Astroloji

Haftalık burç yorumları: 1 – 7 Mart 2021

Mart ayının ilk haftasında astroloji verilerine göre burçları bekleyen olası gelişmeler:

Haftalık burç yorumları: 1 – 7 Mart 2021

Koç burcu haftalık burç yorumu:  Bu hafta yakın çevre ve kardeşler ile aramızdaki ilişkiler ön plana çıkıyor. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile iletişim trafiğimiz artabilir. Çok sayıda kısa yolculuk yapabiliriz. Bu dönemde yeni iş anlaşmaları yapabilir, yeni sağlık rutinlerine başlayabilir, işiniz ile ilgili iletişim trafiğiniz artabilir.

Günlük yaşamımızın da hareketleneceği bir döneme giriyoruz. Yakın çevremizle fikir alışverişi yapmak, entelektüel tartışmalar girişmek bize büyük zevk verecek. Sosyal medyada ise çok aktif olacağımız bir süreçteyiz. Ancak dilimize hâkim olmakta fayda var.

Ruhsal olarak sizi üzen ve zor duruma sokan konuları teker teker değerlendireceksiniz. İş hayatınızda ve kariyerinizde kendinizi güvende hissetmek için yeni bir bakış açısı geliştirebilirsiniz.

Geçmişten bugüne kadar gelen endişelerinizi geride bırakarak işiniz ile ilgili yeni bir sayfa açmak isteyebilirsiniz. Fiziksel olarak sizi yoracak hareketlerden uzak durmalı ve özellikle fazla ağırlık kaldırmamaya dikkat etmelisiniz.

*********************************************************************

Boğa burcu haftalık burç yorumu: Bu hafta maddi konular ve para kaynakları ile ilgili konular ön plana çıkacak. Bu dönemde, maddi konularda kendimizi risk almaya hazır hissedebilir, yeni gelir ve yatırım alanlarına yönelebiliriz.

Finansal olarak her zamankinden daha cesur olabilir, harcamalarda biraz aşırıya kaçabiliriz. Çok fazla temkinli davranmamalı, gerekli gördüğümüz yerde risk almalı ancak daha sonra bütçemizi çok zorlayacak girişimlerden ve harcamalardan da kaçınmalıyız.

İş hayatınızdaki yavaşlama giderek son bulacak. Katılacak olduğunuz bir etkinlik güzel bir iş fırsatı yakalayabilirsiniz. Kariyeriniz için üstlerle görüşmeler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Ayrıca aşk, eğlence, yaratıcılık ve varsa çocuklar konusu da ön planda olacak. Spor yapmaya başlamak için doğru zaman. Yeni bir hobi edinebilir, yaratıcılık ile ilgili konulara eğilebilirsiniz.

*********************************************************************

İkizler burcu haftalık burç yorumu: Bu dönemde, imajımız, kendimizi dış dünyaya ifade etme biçimimiz ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Kendimizi hem fiziksel hem de ruhsal olarak daha enerjik ve cesur hissedebiliriz.

Daha çok konuşmak isteyecek, özellikle zihinsel olarak kendimizi daha çok göstermek isteyeceğiz. Ancak bize zarar verebilecek sert sözlerden ve sivri dillilikten kaçınmalıyız. Daha uzlaşmacı olmamızda büyük yarar var.

Eğitiminizi geliştirmek için veya bakış açınıza yön vermek için yeni etkinliklere katılabilirsiniz. Öğrenmeye açık olacaksınız bu sayede de farklı insanlarla tanışacaksınız.

İş hayatınızda daha mücadeleci bir yapıya bürüneceksiniz. Sizinle rekabet etmek isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz, aldırış etmeden kendi işlerinize odaklanmak sizi her zaman daha öne taşıyacaktır.

Ayrıca sizler için ev, aile, yuva, gayrimenkul konuları da ön planda olacak. Gayrimenkul yatırımı, arkadaşlarınızla evde geçireceğiniz aktiviteler veya ortak bir amaç için çalışma konuları bu dönemde sizlere fayda getirecek konular arasında olacak.

*********************************************************************

Yengeç burcu haftalık burç yorumu: Bu hafta iç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkıyor. İç dünyamızda iniş çıkışlar ve çalkantılar yaşayabileceğimiz bir döneme giriyoruz.

