Astroloji

Astrolog Hande Kazanova, Türkiye'nin ve burçların 2023 yılını yorumladı

2023 yılının Türkiye için çok kritik bir yıl olacağını söyleyen ünlü astrolog, 7 Mart’tan sonra Satürn’ün Balık burcuna geçiyor ve gökyüzünde zorlu bir dolunay gerçekleşiyor uyarsında bulundu.

Astrolog Hande Kazanova, Türkiyenin ve burçların 2023 yılını yorumladı

TikTok’un sohbet serisi T’Talks platformunun yılbaşı serisine  konuk olan ünlü astrolog Hande Kazanova Türkiye’nin yıldız haritasını yorumladı ve "2023 Türkiye için çok kritik bir yıl olacak, özellikle sağlık konularının gündemde kalmaya devam edecek" dedi.

2023 yılının en şanslı burçlarının Koç ve Boğa olduğunu belirten ünlü astrolog,  burçları bekleyen gelişmeleri de açıkladı.   

Hava elementinin hakimiyeti başladı

2020’nin sonu itibarıyla 200 yıllık yeni bir döneme girildiğini ve hava elementinin hakim olduğu bu dönemde solunumla bağlantılı sağlık konularının hayatımızda geniş yer tutacağını söyleyen Hande Kazanova, “2020’nin sonu, Jüpiter - Satürn dediğimiz 200 yılllık bir dönemin hem sonu hem başlangıcıydı. Artık hava elementinin hakim olduğu ve solunumla yakından ilgili bir dönemin içerisindeyiz. Önümüzdeki 20 yıl boyunca da bu gerçeklikle yaşamaya devam edeceğiz. Pandemiyle yüzleştiğimiz dönemde Satürn, Kova burcundaydı. Kova özgürlük, sosyal çevre, arkadaşlıklar ve paylaşımla bağlantılı bir burç. Pandemi sürecinde de tüm bunların kısıtlandığını gördük. 2023’te ise özellikle 7 Mart’tan sonra Satürn’ün Balık burcuna geçişi, üzerimizdeki baskılardan kurtulacağımızı düşündürtse de, o civarda gökyüzünde zorlu bir dolunay gerçekleşecek. Bu nedenle çeşitli varyantlar bakımından 7 Mart sonrasındaki sürece dikkat etmek gerek” dedi. 

2023 Astrolojik çaıdan Türkiye için büyük dönüm yılı

2023’ün Türkiye için özellikle ekonomik açıdan zorlu bir yıl olacağına da değinen Kazanova, “Astroloji diyor ki 2023, Türkiye için büyük dönüm yılı. Gerçekten de bu yıl cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağız. Bunun yanında Satürn, Balık burcuna geçecek. Bu, Türkiye’nin tepe noktası ve yönetici alanlarını temsil eden nokta. Pluto ise 22 yıl sonra Oğlak burcundan çıkacak ve Kova burcuna geçecek. Bu geçişle birlikte 2045’e kadar hak ve özgürlükler, çevresel faktörler, bilim ve teknoloji gibi konular gündemimizde olacak. Türkiye için kolay bir yıl olacağını söyleyemeyiz. Örneğin Satürn Türkiye’nin tepe noktasına kadar ilerlerken özellikle ekonomik anlamda bizi zorlayacak. Ancak mayıstan sonraki dönemde Jüpiter meclis alanında hareket etmeye başlayacak. Bu da çeşitli hamlelere ve diğer ülkeler nezdindeki popülaritemizi kullanacağımıza işaret ediyor” diye konuştu.  :

HANDE KAZANOVA'NIN 2023 YILI BURÇ YORUMLARI: 

Koç Burcu ve Yükselen Koç Burcu 2023 Yılı Yorumu: Bu yılın en gözde iki burcundan biri olan Koç ve Yükselen Koçlar, 16 Mayıs’a kadar şanslı olacaklar. Tutulmalardan aldıkları etkilerle de 5 Mayıs ve 28 Ekim, maddi açıdan şanslı olacakları tarihler arasında.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa Burcu 2023 Yılı Yorumu: Bu yılın gözde burçlarından bir diğeri olan Boğa ve Yükselen Boğalar, hayatlarında önemli değişikliklere imza atacak. Maneviyatlarının çok kuvvetli olacağı bu yeni yılda özellikle 16 Mayıs’tan sonra herkes Boğaları konuşacak. 

