Astroloji

Astrolog Nigar Bostan'ın 7-13 Aralık haftası burç yorumları

Astroloji aleminde hafta başak burcunda seyahat eden Ay ile başlarken, Astrolog Nigar Bostan, burçları yeni haftada bekleyen olası halleri yorumladı:

Astrolog Nigar Bostanın 7-13 Aralık haftası burç yorumları

Haftaya genel bakış

Başak burcunda seyahat eden Ay le haftaya adım atıyoruz. Demek ilk 2 gün titiz, detaycı, eleştirel, mükemmeliyetçi bir tavır içinde olacağız. Gerçekleri dürüst bir şekilde karşımızdakilere söylemek istesek de Çarşamba günü yanılsamaları güçlendiren Balık’taki Neptün ile Yay burcundaki Güneş’in arasındaki zorlu etkileşim kafaların karışmasına neden olabilir. Olayları çok kurcalamadan doğal akışına bırakmakta fayda var. Zamanla gerçeklerin ortaya çıkmasına nasılsa tanıklık edeceğiz. Hiçbir yanlış gizli, saklı kalmaz. Perşembe günü Akrep burcundaki Venüs’ün yer altı Tanrısı Hades (Plüton) ile kuracağı güçlü etkileşim, ilişkilerde tutkulu, sahiplenici enerjileri açığa çıkartacaktır. Kıskanma dürtüsünü tetikleyen bu görünüm, bizleri manipülatif ilişkilerin içine çekilmeye itebilir. Bu duruma karşı kontrolü elden bırakmamaya özen göstermeliyiz. 

Haftanın son iş günü Yay burcundaki Güneş, ile Koç burcundaki Mars’ın arasındaki kontağın etkisiyle, adrenalini yüksek, savaşmaya hazır, kararlarımızı karşımızdakilere agresif bir enerjiyle kabul ettirme isteğinde olabiliriz. Sakinliğimizi korumalı, öfkeyle kalkıp zararla oturmamalıyız. Bu iniş çıkışlı gün de Ay Akrep burcunda gezinirken, duygusal krizlerimizi de kontrol altına almakta zorlanabiliriz. Pazar günü iletişim gurusu Merkür’ün hayaller prensi Neptün ile kuracağı kontak sayesinde düşüncelerimizi toparlamakta zorlanabiliriz. En iyisi günü spiritüel enerjilerden faydalanmaya ayırarak geçirmeyi denemeliyiz. Yoga, meditasyon, rüya yorumların ile ilgilenmek, resim yapmak, müzik dinlemek ruhumuza iyi gelir.

Yükselen Koç ve Koç haftalık burç yorumu: Oldukça aktif, eylemi bol bir haftaya adım atıyorsunuz. Pazartesi günü gündelik işlerinizi halletmek için koşturmanız bol olur. Sağlığınıza özen göstermeli, bağışıklığınızı güçlendiren vitaminleri kullanmayı ihmal etmemelisiniz. Yurtdışı ilişkileriniz bu hafta zorlu geçer, özellikle Çarşamba günü yaptığınız konferans görüşmelerinde fikir ayrılıkları ortaya çıksa da zamanla her şeye bir çözüm yolu bulursunuz sakın merak etmeyin. Cuma günü ikili ilişkilerinizde agresif tavırlardan kaçınmanızı öneririz. Soğukkanlı olmak ve sorunlara sağduyuyla yaklaşmak emin olun her sorun kolayca çözüme kavuşturur. Pazar günü hayat felsefenizi derinden etkileyecek bir konu ya da grupla karşılaşabilirsiniz. İnançlarınızın güçleneceği bir dönemdesiniz. 

Yükselen Boğa ve Boğa haftalık burç yorumu: Başak burcunda seyahat eden Ay’ın etkisiyle haftaya yaratıcı kimliğiniz ile neşeli bir şekilde adım atıyorsunuz. Hobi ve yeteneklerinizi hayata geçirmek için bu hafta önünüze pek çok fırsat çıkar. Ayrıca çocuğunuzun yeteneklerini de ortaya çıkartan kurs ve atölyelere online olarak katılabilirsiniz. Hafta ortasında maddi paylaşımlarla ilgili gündeme gelecek sorunları ortaklarınızla ya da bankanızla konuşarak halletme yoluna gidebilir, her sorunun altından başarıyla kalkabileceğinize dair inancınızı hiç kırmayabilirsiniz. Perşembe günü yönetici gezegeniniz Venüs, ilişkiler alanınızda tutkulu paylaşımlara neden olabilir. Diğer yandan devletle olan işlerinizi kökten halledecek bir arabulucu devreye sokabilirsiniz. Menfaatinizi gözeten her türlü bağlantıya destek vermek kendi yararınıza olacaktır. Cuma günü eylemi, aksiyonu bol bir güne hazır olmalısınız. Bol bol temiz havada yürüyüş yapmalı, taze sebze ve meyve tüketerek sağlığınızı güçlendirmelisiniz. Aksi takdirde ateşli hastalıklar sizi güçsüz bırakabilir.

