa bunlarla ilgili konularda dikkatli olunmalı. İkili ilişkilerle ilgili sorunlar ön plana çıkabilir. Alerji ya da zehirlenme vakaları görülebilir.

15 Haziran 2022'de Ay, Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ay, Oğlak burcunda hareket etmeye başlayacak. Günün en önemli açısı Mars ve Chiron kavuşumu olacak. Özellikle ikili ilişkilerinizle, ailenizle tartışmalardan ve kavgalardan uzak durmanız gereken bir gün yaşayabilirsiniz.

16 Haziran 2022'de Ay, Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. Maddi ve manevi sıkıntılar ortaya çıkabilir. Bu sıkıntılara bağlı olarak sevdiklerinizle problemler yaşayabilirsiniz. Günün önemli açılarından birincisi sabah saatlerinde Güneş ve Retro Satürn arasında trine açı gerçekleşecek. İletişim, eğitim ve seyahatle ilgili konular ikili iletişimlerinizde ön plana çıkacak. Günün önemli ikinci açısı saat 16:41'de Güneş ve Neptün arasında kare açı gerçekleşecek. Gün içerisinde aldanma ve aldatılmalara karşı dikkatli olunmalı. Yanlış kararlar alabilirsiniz. Dikkatli ve temkinli olunmalı.

17 Haziran 2022'de Ay, Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. Gecenin ilk saatlerinde Ay, Kova burcuna geçiş yapacak. Gün içerisinde güzel enerjiler gökyüzüne hakim olacak. Bekarlar için sürpriz evlilik teklifleri gelebilir. Evli olanlar sürpriz haberleralabilir.

18 Haziran 2022'de Ay, Kova burcunda hareket etmeye başlayacak. İletişim, medya, eğitim ve seyahat ile ilgili gelişmeler olabilir. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizle iletişimizin artacağı ve zaman zaman duygusal çıkışlarınızın olacağı bir gün geçirebilirsiniz. Beklenmedik duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Sevgi, aşk ve manevi değerleri yansıtmak ve duygularınızı ifade etmekte sıkıntılar oluşabilir. Akşam saatlerinde gökyüzünün etkisiyle birlikte daha sakin ve uyumlu bir zaman dilimi geçirebilirsiniz.

19 Haziran 2022'de Ay, Kova burcunda hareket etmeye devam edecek. Gecenin ilk saatleri ile birlikte Ay, Balık burcunda hareket etmeye başlayacak. Sert enerjilerin hakim olduğu bir gün yaşanacak. Bu olaylar zor ve tehlikeli olabilir. İkili ilişkilerde yaşanacak problemlerde özellikle sakin olunmalı. Kavgalar büyütülmemeli. Sözlerinize ve hareketlerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Doğa olayları yaşanabilir. Beklenmedik olaylar, değişim ve dönüşümlerle karşılaşabilirsiniz.

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Pazartesi ve salı günleri manevi duygularınız ön plana çıkabilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Yurt dışında yaşayan tanıdıklarınızla görüşebilirsiniz. Eşinizin ailesi ile zaman geçirebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri işinizle ilgili konuları gözden geçirebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sosyal ortamlara girebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Sosyal aktivitelere katılabilirsiniz. Ailenizle sosyalleşebilirsiniz. Birlikte aktiviteler yapabilirsiniz. Pazar günü sağlıkla ile ilgili konular gündeme gelebilir. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz.  

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu: Pazartesi ve salı günleri ödemeler ve finansal konular karşınıza çıkabilir. Partnerinizden sağladığınız gelirleriniz varsa bununla ilgili konular gündeme gelebilir. Hayatınızda değiştirmek istediğiniz bir şey varsa bununla ilgili adımlar atabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri manevi duygularınız ön plana çıkabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yurt dışında yaşayan tanıdıklarınızla görüşebilirsiniz. Eşinizin ailesi ile zaman geçirebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri kariyerinizde başlattığınız bir işi tamamlayabilirsiniz. İşinizle ilgili projelerinizi bitirebilirsiniz. İşinizden ayrılabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili değişimler yapabilirsiniz. Aile büyüklerinizle ilgilenebilirsiniz. Pazar günü sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Sivil toplum kuruluşları gibi toplulukların faaliyetlerine katılabilirsiniz.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu: Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler gündeme gelebilir. Sözleşmeler ile ilgili konular karşınıza çıkabilir. Çarşamba ve perşembe günleri ödemeler, partnerinizden gelen gelirler ve alacaklı olduğunuz gelirler ile ilgili konularla meşgul olabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri manevi duygularınız ön plana çıkabilir. Yurt dışında yaşayan tanıdıklarınızla görüşebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile zaman geçirebilirsiniz. Kişisel gelişim konuları gündeminize gelebilir. Pazar günü işleriniz ve kariyerinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni iş girişimlerinde bulunabilirsiniz.