Derinlerde yatan korkularımız ön plana çıkabilir. Gizli düşmanlarımızla ya da arkamızdan konuşanlarla mücadele etmek zorunda kalabiliriz. Karar vermemiz çok zorlaşabilir, ruhsal ikilemlerde kalabiliriz. Bu dönemde sağlığımıza zarar vereceği için gerginlikten uzak durmaya çalışmalıyız.

Sorun yaşadığınız bir ilişkiniz varsa bitirmek isteyebilirsiniz. Duygusal anlamda sizi anlayan ve yanınızda olan bir kişiye karşı güzel duygular beslemeye başlayabilirsiniz. Hemen bir ilişkiye başlamak fikri bu sıralar uzak olsa da flörtleşmeye açık olacaksınız.

Üzerinde daha fazla düşünmek ve çalışmaları gereken, detay ve sorumluluk gerektiren yazı ve eğitim işleri gündemde olacaktır. Parayla ilgili konularınız da ön planda olacak. Elinizin altında olan bir para var ise mantıklı düşünerek güzel bir yatırım fırsatı yaratabilirsiniz.

*********************************************************************

Aslan burcu haftalık burç yorumu: Sosyal çevre, gruplar ve arkadaşlarla ilgili konular bu hafta gündemimizde olacak. Bu dönemde, yeni insanlarla tanışabilir, yeni sosyal çevrelere girebilir, kendimize yeni gelecek planları kurabiliriz.

Partneriniz ile birlikte vakit geçirmek, içinde bulunduğunuz sorunlardan kurtulmanıza yardımcı olacak. Birlikte ortak kararlar alarak hareket etmek faydalı olacaktır.

Sosyal çevremiz vasıtasıyla önümüze yeni iş fırsatları çıkabilir. Bu fırsatları değerlendirmeli, korkak davranmamalı ancak bir taraftan da temkini de elden bırakmamalıyız. Bu dönemde arkadaşlarınızda rekabet ve kıskançlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Finansal konular, sahip olduğunuz mal mülk ve maddi konular da gündeminizde olmaya devam ediyor. Para konusunda sorumluluk almanız gereken, hesap yapmanız gereken bir dönemde olacaksınız. Gelirlerinizde artış yaşanması oldukça muhtemel. Finansal pazarlıklar için de sizler için uygun bir dönem.

Aşk hayatınız ile ilgili hissettiğiniz ve sorun olarak gördüğünüz durumları partnerinizle paylaşacaksınız. Sizin için önemli olan durumları karşı tarafa anlatmak içinizi rahatlatacak. İlişkiniz yok ise tahmin etmediğiniz bir zamanda yeni biriyle tanışabilir ve güzel bir ilişkinin ilk adımlarını atabilirsiniz.

*********************************************************************

Başak burcu haftalık burç yorumu: Bu hafta kariyer ve iş hayatımız ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Kariyer ve gelecek hedeflerimiz hakkında biraz gergin ve endişeli olabiliriz.

İş hayatınızdaki yoğun tempo devam edecek. Çok fazla çalışacaksınız bu yüzden kendinizi zaman zaman yorgun hissedebilirsiniz. Biraz kaçamak yaparak dinlenmek isteyeceksiniz.

Üstlerimiz ve ebeveynlerimiz ile yaşayabileceğimiz gerginlikleri konuşarak çözmeye çalışmalıyız. Fikirlerimizi dile getirirken, çok iddialı bir dil kullanmamakta fayda var. İş değişikliği yapmak konusunda daha cesur olacağız ancak biraz da temkinli davranmaya dikkat etmeliyiz.

İş hayatınız ile ilgili birtakım tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Tahmin etmediğiniz güzel bir teklif alabilirsiniz. Maddi açıdan destekleneceksiniz ve aklınızda ki projeleri hayata geçirmenin yollarını arayacaksınız.

İş ve sağlık konularda bir devrin sonu veya geçeceğiniz başka bir bilinç durumu olabilir. Eğitim aldığınız ve vizyon sahibi olduğunuz konular, yabancılar veya öğretmenlerinizden destek alarak kendinizi bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

*********************************************************************

Terazi burcu haftalık burç yorumu: Bu hafta eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşlerimiz ile ilgili konular gündemimizde olacak. Kendimizi atıl ve enerjisi hissettiğimiz bir dönemden sonra tekrar harekete geçerek, yeni bir eğitim alabilir ya da seyahat planları yapabiliriz.