Yükselen İkizler ve İkizler haftalık burç yorumu: Burcunuzda geçen hafta meydana gelen Ay tutulmasının ardından oldukça hareketli bir haftaya adım atıyorsunuz. Haftanın ilk 2 günü detayı seven Başak burcunda seyahat eden Ay’ın etkisiyle evde kal uyarısına sadık kalarak, ev yaşamınızda yarım kalan işlerinizi rahatça tamamlayabilirsiniz. Hafta ortasında ikili ilişkilerde hayal kırıklıkları meydana gelebilir. Herkesi kendiniz gibi zannetmemeyi öğrenmenin artık vakti geldi de geçiyor bile. Perşembe günü aşk hayatınızda dramatik dönüşüme neden olacak bir konuşma yaşayabilir, yeni kararalar alabilirsiniz. Hafta sonu yönetici gezegeniniz Merkür’ün hayaller temsilcisi Neptün ile kuracağı zorlu etkileşim sayesinde, ikili diyaloglarınızda konular havada kalabilir, bir türlü net kararlar alamayabilirsiniz. Olayları doğal akışına bırakmalı, her şeyin bir zamanı olduğunu kabul etmelisiniz.

Yükselen Yengeç ve Yengeç haftalık burç yorumu: Başak burcunda seyahat eden Ay ile haftaya adım atıyorsunuz. Demek bol bol iletişim kuracağınız günler sizi bekliyor. Bugünlerde arabanızla yarım kalan pek çok işinizi halledebilir, kardeşinizle bir araya gelerek hasret giderebilirsiniz. Kurslar, eğitimler için canlı bir haftadasınız. Hafta ortasında gündelik hayattaki koşturmacanız sizi bir hayli yorgun düşürebilir. Sağlığınıza özen göstermeli, enerjinizi boş yere tüketmemelisiniz. Perşembe günü iliklerinize kadar aşkı hissedeceğiniz bir gün sizi bekliyor olacak. Özgürlüğünüze düşkün olsanız da, tutkuyla sahiplenilmek herkesin ruhuna iyi gelir. Cuma günü kariyer hayatınızda yöneticilerinizle adrenalini yüksek bir toplantı yapabilirsiniz. Sizin onlara vereceğiniz sınırsız destek yeni iş projelerinin daha hızlı ilerlemesine neden olur. Hafta sonu bol bol mantra dinleyebilir, yoga ve meditasyon yaparak ruhunuzu destekleyebilirsiniz. 

Yükselen Aslan ve Aslan haftalık burç yorumu: Haftaya maddi konuları ele alarak giriş yapıyorsunuz. İşlerinizle ilgili finansal açıdan olumlu geri dönüşler yaşayabilirsiniz. Ailenizin sağlığı için hesapta olmayan masraflar kapınızı çalabilir. Hafta ortasında aşk hayatınızda gerginlikler yaşansa da her şeyi çok ciddiye alıp, gurur meselesi yapmayın. Zaman içinde dargınlıklar unutulur gider. Hayattaki güzellikleri çevrenizdekilerle paylaşmaya çalışın. Yoğun bir aşk Perşembe günü kapınızı çalabilir. Sevdiğinizi çok kıskanıp, aşırı sahiplenerek aranızdaki ilişkinin olumsuz bir şekilde ilerlemesine izin vermeyin. Hafta sonu Akrep burcunda seyahat eden Ay’ın etkisiyle evde eksik kalan işlerinizi tamamlayabilir ve inançlarınızı güçlendiren şifa çalışmalarından faydalanıp, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Pazar günü ister çocuğunuzla kaliteli vakit geçirebilir ister arkadaşlarınızla uzaktan da olsa keyifli bir sohbet toplantısı organize edebilirsiniz. Fiziksel aktivitenizi evde kalsanız da ihmal etmeyin.

