Astroloji

Astrolog Demet Hoşman'ın 14-20 ekim haftalık Burç Yorumları

Haftalık burç yorumları ve astroloji analizleri

Astrolog Demet Hoşmanın 14-20 ekim haftalık Burç Yorumları

KOÇ BURCU 14-20 EKİM HAFTASI BURÇ YORUMU

Haftaya koç dolunayı ile başlıyoruz. Terazi burcundan güneş ve Oğlak burcundan Pluto gezegeni dolunayı bir hayli güçlü hale getiriyor. Dolunayın etkilerini dolunayın gerçekleştiği tarihten çok önce veya sonrada yaşamanız mümkündür. Duygularınızın coştuğu ama diğer yandan huzursuzluklar hissettiğiniz bir hafta olacak. Oğlak burcundaki gezegenler de tetikleyici görevi yaparak bazı zorlu olaylara neden olur. Dolunay sinir sistemi üzerinde çok etkili olduğu için birçok doktor dolunayda ameliyat yapmak istememektedir. Bu nedenle hafta boyu mecbur olmadığınız operasyonlardan uzak durmanız gerekir. Etrafınızda bulunan birçok insanın bolca gözyaşı döktüğü olaylar yaşaması ile üzülebilirsiniz. Aşırı sinirlilik, kavga, tartışma, sağlık sorunları ve küçük kazlara yatkınlık dolunayın diğer gezegenlerle etkileşimi ile oldukça güçlenir. Sağlık olarak yüksek tansiyon, baş ağrısı, migren, mide, böbrek, cilt ve diş sorunları öncelikle beklemektedir. İş, mesleki sorunlar, ebeveynler, aile, yuva ve eşler oldukça sorun çıkarıcı nitelikte olacaklardır. Bu kişilerle tartışma, kavga çıkabilir ya da bu kişilerin sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalabiliriz. Koçların aşırı sinirli halleri onları patlamaya hazır bir bombaya dönüştürecektir.

BOĞA BURCU 14-20 EKİM HAFTASI BURÇ YORUMU

Haftaya koç dolunayı ile başlıyoruz. Terazi burcundan güneş ve Oğlak burcundan Pluto gezegeni dolunayı bir hayli güçlü hale getiriyor. Dolunayın etkilerini dolunayın gerçekleştiği tarihten çok önce veya sonrada yaşamanız mümkündür. Dolunayın etkilerini olumsuz olarak yaşayacak burçlardan değilsiniz. Kişisel gelişmenize odaklanacağınız ve hatalarınızı ortadan kaldıracağınız bir süreç sizi bekliyor. Kendinizi tanımak, yaptıklarınızı değerlendirme ve hatalarınızı ortadan kaldırmak için gereklidir. Zaaflarınızı kabullenmeniz ve bazı özelliklerinizden arınmanız sahip olduğunuz yeteneklerinizi ortaya çıkarmanıza oldukça fayda sağlayacaktır. Yaratıcı bir şekilde kendinizi ifade etmek için adımlar atmaya odaklanırsınız. Geçmiş hatalarınızı kabul edip öncelikle kendinizi affetmeden gelişemezsiniz artık bunu kabul edeceksiniz. Yeteneklerinden haberdar olmak, kendine güvenmek gibi pozitif etkileri dolunayın sayesinden derinden hissedecek ve süreci altına çevireceksiniz. Sahip olduklarınızı korumak ve sahip olmak isteklerinize odaklanmak için önlemler alacaksınız. En önemli yaşam gelişmelerinin bir kısmı bu süreçte gerçekleşir.