İş hayatınız ve eğitim hayatınız için mücadele edeceksiniz. Sizi pes ettirmeye çalışan bazı engeller ile karşılaşsanız da zamanla bunları aşacaksınız. Yaptığınız işleri takip eden kişiler tarafından övgü alabilirsiniz.

Kendimizi ifade etme isteğimiz bu dönemde çok büyük bir artış gösterecek. Entelektüel tartışmalar içinde bulunmaktan zevk alacağız ancak herkesin görüşlerine saygılı olmamızda yarar var.

Akademik konularda uzmanlaşmak isteyebilir ve bunun için yurtdışı eğitimi üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Yaşam şeklinizi olumsuz etkileyen sağlık sorunlarınız artık sizi terk ediyor. Daha öncesinden almış olduğunuz tedbirlerin karşılığını göreceksiniz.

Bu dönemde iş hayatınızda gözünüzden kaçan veya size yeterince bilgi verilmemiş, hatta arkanızdan çevrilen işler olabilir. Sağlık ve hastane konularıyla uğraşmanız gerekebilir. Bilinçaltında veya psikolojinizde bazı şeylerin sonu ile belli farkındalıklar yaşadığınız bir dönem olacak.

Aşk ile ilgili konularda yüzünüz gülecek. Partneriniz olaylara sizin açınızdan yaklaşarak hangi konuda zorluk yaşadığınızı anlayabilir. Sadece sizin çabalarınızla bir ilişki devam etmez bunun o da farkına varacaktır.

*********************************************************************

Akrep burcu haftalık burç yorumu: Ortak kazançlar, eşin parası, sigorta, vergi, miras gibi konuların ön plana çıkacağı bir dönemdeyiz. Maddi konular ile ilgili endişelerimiz artabilir. Ancak bir yandan da harcama dürtülerimiz de artabilir.

Ortak yürütmekte olduğunuz işlerde beklenmedik bir olay yaşayabilirsiniz. Ödenmesi gereken bir borcun gecikmesi yüzünden cebinizden fazladan para çıkartabilirsiniz.

Ortak kaynakların kullanımı konusunda partnerimiz, eşimiz ya da ailemiz ile tartışma yaşayabiliriz. Fazla risk aldığımız ve düşünmeden hareket ettiğimiz için eleştirilmemiz ve bu yüzden gerilmemiz de mümkün.

Bu dönemde ev, arsa veya araba alım satımı yapmak gibi bir düşünceniz varsa bunun için olumlu bir zamana giriyorsunuz. Parayla ilgili konularda düşünerek hareket etmek işlerinizi kolaylaştıracaktır.

İnsan grupları, arkadaş grupları, proje grupları gibi ortak bir hedef uğruna çalıştığınız topluluklardaki yeriniz ön plana çıkacak. Bu konularla ilgili belli sonlanmalar ve yeni başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Birebir arkadaşlık ettiğiniz kişiler, eşiniz veya ortağınız ile bu gruplar içinde bulunabilir ve çalışabilirsiniz.

*********************************************************************

Yay burcu haftalık burç yorumu: Evlilik, ortaklık, anlaşmalar gibi konular ön plana çıkacaktır. İkili ilişkilerde, evliliğimizde ya da ortaklıklarımızda gergin süreçlerden geçeceğimiz bir dönemdeyiz. Ayrıca kariyeriniz ile ilgili bazı konularda bitişler ve yeni başlangıçlar yaşayabilirsiniz.

Bu dönemde iki ilişki arasında kalabilir, mevcut ilişkimizde tamam mı devam mı kararını vermekte zorlanabiliriz. Aşk hayatınızda zorlanmalarla karşılaşabilirsiniz. Sorunlarımızı tartışarak değil açıkça konuşarak çözmeye çalışmalıyız.

Daha sonra zararlı çıkabileceğimiz için bu dönem herhangi bir konuda anlaşmalar ya da sözleşmelere imza atmak için uygun bir zaman değildir. Partneriniz sizin kişisel tercihlerinize karışabilir ve bu yüzden üzerinizde baskı hissedebilirsiniz.

Kariyer ve başarı sizler için ön planda olacak. Kariyerinizde yeni bir yol oluşturacak anlaşma yapabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek ve ufkunuzu açmak için başvuracak olduğunuz eğitimler var. Düşüncelerinizi aktarmakta oldukça başarılı olacaksınız.