Yükselen Başak ve Başakhaftalık burç yorumu: Burcunuzda seyahat eden Ay, tüm hafta boyunca yıldız gibi parlamanıza destek olacak. Eksik kalan işlerinizi pratik bir şekilde tamamlayabilir, güzellikle ilgili konulara ilgi duyabilir, kozmetiklerin gücünden faydalanabilirsiniz. Hafta ortasında yoğun gündelik işler yüzünden öncelikleriniz birbirine karışabilir, mesai arkadaşlarınızın arasında çıkan anlaşmazlık yüzünden kendinizi kötü hissedebilirsiniz. Arabulucu kimliğinizi devreye sokarak herkese uzattığınız zeytin dalı merak etmeyin çok işe yarar. Fırtınalı sular mutlaka durulur. Bağışıklık sisteminizi güçlendiren gıda takviyelerinden yararlanmalı, beslenmenize kış aylarında maksimum özeni göstermelisiniz. Perşembe günü sevdiğinizle aranızda geçen diyalog sayesinde aşkı ve sevmeyi sanki baştan öğreneceksiniz. Dönüşümün güçlü yönü bundan sonra hayatınızda kendini hissettirecektir. Cuma günü hesapta olmayan bir masrafla karşı karşıya kalabilirsiniz. Pazar günü evde oldukça hareketli bir hafta sonu sizi bekliyor olacak. Zihninizde pek çok fikir uçuşsa da sezgilerinize kulak verin.

Yükselen Terazi ve Terazi haftalık burç yorumu: Başak burcunda seyahat eden Ayın etkisiyle gizli ilişkilere merhaba diyebilirsiniz. Size karşı platonik hisler besleyen biri karşınıza çıkabilir. Yargılamadan önce onun duygularına kulak vermeli, ona değer verdiğinizi hissettirmelisiniz. Bu şekilde belki bir aşk olmasa da aranızda güzel bir dostluk kurulabilir. Çarşamba gününden sonra, gruplar içinde parlayacağınız bir zamana adım atacaksınız. Arkadaş ve gruplar arasında moderatörlük görevi üstlenebilir, herkesin hakettiğini adil biçimde paylaştırabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Venüs’ün manipülatif gücüyle ünlü Plüton ile kuracağı olumlu kontak, miras, mal paylaşımı, ya da yatırımlar konusunda önünüze yepyeni kapılar açabilir. Hiç ummadığınız bir yerden toplu bir para elinize geçebilir. Cuma günü pazarlama, tanıtım, medya konusunda hareketli bir gün geçirirsiniz. Koşturması bol bu günlerde pratik zekanızla tembelliği bir kenara bırakırsanız aynı anda pek çok iş halledebilirsiniz. İnternet üzerinden çalışmalarınızı duyurabilir yeni kurslara kayıt yaptırabilirsiniz.

Yükselen Akrep ve Akrep haftalık burç yorumu: Başak burcunda seyahat eden Ay ile haftaya adım atıyorsunuz. Demek bu hafta arkadaşlarınızla bir çok aktiviteyi sosyal mesafenizi koruyarak organize edebilirsiniz. Geleceğe ait ümitlerinizi harekete geçirmek için ideal zamanlar. Burcunuzdaki Venüs’ün yer altı dünyasının yöneticisi Plüton ile kurduğu olumlu etkileşim sayesinde Perşembe günü otorite figürlerinden maddi manevi destek görebilirsiniz. Bu desteğin kıymetini iyi bilip, iş hayatınızdaki gücünüzü arttırmayı hedefleyin. Cuma, Cumartesi günü Akrep’te gezinen Ay’ın etkisiyle karşınızdakilerle sözden ziyade gözlerinizle iletişim kuracaksınız.  Derin ve tutkulu aşklara yelken açabilirsiniz. Uzaktan da olsa istediğiniz herkesi etkileyebileceğiniz günlerde olduğunuzu sakın unutmayın. Bu gücünüzü pozitif yönde kullanmak hem bedeninize hem ruhunuza iyi gelir.