İKİZLER BURCU 14-20 EKİM HAFTASI BURÇ YORUMU

Haftaya koç dolunayı ile başlıyoruz. Terazi burcundan güneş ve Oğlak burcundan Pluto
gezegeni dolunayı bir hayli güçlü hale getiriyor. Dolunayın etkilerini dolunayın
gerçekleştiği tarihten çok önce veya sonrada yaşamanız mümkündür. Terazi ve Koç
burcundan geçiş yapan gezegenler her zaman hayatınızı aydınlatır. Eğitim, öğrenim, din,
dil, felsefe, astroloji gibi konularla derinden ilgilenme ve her şeyi öğrenme isteği ile adeta
kendiniz ile yarışırsınız. Mesleki konularda eksikliklerinizin farkına vararak kariyeriniz ile
ilgili geçmiş yıllardan gelen yaralarınızı sarmaya çalışırsınız. Bu süreçte kendi
kariyerinizde sağlam olmak adına başkaları ile de iş birliğine girişirsiniz. Aldığınız zorlu
derslerin ödülleri gelmeye başlar. Hayatınızda önem arz eden erkeklerden faydalar
görürken, yakınlarınızın aracı olduğu tanışmalar muhteşem aşklar da getirebilir.
Partnerinizle benzer yaralara sahip olduğunuz için birlikte şifa bulur ve sevgiyi en yalın
hali ile yalansız, dolansız yaşamaya başlarsınız. Çıkarın olmadığı ilişkiniz içinde birbirinizin
mutluluğu için çabalarsınız. Yaşam amaçlarınızın daha net olarak farkına varırsınız.
Bulunduğunuz ortamları ve size zarar veren insanları hayatınızdan hızla çıkarmaya
çalışırsınız.

YENGEÇ BURCU 14-20 EKİM HAFTASI BURÇ YORUMU

Haftaya koç dolunayı ile başlıyoruz. Terazi burcundan güneş ve Oğlak burcundan Pluto gezegeni dolunayı bir hayli güçlü hale getiriyor. Dolunayın etkilerini dolunayın gerçekleştiği tarihten çok önce veya sonrada yaşamanız mümkündür. Aşk hayatı ve evlilik de hayal kırıklıkları ve sorunlar ortaya çıkar. İlişkinizin gidişatı için uyumlu davranışlar içinde olsanız dahi eşiniz sizin gibi davranamaz. Partneriniz ile ayrı dünyaların insanı olduğunu fark edersiniz. Birbirimizden ne kadar çok farklıyız düşüncesi ile soğuk ve antipatik davranışlar sergilersiniz. Aşırı hassas, duygusal ve alıngansınız. İlkeleriniz, hayalleriniz, bugüne kadar inandığınız bütün görüşleriniz gerçekliğini yitirebilir. İnandığınız her konuda insanlar ile çatışmalar yaşayabilirsiniz. Psikolojiniz hassastır ve bu nedenle fiziksel sağlığınız da zarar görür. Hayallerinize ve isteklerinize ulaşmakta engellerle karşılaşır ve hedeflerinize ulaşmakta zorlanırsınız. Tekrar, tekrar denemek isteseniz de hedeflenen hayaller bu süreç içinde hava da kalır. Hemen hemen her konuda kısıtlandığınızı hissetme ve bu hissediş ile bulunduğunuz ortamlardan ve yakınınız olan birçok insandan uzaklaşma isteği görülecektir.

ASLAN BURCU 14-20 EKİM HAFTASI BURÇ YORUMU

Haftaya koç dolunayı ile başlıyoruz. Terazi burcundan güneş ve Oğlak burcundan Pluto gezegeni dolunayı bir hayli güçlü hale getiriyor. Dolunayın etkilerini dolunayın gerçekleştiği tarihten çok önce veya sonrada yaşamanız mümkündür. Duygularınızın kolaylıkla dışarı aktığı bir süreçtir. Aşka dair konularda diğer zamanlardan farklı olarak daha derin hisler içinde olursunuz. Sevdiğiniz kişiyi sahiplenmek ve ait olmak istersiniz. İçinizde artan pozitif hislerle etrafınızda bulunan herkesi korumaya ve yardım etmeye de odaklanırsınız. Herkes ile bir uyum içinde hareket etmenin gerekliliğinin bilincinde olursunuz. Hayatınızdaki önemli kişilerden her konuda destek ve yardımlar gelir. Hayatınıza yeni ve güçlü bir enerjinin akışını kolaylıkla hissedeceksiniz. Bugüne kadar elde ettiğiniz bilgileri daha fazla insana duyurmak ve kendinizi tanıtmak adına fırsatlar yakalarsınız. Daha fazla sorumluluk almak istersiniz. Gurup çalışmalarına özen gösterir, iş arkadaşlarınızla birlik ve uyum içinde olabilirseniz daha fazla başarı elde edeceğinizi düşünürsünüz. Aileden veya başka bir kadın iş anlamında kendinizi göstermeniz için önünüzde yeni kapılar açar.