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler Burcu 2023 Yılı Yorumu: İkizler ve Yükselen İkizler, bu yıl çevreden yana çok şanslı olacak. Çevresel faktörler hayatlarında hız kazanacak. Marttan sonra parasal yönden karşılık alabilecekleri bir döneme girecekler. Çevreleri değişecek ve bu değişime ayak uydurmaları halinde şanslı bir döneme geçiş yapacaklar. Özellikle yılın ikinci yarısında yurt dışından yana şansları yüksek.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç Burcu 2023 Yılı Yorumu: Yengeç ve Yükselen Yengeçler, kariyerlerindeki sıçramayla gündeme gelecek. Özellike Mart ve Nisan aylarını iyi değerlendirmeliler. 5 Mayıs ve 28 Ekim tarihlerini de not düşmelerinde fayda var. Aşk evlerindeki tutulmalar, özel hayatlarında ne istediklerine dair önemli kararlar aldırtacak.  

Aslan Burcu ve Yükselen Aslan Burcu 2023 Yılı Yorumu: Aslan ve Yükselen Aslanlar bavullarını hazırlasın! Bol seyahat görünüyor. Yurt dışı, farklı mekanlar, farklı kültürler...  16 Mayıs’tan sonra ise tüm bunlardan görüp aldıkları bilgileri hem özel hayatlarında hem iş hayatlarında kullanabilirler. 

Başak Burcu ve Yükselen Başak Burcu 2023 Yılı Yorumu: Başak ve Yükselen Başaklar için şans, 16 Mayıs’a kadar özellikle parasal konulardan yana olacak. Sonrasında eğitim hayatları, seyahat ve yurt dışı bağlantılı işlere odaklanacak ve bu alanlarda şanslı olacaklar.

Terazi Burcu ve Yükselen Terazi Burcu 2023 Yılı Yorumu: Terazi ve Yükselen Teraziler 16 Mayıs’a kadar ilişkilerden yana en şanslı burç olacaklar. Popülerlikleri ön planda olurken söz, nişan evlilik gibi konularda cesur adımlar atabilirler. 5 Mayıs ve 28 Ekim, Terazi ve Yükselen Teraziler için önemli tarihler olacak.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep Burcu 2023 Yılı Yorumu: Akrep ve Yükselen Akrepler için 7 Mart’tan sonra önemli bir aşkın sorumluluğu söz konusu olacak. Çalışma konusundaysa en aktif burçlardan biri olacak. Akrep ve Yükselen Akrepler bu yıl popülerlik bakımından da bir hayli şanslı. 

Yay Burcu ve Yükselen Yay Burcu 2023 Yılı Yorumu: Yay ve Yükselen Yaylar için özellikle ev ve yuvayla ilgili cesur adımların söz konusu olacağı, önemli sorumluluklar üstlenecekleri bir yıl olacak. Ayrıca hayat, onlara bazı alışkanlık ve davranışlarını değiştirmeleri gerektiğini gösterecek. Aşk hayatlarındaysa 16 Mayıs’a kadar çok şanslılar. 16 Mayıs sonrasında çalışma koşullarının hızlandığı ve kilo almaya müsait oldukları bir dönem başlıyor. 

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak Burcu 2023 Yılı Yorumu: Oğlak ve Yükselen Oğlaklar için ailevi konularda ve emlak alım satımı gibi alanlarda kazançlar var. Çok cesur hareket edebilirler. 16 Mayıs’a kadar şans da onlardan yana olacak. 

Kova Burcu ve Yükselen Kova Burcu 2023 Yılı Yorumu: 2023, Kova ve Yükselen Kovalar için Kovalar için adeta bir girişimcilik yılı olacak. Özellikle teknik konularla çok ilgili olacak ve hızlı ilerleme kaydedecekler. 16 Mayıs’a kadar yakın çevrelerinden yana da şanslılar. 16 Mayıs sonrasıysa evle ilgili kararlar almak veya yuva kurmak için güzel bir süreç başlıyor. 

Balık Burcu ve Yükselen Balık Burcu 2023 Yılı Yorumu: Balık ve Yükselen Balıklar bu yıl parasal konularda büyük şans var. 16 Mayıs’tan sonra kazançlarını girişimcilik gibi alanlara yatırabilir, kafaları karışıksa belirsizlikleri yok etmek adına harekeye geçebilirler. Ve unutmasınlar, isterlerse hayallerini gerçekleştirebilirler.

Yorumlar