Astroloji

Haftalık burç yorumları: 1- 7 Mayıs

1- 7 Mayıs 2023 haftasında astroloji verilerine göre burçları etlileyebilecek olası halleri ünlü astrolog Filiz Özkol yorumladı:

Haftalık burç yorumları: 1- 7 Mayıs

Haftanın Genel Asroloji Yorumu

Eski ve geçmişte yaşanan  bir çok olayı bir film gibi düşünerek, artık eski duyguların geride kaldığını düşünmeye başlayacaksınız.. Tutulma ile birlikte yeni düşüncelerin paralelinde sizi destekleyen olaylar ufkunuzu genişletecek. Yaratıcılığınız çok iyi kullanacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Ev almak istiyorsak, bu dönemin avantajlarınızı doğru bir şekilde kullanmalıyız. Devletlerarası konular, kurumsal iletişimlerde yaşanacak pürüzler ortaya çıkacaktır.

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu hafta iş konusunda gerilemeler mevcut.. Durum değerlendirmesi yapmalı ve kendi olanaklarınızı ve ihtiyaçlarınızı asgariye indirmelisiniz. Bu günlerde her şeyi yeniden gözden geçirmek için her şey uygun gelişecek. Finans evinizle ilgili birçok fırsatı yakalayacak ve zekice paranızı değerlendireceksiniz. Karşınıza birçok fırsat alternatifleri çıkacak. Enerjinizi doğru kullanacağınız anları seçeceksiniz. Bu hafta aşktan çok para ve aile önem kazanacak. Yeni kararlar alabilirsiniz.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Merkür  kişisel evinizde geri giderken  hata yapmaya karşı hala risk taşıyorsunuz. Acele etmek yerine spora daha ağırlık verin. Bu hafta ailenizle ortak aktivitelere katılacaksınız. Çocukları olanlar; onların sorunlarına köklü çözümler bulacaklar. Bazılarının eğitimiyle ilgili önemli kararlar alacaklar. Yakın çevrenizde sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin enerjisinden faydalanabilirsiniz. Fakat ısrarcı tutum izlememeye çalışın, aksi taktirde aranızda sorunlar yaşayabilirsiniz.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Parasal açıdan önemli ve parlak bir dönemdesiniz. İş konusunda hedeflerinizi büyük bir hırs ve coşkuyla takip edeceksiniz. Ev ve ailenizi sevmenize rağmen çalışma yaşamınız ön planda olacaktır. Kariyerinizi geliştirmek için önemli fırsatlarınız var. Yükseliyor ve kariyerinizi genişletmek amacı içindesiniz. Maaş artışları ve terfiler sizi bekliyor. Bu sürprizlere hazırlıklı olun. Riskler size yakışıyor ve bu atılımlardan alınızın akıyla sıyrılıyorsunuz. Bu hafta aşkın kapınızda.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Hedefleriniz ile ilgili isteklerinizde değişimleri yapabilirsiniz. Yaşantınızla ilgili sağlam kararlar alacaksınız. Kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşamalar içinde olacaksınız. Çalışkanlığınızla ve disiplinli yapınızla göz dolduracaksınız. Başarıyı size geç fakat kalıcı bir şekilde verecektir. Sürprizlere hazırlıklı olun. Hedefleriniz ile ilgili isteklerinizde değişimleri yapabilirsiniz. Yaşantınızla ilgili sağlam kararlar alacaksınız. Aşk hayatınız oldukça mutlu görünüyor