BAŞAK BURCU 14-20 EKİM HAFTASI BURÇ YORUMU

Haftaya koç dolunayı ile başlıyoruz. Terazi burcundan güneş ve Oğlak burcundan Pluto gezegeni dolunayı bir hayli güçlü hale getiriyor. Dolunayın etkilerini dolunayın gerçekleştiği tarihten çok önce veya sonrada yaşamanız mümkündür. Daha fazla insan ile bir araya gelip çok fazla konu hakkında karşılıklı konuşmalar yapılır. Dolunay sayesinde kendinizi diğer zamanlara oranla daha sağlıklı hissedeceksiniz. Ailenizdeki kadınlarla olan ilişkileriniz sorunsuz yürür, birbirinize tam bir dayanışma içinde destek verirsiniz. Huzur kaçıran kişilerden uzak durarak sizi negatif etkilemelerine izin vermezsiniz. Aldığınız güzel haberler sayesinde hayattan umutlanmaya başlarsınız. Akıl ve duyguları birbirine karıştırmak yerine daha üretken olmaya ve hayatınızda olumsuz giden konuları yeniden yapılandırmaya çalışmalısınız. Kendinizi hem fiziksel hem de psikolojik olarak oldukça rahat hissedeceksiniz. Karşı cinsle olan ilişkiler de hızla ve memnuniyet verici şekilde gelişir. Olayları, insanları ve her şeyden önce kendinizi kontrol edebilirsiniz. Ben duygunuzdan sıyrılır ve kendinizi düşündüğünüz kadar başkalarını da düşünürsünüz. Yardım etme eğiliminiz çoğalır ve zorda olan birinin ihtiyaçlarını karşılamak için kolları sıvarsınız.

TERAZİ BURCU 14-20 EKİM HAFTASI BURÇ YORUMU

Haftaya koç dolunayı ile başlıyoruz. Terazi burcundan güneş ve Oğlak burcundan Pluto gezegeni dolunayı bir hayli güçlü hale getiriyor. Dolunayın etkilerini dolunayın gerçekleştiği tarihten çok önce veya sonrada yaşamanız mümkündür. Daha önceleri denediğiniz ama başarılı bir sonuca ulaştıramadığınız her konu ön plana çıkar. Duygusal düşüncelere odaklanır mantıksal düşünemezsiniz. Hissettiklerinizi açıklamaya çalışır tam olarak doğru cümleleri de kuramazsınız. Herhangi bir uyarı karşısında önce geri çekilir daha sonra ise kendinize olan bir saldırı gibi algılayarak ruh halinizi gelgitli bir hale sokarsınız. Geçmişe yolculuk yapar, hatalarınızı, haklı olduğunuz konuları aklınıza getirerek birilerine daha çok kızar, kızgınlık duyduğunuz kişilere göndermeler yaparak olayları onlarında hatırlamasını sağlarsınız. Dış dünyadan uzaklaşarak daha rahat edeceğiniz alanlara çekilmeye başlarsınız. Evinizde daha fazla vakit geçirmeye odaklanırken hem evinizle hem de kendinizle uğraşırsınız. Size ait olan her şeye karşı daha fazla sorumluluk duyar ve kaybetme hissini de daha derin yaşarsınız. Geçmişteki kayıpları, terk edilişleri hatırlar ve hüzünlenirsiniz. Daha durgun, içe dönük ve kalabalıktan kaçış görülür.