Yükselen Yay ve Yay haftalık burç yorumu: Haftaya Ay Başak burcunda seyahat ederken başlıyorsunuz. Demek iş hayatınızda canlı günler sizi bekliyor olacak. Sunumlara katılabilir, yöneticilerinizle yeni iş projeleri geliştirebilirsiniz. Evlenmeye karar vermek, yen ev kurmak konuları da gündeme gelebilir. Artık her şeyi acele etmeden planlamalı yeni hayatınıza çeki düzen vermelisiniz. Çarşamba günü burcunuzdaki Güneş ile Balık’taki Neptün’ün arasındaki gergin etkileşim ev ilişkilerinizde hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilir. Ayrıca babanızın sağlığına özen göstermenizi öneririz. Bu dönemde egonuzun sesini dinlemektense yumuşak kalbinizin sizi götürmek istediği yere gitmelisiniz. Sezgiler ve hisler asla hayat karşısında yanılmazlar. Bu zorlu günlerde özgürlüğünüzün elinizden alındığını düşünseniz de sakin olmalı herşeyin başının sağlık olduğunu asla unutmamalısınız.

Yükselen Oğlak ve Oğlak haftalık burç yorumu: Başak burcunda seyahat eden Ay ile başlayan bu hafta size bol bol sohbetli ortamlar kazandıracak. Zoom üzerinden de olsa dost ve yakın akrabalarınızla bir araya gelebilir, özlem giderebilirsiniz. Araba değişimi ya da yeni satın almak için ilgili firmalarla görüşmeler yapabilirsiniz. Web sitesi, blog, sosyal medya hesabı açmak için kolları sıvayabilirsiniz. Yazılarınızı geniş çevrelerle paylaşmak sizi mutlu eder. Haftanın ikinci yarısında sosyal gruplarda katılacağınız etkinliklerde önemli görevler üstlenebilir, pek çok insanın katıldığı geniş eğitim organizasyonları yönetebilirsiniz. Güçlü bağlarla oluşan dostluklarınızın bu hafta kıymetini daha çok anlarsınız. Cuma günü evde aniden ortaya çıkacak tartışmalardan kaçınmanızı öneririz.

Yükselen Kova ve Kova haftalık burç yorumu: Haftaya Başak burcunda seyahat eden Ay ile adım atıyorsunuz. Demek pratik bir şekilde aynı andan pek çok işi bir arada halledecek günler sizi bekliyor. Özellikle kredi, sigorta, vergi vb. ödemelerinizin tümünü halledebilir, bankayla olan ilişkilerinizi tekrar gözden geçirebilirsiniz. Çarşamba günü arkadaşlarınız arasında gerginliğe neden olacak diyaloglar meydana gelebilir. Hiçbirine aldırış etmemeli, iyi bir dinleyici ve gözlemci olarak olayları takip etmekle yetinmelisiniz. Perşembe günü iş hayatınızda güçlü bir kadın canınızı acıtacak cümleler sarf edebilir. Kabuğunuza çekilmeli bu durumu asla tartışmaya dökmemelisiniz. Hafta sonu Yay burcundaki iletişim gezegeni Merkür ile Balık’taki Neptün arasındaki zorlu görünüm, size halsizlik ve zihinsel yorgunluk verebilir. Kendinize değer vermeli, dinlenmeye mutlaka vakit ayırmalısınız.

Yükselen Balık ve Balık haftalık burç yorumu: Başak burcunda seyahat eden Ay’ın etkisiyle partneriniz bu hafta sizden çok fazla ilgi ve alaka bekler. Sağlığı ile ilgili duyduğu endişelerin yersiz olduğunu kendisine hatırlatmalı, çok fazla yorulmamasını öğütlemelisiniz. Diğer yandan ortaklarınızın eleştirel tutumları karşısında kendinizi mutsuz hissetmek gündeme gelebilir. Eleştirilerin yararınıza olduğunu düşünerek, kendinize fayda verdiğini zihninize yerleştirin. Çarşamba günü yabancılarla iletişiminizde ya da yurt dışı bağlantılarınızda aksi giden süreçlerle karşılaşabilirsiniz. Sakin yapınız, yapıcı tutumunuzla herkesi kolaylıkla ikna edebilir, agresif ortamlara barışçıl enerjiler taşıyabilirsiniz. Cuma günü iş hayatınızda koşturması bol, rekabete açık yeni bir projeyle ilgilenebilirsiniz. Heyecanı seven, sizin gibi biri için bu dönem hayat hızlı akacaktır.

ntv.com.tr

Yorumlar