Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 1 - 7 Kasım

Astroloji verilerine göre 1 - 7 Kasım 2021 haftasını astrolog Murat İpek yorumladı:

Haftalık Burç Yorumları: 1 - 7 Kasım

Ay’ın konumu:

1-7 Kasım haftasında Ay, başak burcunda ilerlemesine devam edecek ve hafta sonu pazar günü ise Yay burcunda olacak. Ay’ın burcunuzdaki etkilerini Günlük Burç Yorumlarından takip edebilirsiniz.

Haftanın gökyüzü olayları:

Bu haftaya Merkür ile şans gezegeni Jüpiter arasında olumlu açıyla başlıyoruz. Düşüncelerimizin ucu bucağı olmayacak gibi duruyor. Ve aynı zamanda iletişimi koyulaştıran Merkür, ağır abimiz Plüton’a da kafa tutacağı için konuşmalarımıza daha dikkat etmemizde fayda var.

Hafta sonu ise malum Akrep burcunda yaşanacak olan yeniay bize kaosla nasıl mücadele edebileceğimizi öğretmeye koyulurken, para ve ilişkiler konusunda kazanım ve kayıplara da açık olabileceğiz.

Genel olarak bu hafta plütonik etkide ve Akrep vurgusunda ilerleyeceği için, hafta koyu kıvamlı, biraz kasvetli olacak diyebiliriz. Manipülasyona açık bir hafta. Tutkulara dur demek gerekebilir.

Gökyüzünün bu hafta hareketliliğinin burcunuz üzerindeki etkisini Haftalık Burç Yorumları‘ndan takip edebilirsiniz.

************

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Merhaba sevgili Koçlar ve yükseleni Koç burcu olanlar. 

Bu haftanın vurgusu daha çok eş ve ortaklık gelirden kazanılan paralarla ilgili olacağından bu konularda biraz daha temkinli davranmanızda fayda var. Aynı zamanda resmi işlerde ve harcamalarınızda da maksimum derecede dikkatli olun. 

************

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu:   Merhaba sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa burcu olanlar.

Bu haftanın öne çıkan konularının başında aile ilişkileriniz, birlikte yaptığınız işler, ortaklıklar ve mahkemeler olabilir. Oldukça nazik bu konularda sabırlı ve açıklayıcı olursanız gitmeyen işleri yoluna koyar veya güzel başlangıçlar yapabilirsiniz.   

************

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Merhaba sevgili İkizler ve yükseleni İkizler burcu olanlar.   

Bu hafta sizi daha çok sağlık ve hizmet alıp verdiğiniz alanlar, konular ilgilendirebilir. O nedenle kendinize daha çok özen gösterip, daha çok dikkatli olmanız gereken bir haftadan geçecek olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla iyi geçinin.

************

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Merhaba sevgili Yengeç ve yükseleni Yengeç burcu olanlar. 

Sizi bu hafta hoş bir ilişki karşılayacak dersem abartmamış olurum. Dikkatiniz aşk ilişkilerinde olacak olabilir. Ama bu ilişki aynız amanda hayal kırıklığı riski de taşıyor. O nedenle daha temkinli ve özenli olursanız kazanırsınız.  

************

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Merhaba sevgili Aslan ve yükseleni Aslan burcu olanlar.    

Ailenizle ve aile büyüklerinizle iletişimin zenginlik kazanacağı bir haftadan geçeceksiniz gibi görünmekte. Bu noktada emlak, gayrimenkul konuları da çözmeniz gereken işler listesinde yer alabilir. Sakin ve planlı olmanızı tavsiye ederim. 

************

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu: Merhaba sevgili Başak ve yükseleni Başak burcu olanlar.

Bu hafta dikkatiniz daha çok eğitim ve kısa vadeli planlarda dolanırken çevrenizde kontrolünüz dışında gelişebilecek olaylara da dikkat etmeniz gerekebilir. Bu olaylarda arkadaşlarınız ve kardeşleriniz baş rollerde görülebilir.

************

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu: Merhaba sevgili Terazi ve yükseleni Terazi burcu olanlar.    

Paralar, paralar… Tabii bozulmasın aralar. Ama bu hafta pek bir para yüzünden ilişkileriniz bozulur gibi duruyor. Bu konuda elinizden gelen özeni gösterin ve maddi anlamda yaratıcı potansiyelinizi en üst noktada gösterin derim.

************

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu: Merhaba sevgili Akrep ve yükseleni Akrep burcu olanlar.

Karar vermekte yer yer zorlanabileceğiniz bir hafta sizi bekliyor dersem şaşırmayın. Bu kararlar daha çok bire bir sizinle ilgili olabilir. O nedenle önünüzde açılacak fırsatları ve handikapları doğru okumanız gerekecek.

************

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu: Merhaba sevgili Yay ve yükseleni Yay burcu olanlar.    

Kafanız allak bullak olmaya pek müsait bir hafta görünmekte. Her ne olursa olsun içselleştirme eğiliminde olabilirsiniz olayları. Ama yaşadıklarınızı bu hafta doğru tartamadığınız takdirde sıkıntılar yaşamanız da söz konusu olabilir.

************

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu: Merhaba sevgili Oğlaklar ve yükseleni Oğlak burcu olanlar.    

Kariyerden gelen kazancınızı sorgulayacağınız bir zamandan geçecek olabilirsiniz. Bu hafta daha tok gözlü, kanaatkar davrandığınız takdirde kazanan siz olacaksınız. Önünüzde olumlu değişim, dönüşüm fırsatları çıkabilir.

************

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu: Merhaba sevgili Kovalar ve yükseleni Kova burcu olanlar.

Bu hafta işte, kariyerde ve tabii yöneticiyseniz elemanlarınızla, değilseniz patronlarla olumlu adımlar atmanız gerekebilir. Zamanı doğru kullanmanız da bir başka sınav olarak karşınıza dikilebilir. Sakin olmaya gayret edin derim.

************

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu: Merhaba sevgili Balıklar ve yükseleni Balık burcu olanlar.

Bu hafta şöyle uzun uzun planlar projeler yapma eğiliminde olmanız muhtemel. Eğer öğrenci ve üstüne üniversite öğrencisiyseniz zorlu bir hafta sizi bekliyor. Kendinizi derleyip toparlamak adına adımlar atın ve çalışın. Karşılığını göreceksiniz.

Astrolog Murat İpek - ntv.com.tr

 astroloji@muratipek.com

 

Yorumlar