Astroloji

Astrolog Zeynep Turan: Şampiyon Fenerbahçe olur

Astrolog Zeynep Turan, Süper Lig'de 2022-2023 Sezonunda astrolojik verilere göre Fenerbahçe'nin rakiplerinden daha şanslı olduğuna dikkat çekti.

Astrolog Zeynep Turan: Şampiyon Fenerbahçe olur

Dilara Sayan'ın sunduğu Sıra Dışı gündem programına konuk olan ünlü Astrolog Zeynep Turan, gezegen hareketlerine göre 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğuna dikkat çektiği ve her burcun bu. yılda doğru kararı alması için nelere dikkat etmesi gerektiğini belirttiği Karar 2023 kitabı hakkında bilgi verdi. Yeni Dünya kadın liderlerle tanışacağına ve Türkiye'nin karar yılı olacağına dikkat çeken Zeynep Turan, İnkilap yayınevinden çıkan  Karar 2034 kitabında tüm burçlar için öenmli noktaları tek tek sıraladığını belirtti.

Zeynep Turan programda, astroloji verilerine göre 2023 yılında spor ile ilgili gelişmeleri yorumladı.

Daha önce Fenerbahçe'nin son dakikada şampiyonluğu kaçırma olasılığının yüksek olduğu ve bunu da bildiğini belirten astrolog Zeynep Turan, daha sonra yıllardır Fenerbahçe ile ilgili kehanette bulunmadığını söyledi.

Fenerbahçe'nin boğa burcu, Beşiktaş'ın balık burcu, Galatasaray'ın terazi burcu olduğunu söyleyen Turan, ilginç iddialarda bulundu.
 
Fatih Terim ile ilgili tahminlerini de söyleyen Turan, başarılı teknik direktörün Galatasaray'a dönebileceğini söyledi.
 
Ayrıca bu sezon içinde Beşiktaş'ta dengelerin değişeceğini belirtti.
 
Ali Koç'un koç burcu olduğunu belirten Turan, 2022-2023 sezonunda Süper Lig'in şampiyonunun Fenerbahçe olma ihtimalin güçlü olduğunu belirtti.

Yorumlar