Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 10 - 16 Ekim

Astroloji verilerine göre 10 - 16 Ekim 2022 haftasında burçları etkileyebilecek olası halleri astrolog Seyran Ataklı yorumladı.

Haftalık Burç Yorumları: 10 - 16 Ekim

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Sizin dolunayınız. Mars’ın etkisiyle iç dünyanızda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir, aileniz ve yakın çevrenizden bu dönem destek bekleyebilirsiniz.

Bir yandan enerjiniz yüksek olurken, aceleci davranışlardan kaçınmalı, kazalara dikkat etmelisiniz. Gergin söylemlerden, agresif tavırlardan kaçının, araç kullanırken temkinli olun. Kardeşlerle ilgili bazı sorunlar meydana gelebilir. İkili ilişkilerde radikal kararlar alabilir, evliliğinizi, birlikteliğinizi ya da ortaklığınızı sonlandırabilirsiniz. Kimileri için bir birlikteliğin adı da konabilir.

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu: Önümüzdeki 10 gün çeşitli yüzleşmeler yaşayabilir, kim dost kim düşman görebilir ve arkanızdan çevrilen dolapların farkına varabilirsiniz. Yaşamınızda temizlik ve ayrıştırmak için bu dolunayı iyi kullanın.

Gizli konular açığa çıkabilir. Çalışma ortamınızda birlikte çalıştığınız kişilerle ilgili maskelerin düşmesi, kanma ve kandırılma temaları ortaya çıkabilir. Dolandırılmalara dikkat edin, kimseye borç vermeyin. Sağlık konusunda mücadelesi olanlar için şifa haberleri gelebilir, sizde rutin kontrollerinizi yaptırmak isteyebilirsiniz.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu: Koç Dolunayı ideallerinizi, hedeflerinizi, yapmak istediklerinizi gerçekleştirmek için sizi harekete geçirecek. Enerjiniz yükseliyor. Uzun zamandır uğraş verdiğiniz bir iş ya da projeyi tamamlayabilir, başlatabilir, adım atabilirsiniz.

Sosyal bir 10 gün. Yeteneklerinizi değerlendirin. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni gruplara davet edilebilir, tanıştığınız kişilerden yardım ve destek görebilirsiniz. Mars burcunuzda bazı arkadaşlarınızla ilgili yol ayrımları, iletişimde gerginlikler yaşanabilir. Duygusal konularda bazı tamamlanmalar, bitişler yaşanması mümkün olabilir.

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu: Dolunay yuva ve aile konularına ışık tutarken, yaşam alanınızda bir değişim, kariyerde bir bitişle karşılaşabilirsiniz. İşten ayrılmaya karar verebilir, yeni girişimlerde bulunmak isteyebilir, yeni bir işe başlayabilirsiniz.

Ailenizin yanından ayrılabilir, eşinizle ayrılık kararı alabilirsiniz. Hayatınızdaki otorite figürleriyle anlaşmazlıklar yaşanabilir. Mars- Neptün karesi aceleci ve yanlış kararlara karşı sizi uyarıyor. Düşünülmeden atılmış adımlar sonrasında pişmanlık getirebilir. Ebeveynlerle geçmiş konuların açılması ve bunun yaratacağı gergin söylemlere dikkat edin.

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Yurtdışı planları, yurtdışı ticaret, uzun seyahatlerle ilgili planlar, sonuçlanmasını beklediğiniz işler tamamlanabilir. Motivasyonunuz yükseliyor. Sosyal medya, basın yayın, ticaret alanında yapmak istediğiniz girişimler için adım atabilirsiniz.

Kazançlar artabilir, yeni bir anlaşma yapılabilir. Diğer yandan bir eğitimle ilgili memnuniyetsizlik yaşayabilirsiniz. Yakın arkadaş, kardeşler, komşu ve yakın akrabalarla gerginlikler, yanlış anlaşılmalar meydana gelebilir, tartışmalar yükselebilir, sakinliğinizi koruyun. Dava, mahkeme alanında bir hak arayışı gündeme gelebilir.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Dolunay önümüzdeki 10 gün maddi konuları, borç-alacak dengesini, ödemeler alanınızı hareketlendirecek. Çeşitli finansal yapılandırmalar yapabilir, borçlarınızı tahsil edebilir, kaynaklarınız hususunda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz.

Harcamalarınızı bu dönem kontrol altına almalısınız. Ani para çıkışları sonrası sıkıntı yaratabilir. Eşinizin beklediği bir para, eşin kaynaklarında ya da işinde değişim gibi durumlar söz konusu olabilir. Kredi çekmek isteyebilir, beklediğiniz bir mirasın elinize geçmesi gibi etkilerle karşılaşabilirsiniz. Çalışma ortamında gerginlikler, çalışma arkadaşlarınızla anlaşmazlıklar meydana gelebilir.