Toplum önündeki etiketiniz, kimliğiniz ve bilinirliğiniz ile ilgili konular da gündemde. Sabırlı ve sorumluluk sahibi bir tavır içerisinde olduğunuzda bu sizi kariyerinizde bir adım öteye taşıyacaktır. Ayrıca iş arkadaşlarınızdan da destekler alabilirsiniz.

*********************************************************************

Oğlak burcu haftalık burç yorumu: Sağlık, işyeri, günlük rutinlerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş yerimizde, günlük hayatımızda hareketli bir döneme giriyoruz. Eğitiminiz devam ediyorsa sınavlar veya hazırlamanız gereken yazılar, yayınlar olabilir.

Birlikte çalıştığımız kişilerle fikir alışverişi yapabilir, yeni projeler geliştirebilir, parlak fikirlerimizle takdir toplayabiliriz. Ancak zekamızla bilgiçlik taslamamızda ve daha kararlı olmamızda fayda var.

Zihnimizin hiç durmadan çalışması hem günlük hem de iş yaşamımızda kendimizi çok yorgun hissetmemize sebep olabilir. Günlük işlerinizin yoğunluğundan dolayı bazı sağlık problemleri ile karşılaşabilirsiniz. Beraber iş yürütmekte olduğunuz arkadaşlarınızla iletişiminizi iyi tutacaksınız.

Bu dönemde akademik konular, eğitim konuları, yurtdışı ile ilgili konular, yolculuklar ve yayıncılık konusunda çalışmalarınız da ön planda olacak. Yaratıcılığınız ve sahne becerileriniz size bu alanlarda yeni açılımlar sağlayabilir.

Maddi açıdan şanslı olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Yapmak istediğiniz yatırımlar üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Kariyeriniz için almanız gereken yeni bir karar ortaya çıkabilir.

*********************************************************************

Kova burcu haftalık burç yorumu: Bu hafta aşk, sosyal yaşam, hobiler ve yaratıcılık ile ilgili konular ön plana çıkacak. Bu dönemde aşk hayatımız hızlı bir sürece giriyor. Partnerinizle ve çocuklarınızla keyifli vakit geçirebilir, aranızdaki bağları kuvvetlendirebilirsiniz.

Sportif aktivitelerden çok zihnimizi çalıştıracak, entelektüel yönlerimizi besleyecek aktiviteler bu dönemde bizi daha çok rahat ettirebilir. Hobilerimizle daha çok ilgilenmeye başlayabilir, yeni ilgi alanları üzerine eğilebiliriz. Sosyal yaşamımız da hareketlenebilir.

Bu dönemde hayatınızı baştan aşağıya değiştirecek bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Bu değişimi aslında uzun zamandan beri bekliyorsunuz.

Uzun bir süredir özellikle maddi konularda sıkıntı yaşamış olabilirsiniz. Özellikle Mart ayı ortasından itibaren işinizin üzerinde kara bulutlar kalkıyor. Ancak yine de bu dönemde yapacağınız bazı finansal harcamalar üzerinde detaylı düşünmek ve hesap yapmak durumundasınız. Ailenizden borçlarınız ile ilgili maddi destekler almanız muhtemel.

*********************************************************************

Balık burcu haftalık burç yorumu: Bu hafta ev ve aile konuları ön plana çıkıyor. Ailemiz ile gerginlik yaşayabileceğimiz bir dönemde olabiliriz. Fikirsel ayrılıklarda kantarın topuzunu biraz kaçırabilir, sert sözler sarf edebiliriz.

Evdeki misafir trafiğimiz artabilir. Arkadaşlarımızla evimizde bir araya gelebilir, keyifli ancak zaman zaman gerileceğimiz sohbetlere girebiliriz.

Evle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilir ancak aynı zamanda bu yüzden strese de girebiliriz. Kendinizi iyi hissetmediğiniz bir evde oturuyorsanız da taşınma düşüncesine daha yakın olacaksınız.

Hayata karşı olan endişelerinizden uzaklaşıyorsunuz. Kendinizi güvende hissedeceksiniz. Geçmişte yapmış olduğunuz hataları da kendi içinizde affedeceksiniz.

Evlilik veya ortaklarınızla ilgili birtakım şeyleri düzeltmek, masaya yatırmak ve analiz etmek üzere bir araya gelebilirsiniz. Kardeşleriniz ve akrabalarınız size bu konularda destek olabilir. Eğer konu ortaklık ise çevreniz ve iletişimde olduğunuz kişiler size fayda sağlayabilir.

indigodergisi.com.tr

Yorumlar