Astroloji

Astroloji verilerine göre 2023'te yeni afetler olabilir

Ünlü astrolog Filiz Özkol, 6 şubat 2023 depreminden sonra da gezegenlerin muhtelif sıkıntı sinyalleri verdiğine dikkat çekti.

Astroloji verilerine göre 2023te yeni afetler olabilir

"Bir müddettir astrolojinin kendince Güneş Satürn kavuşumu ve Uranüs karesi bizim için tehlike sinyalleri veriyordu.  Üstelik Geçtiğimiz güneş tutulmaları yıl  tetikleyici  bir kuvvet oluşturdu. Dolunay Aslan burcunda gerçekleşti" diyen Ünlü astrolog Filiz Özkol, yılın kalanında da dikkatli olunmasına dikkat çekti.

Özkol, "Sabit burçlar daima depremi tetikler. Yorumlarımıza devam edersek; 25 Marttan sonra Plüton’un Kova burcuna geçmesiyle çok daha sert bir etki gösterecek. 

20 Nisanda  öncü bir burç Koç’ta  Güneş tutulması gerçekleşecek.  Asker ve güvenlik kolları doğu bölgesinde daha etkin bir çalışmayı ortaya çıkaracak. Yeni kurallar için kollar sıvanacak.

5 Mayısta Akrepteki Ay tutulması Güney ay düğümüyle birlikte hareket edecek.  Ay Uranüs karesi beklenmedik olayları ortaya çıkaracağını bilmemiz gerekiyor. Geçmişin ihmal edilmiş derslerini yeniden okumalıyız.   Bu durum enerji yüklenmesini de getirecek. Madenler ve gaz sızıntılarına dikkat etmek gerekiyor. Tüm bunlar astrolojinin kadim bilgileriyle pekiştiği zaman çok dikkatli olmamız gereken bir dönemdeyiz.

9 Martta Neptün Satürn’le birlikte hareket edecek. Hayal kırıklıkların acıların sabırla sarılması için zaman lazım.

28 Ekim Boğa ay tutulmasıyla binaların yeniden yapılanma çalışmaları başlayacaktır.  2008 yıllarında Plüton Oğlak burcuna geçmesiyle zaten toprakla ilgili konuların ayak sesleri ortaya çıkmaya başlamıştı.

2023 yılının çok zor geçeceğini astrolojik rüzgarların sert eseceğini bilmeliyiz" dedi.

Yorumlar