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Her türlü ikili ilişki Dolunayla mercek altında olurken, evlilik, ortaklık, sosyal ilişkiler alanında gerginlikler, kopuşlar gündeme gelebilir. Öfkeli çıkışlara, iletişim dilinize dikkat etmelisiniz.

Kimileri bu dönem ayrılık kararı alabilir. Venüs burcunuzda ilişkide sorunları çözebilir, evlilik kararı da verebilirsiniz. Eşinizin akrabaları ya da kendi kardeşlerinizle anlaşmazlıklar yaşanabilir. Resmi işler, yurtdışı bağlantı ticaret konularında beklediğiniz konular varsa tamamlanma yaşanabilir.Yeni bir anlaşma sağlanabilir. Rekabet temasından kaçının.

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu: Dolunay kariyeriniz, çalışma koşullarınız, çalışma ortamınız alanına vurgu yaparken bu alanda beklenmedik değişimler, işten ayrılma ya da çıkartılma gibi etkilerle karşılaşabilirsiniz.

Yeni bir iş arayışına girebilirsiniz. Bazı gizli düşmanlıklar su yüzüne çıkabilir. Önümüzdeki 10 gün sağlığınıza dikkat edin. Özellikle ateşli hastalıklar, baş bölgesi, migren ve gözlerle ilgili hassasiyetler ön plana gelebilir.Hareketlerinizi bu süreçte yavaşlatmalı, kesik, düşme ve kazalara karşı temkinli olmalısınız. Evcil hayvanlarınız varsa onlarla ilgili gündemler meydana gelebilir

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu: Enerjiniz yükseliyor. Aşk hayatınızda radikal kararlar alabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla rekabet ve tartışmalar alevlenebilir. Önümüzdeki 10 gün orta yolu bulmaya çalışmalısınız.

Yeni insanlarla tanışabilir, yeni bir aşka başlayabilir, sosyal hayatınız hareketlenebilir. Spora başlayabilir, sanatsal etkinliklere katılabilirsiniz. Arada kalmış bir ilişkiniz varsa bitebilir. Yeni bir proje, bir sunum ya da projenizi tamamlamak söz konusu olabilir. Çocuklarla ilgili iletişim sorunları, onların eğitimi, sağlığıyla ilgili konular öne çıkabilir.

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Koç Dolunayı sizin için önemli. Kariyer ve yuva alanı aynı anda hareketlenirken, iş yükünüzün artması, aile figürleriyle gerginlikler meydana gelebilir. Yeni bir işe başlayabilir, işten ayrılabilir ya da beklediğiniz terfiyi alabilirsiniz.

Taşınabilirsiniz, gayrimenkul alım satım, kiralama konuları öne çıkabilir. Yuva kurmaya karar verebilir, ebeveynleri ilgilendiren konularda sorumluluk alabilirsiniz. Aile bireyleriyle geçmiş sorunların gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Ev kazalarına, düşmelere, kesiklere bu dönem dikkat edin.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu:  İletişim trafiği yoğunlaşıyor. Yakın arkadaşlar, kardeşler, yakın akrabalarla ilgili gündemler artabilir, bu alanda gerginlikler, agresif davranışlarla karşılaşabilir, ya da siz bu davranışları sergileyebilirsiniz.

Aşk ilişkilerinde tartışmalar yaşanabilir. Beklediğiniz anlaşmalar, sözleşmeler varsa tamamlanabilir, yeni bir anlaşmaya imza atabilirsiniz. Hareketlerinizi bu süreçte yavaşlatmalısınız. Kazalara dikkat edin, aracınızla hız yapmayın. Baş ağrıları, göz sorunları, ateşli rahatsızlıklar yaşanabilir, sağlığınıza bu dönem özen gösterin.

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu: Dolunay finans hattına ışık tutarken, beklediğiniz bir paranın elinize geçmesi, kariyerle ilgili önemli kararlar gündeme gelebilir.

Gelir gider dengenizi gözden geçirebilir, kaynak arayışına girebilirsiniz. İşinizi, evinizi, yaşam alanınızı değiştirebilirsiniz. Ani sağlık masrafları öne çıkabilir. Önümüzdeki 10 gün parasal konularda destek bulabilirsiniz. Harcamalar bu dönem artabilir. Bir kredi borcunun yapılandırılması, miras alanında netleşmeler yaşanabilir.

Seyran Ataklı - Sözcü
Seyranatakli@sozcu.com.tr

Yorumlar