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu hafta öfkelerinizi denetlemek sizin için bir hayli zor olacak. Yönetici gezgeniniz Güneş ve Merkür retrosu kariyer evinizde  sizi yoruyor.. Yakıcı duygulardan etkilenmemeniz konusunda dikkatli olmalısınız. Aile büyüklerinizden ve sizden üstün kişilerden destek almanız sizi hırslandıracaktır. Çok şey başarmak istiyorsunuz. Tüm bunlar için gerekeli cesarete ve sabra sahip olmanıza rağmen, güneş sizi sıcaklığıyla saracak ve bazen kendi enerjinizden kendinizi yakabilecek duruma gelebilirsiniz.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu hafta maddi konular ön planda olacak.  Aile ve sevdikleriniz önemli fakat, başarı size daha cazip gelecek. Maddi kaygılarınız, çevre ile olan ilişkilerinizde karmaşık duygular yaşamanıza neden olabilir. İletişim konusundaki yeteneklerinizi başarılı bir şekilde sergileyeceksiniz. İşinize yükselmek istiyorsanız, doğru insanlarla birlikte olacaksınız. Sosyal çevre maddi kazançlarınızı arttırma konusunda size yardımcı olacak. Tanışacağınız kişilerin çevreleri  önemli.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu hafta  kariyeriniz oldukça yüksek seyrediyor.. Maddi durumunuz mükemmel olmasına rağmen, Merkür’ün geri hareketi temponuzu düşürebilir.  Sosyal statünüzü geliştirecek arkadaşlarla bir arada olurken,  yeteneklerinizi onlarla birleştireceksiniz. Bazen kibirli davranışlar sergileyebilir ve çevrenizin tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz. İnsanları idare etme konusunda becerinizi göstermek zorundasınız. Çevrenizdeki  yanlış kişilerin dengesiz davranışları canınızı sıkabilir.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Duygusal tatmin sağlayacağınız aşklarınız gündemi meşgul edecek.. Özellikle, iş yerinizde bu tür olayların sansasyon yaratacağını bilmelisiniz. Kariyerinizle bağdaşan özel ilişkiler yaşayabilirsiniz. Bu hafta maddi açıdan her şey iyi görünmesine karşın, para konusunda yaşayacağınız ertelenmeleri göz ardı etmelisiniz. Kendinizde yetersiz gördüğünüz konuları tekrar ele alırken, daha disiplinli olmak zorundasınız. Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu hafta geçmişe dönerek eski hatalarınızı gözden geçireceksiniz. Parasal konular bu ay çok önemli olacak. Bu konuyu kendiniz ilgilenecek ve bu şansı hiç kimseye vermek istemeyeceksiniz. Hayal gücünüzü istediğiniz koşulları oluşturmakta kullanabilirsiniz. Pratik davranışlarınızla bir çok kişinin önüne geçebilirsiniz. Bu nedenle de kişisel ilişkilerinizde rekabet ortamı yaratacaksınız. Bu dönem  özellikle  öfkelerinize hakim olmayı başarmak zorundasınız. Güven arıyorsunuz.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu hafta ailenizin sorunlarına çok daha fazla önem vereceksiniz. Kardeşler veya dargın olduğunuz komşularınızla barışabilirsiniz. Uzaklarda yaşayan ve kan bağı olduğunuz kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Uzun süredir görmediğiniz bir akrabanızdan haber alabilirsiniz. Bazı konular kendiliğinden çözülecek. Yaşamdan birçok şey bekliyorsunuz. Düşüncelerinden yararlanabileceğiniz dostluklar kuracak ve bu konuda müthiş bir iletişim içinde olacaksınız.. Aşkta sakin bir dönem bitiyor.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  İş potansiyelinizdeki sorumluluk artışı karşısında bocalayabilirsiniz. Genel ve özel yaşantınız belli bir düzeyde kalacak. Sizi sıkan konular karşısında umutsuzluğa kapılmak yerine üzerine giderek, pes etmemelisiniz. Bilinçaltınızda yatan gerçeklerin ne olduğunu bulmalısınız. Bunun için yalnızlığa ihtiyacınız olacak.  Yine bu dönemde her türlü riskten ve spekülasyondan uzak kalmalısınız. Yaratıcılığınızın kısıtlandığını hissedeceğiniz bir hafta.. Denenmemiş işlere yönelmelisiniz.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Maddi açıdan parlak bir hafta içinde olacaksınız.. Para kazanma konusunda iddialı bir tutum izlemeniz sizi şanslı kılacaktır. Bir bakıma kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız… İstekleriniz konusunda gerçekçi olmalısınız. Satürn, ütopik değil mantıklıdır. Kişisel isteklerinizle ilgili konularda öz veride  bulunmanız gerekebilir. Size bir katkı getirecek her türlü koşulu defalarca gözden geçirmek zorundasınız. Satürn, yapacağınız işleri kurallar dahilinde kullanmanızı ister.

Filiz Özkol - medyabey.com

Yorumlar