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu: Pazartesi ve salı günleri günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Evcil hayvanları olanlar dostlarının bakımı ile ilgilenebilir. Sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkiler artabilir. Ortak yapılan işler ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Cuma ve cumartesi günleri hayatınızda yeni bir sayfa açmak için gitmesi gereken ne varsa bunlar hayatınızdan çıkabilir. Alacaklarınız ve ödemeler ile ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Harcamalarınızla ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Sağlığınızda hassasiyet yaşayabilirsiniz. Pazar günü eğitim konuları ve seyahatler gündeminize gelebilir.

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu: Pazartesi ve salı günleri günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Evcil hayvanları olanlar dostlarının bakımı ile ilgilenebilir. Sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Ortak yapılan işler ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Cuma ve cumartesi günleri hayatınızda yeni bir sayfa açmak için gitmesi gereken ne varsa bunlar hayatınızdan çıkabilir. Alacaklarınız ve ödemeler ile ilgili konular karşınıza çıkabilir. Harcamalarınızla ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Sağlığınızda hassasiyet yaşayabilirsiniz. Pazar günü eğitim konuları ve seyahatler önceliğiniz olabilir. 

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu: Pazartesi ve salı günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Aile bireylerinizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri partnerinizle ve varsa çocuklarınızla eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Yatırım konuları gündeme gelebilir. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri rutin işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili sıkıntılarınız varsa bununla ilgili tedavi süreciniz sona erebilir. Evcil hayvanlarınızın sağlık problemleri ile ilgilenebilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni sözleşmeler yapılabilir, bazılarınız evlenebilir.

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu: Pazartesi ve salı günleri yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. İletişimle ilgili yoğunluk yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Aile içi aktivitelerde bulunabilirsiniz. Evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri çocuklarla ilgili konular karşınıza çıkabilir. Aşk ilişkilerinde partnerinizle olan ilişkinizde bazılarınız ilişkisini farklı boyuta taşırken bazılarınız ise bitirebilirsiniz. Yatırımlarla ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Pazar günü günlük rutin işleriniz artabilir. Sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanı olanlar dostlarının sağlık sorunları ile ilgilenebilir.

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu: Pazartesi ve salı günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. İletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Aracınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Aile içinde gündemde olan bir konu bitebilir. Ailenizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Pazar günü yatırımlarınızla alakalı konular gündeme gelebilir. Partnerinizle ve varsa çocuklarınızla keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu: Pazartesi ve salı günleri fiziksel sağlığınızla ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Benmerkezci davranabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri maddi ve manevi değerler önceliğiniz olabilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri yakın çevrenizle iletişim konuları ön plana çıkabilir. Yakın çevrenizden görüştüğünüz kişilerle yollarınızı ayırabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Sosyal medya ve iletişim konuları ön planda olabilir. Pazar günü aile içi konular gündeme gelebilir. Evinizin dekorasyonu ya da temizliği gibi konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu: Pazartesi ve salı günleri sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yoga ve meditasyon yapabilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri fiziksel görünüşünüz ve fiziksel sağlığınız ile yakından ilgilenebilirsiniz. Kendinizi ikili ilişkilerde ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konularda tamamlanma yaşanabilir. Finansal konularda bütçe hesabı yapabilirsiniz. Harcamalarınızı ve kazançlarınızı değerlendirebilirsiniz. Size değer veren kişileri görüp değer vermeyenlerle yolunuzu ayırabilirsiniz. Pazar günü eğitim, seyahat ve alışveriş konuları gündeminize gelebilir. Sosyal medya ve iletişim konuları yoğunlaşabilir.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu: Pazartesi ve salı günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Grup olarak planlar yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri fiziksel sağlığınızı ilgilendiren olumsuz koşulları bırakabilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Pazar günü finansal konularınız, gelirleriniz ve sahip olduğunuz değerlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz.

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu: Pazartesi ve salı günleri işinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kariyerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri içinize kapanabilirsiniz. Meditasyon ve yoga çalışmaları yapmak isteyebilirsiniz. İç dünyanızdaki gizlide kalmış taraflarınızı ortaya çıkartabilirsiniz. Pazar günü fiziksel dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz.

Emel Açıkel - Hürriyet

 

Yorumlar