AKREP BURCU 14-20 EKİM HAFTASI BURÇ YORUMU

Haftaya koç dolunayı ile başlıyoruz. Terazi burcundan güneş ve Oğlak burcundan Pluto gezegeni dolunayı bir hayli güçlü hale getiriyor. Dolunayın etkilerini dolunayın gerçekleştiği tarihten çok önce veya sonrada yaşamanız mümkündür. Sempatik ve uyumlu, çevrenizdeki herkese her anlamda pozitif davranışlar sergilediğiniz bir zaman dilimidir. Duygularınızı gayet net bir şekilde ifade edersiniz. Kendinizi anlama ve zaaflarınızı fark edebilme zamanıdır. Zaaflarınızdan kurtulurken başkalarına da yardım eder ve huzurunuzu arttırmaya çalışırsınız. Özellikle karşı cins ile herhangi bir sorun varsa tatlı dille konuşarak olmasını istediğiniz her şeyi karşı tarafa ılımlı bir dille anlatırsınız. İstediğiniz zaman sözlerinizle hem kendi hayatınızı hem de başkalarının hayatını değiştirebilme potansiyelinizin güçlü olduğunu artık fark ederek dilinizi olumlu yönde kullanma kararı alacaksınız. İnsanların sıkıntılarını dinleyip çözümleri çok net ortaya koyar, bir şekilde dostlarınıza psikoterapi uygularsınız. Yakınlaşma isteği duyduğunuz, beğendiğiniz kişilere daha kolay yaklaşır onlarında size açılmasını sağlarsınız. Duygularınızla mantığınız arasında denge kurabilecek bu sayede gerçekleşmesini istediğiniz hedeflerinize daha kolaylıkla adımlar atabileceksiniz.

YAY BURCU 14-20 EKİM HAFTASI BURÇ YORUMU

Haftaya koç dolunayı ile başlıyoruz. Terazi burcundan güneş ve Oğlak burcundan Pluto gezegeni dolunayı bir hayli güçlü hale getiriyor. Dolunayın etkilerini dolunayın gerçekleştiği tarihten çok önce veya sonrada yaşamanız mümkündür. Geçmiş yıllarda kaçırılan bazı fırsatlar dolunay sayesinde gündeme gelecek. İçinizdeki güzel duygular bu süreçte kendiliğinden kolaylıkla akar ve sevdiklerinizden de aynı karşılığı almaya başlarsınız. Çevrenizdeki kadınlardan bol haber alır bu haberler sayesinde hem mutlu olur hem de heyecanlı anlar yaşarsınız. Etrafınıza karşı sevecen, neşeli ve hayat dolu bir enerji yollarsınız. Maddi anlamda da fırsatların kapınızı çalması olasıdır. Bir şeyi düşünürsünüz ve düşündüğünüz şeyler anında oluşur. Bu nedenle çok istediğiniz şeyleri bu süreçte sıkça tekrarlamalısınız. Duruşunuz sağlam olacak ve ne yapmanız gerekiyorsa hiçbir tereddüt göstermeden hızlı kararlar alacaksınız. Sizi zorlayan tüm negatif duyguları kontrol altına alabilir ve akıl çerçevesinde sorunlarınızı ortadan kaldırabilirsiniz. İçinizdeki aşk isteği alevlenir ve karşı cinsle daha kolay yakınlaşmanın yollarını bulursunuz. Özel olduğunuzu hissetmek ve size bu duyguyu yaşatan kişiye yoğun sevgi sunmak istersiniz.

OĞLAK BURCU 14-20 EKİM HAFTASI BURÇ YORUMU

Haftaya koç dolunayı ile başlıyoruz. Terazi burcundan güneş ve Oğlak burcundan Pluto gezegeni dolunayı bir hayli güçlü hale getiriyor. Dolunayın etkilerini dolunayın gerçekleştiği tarihten çok önce veya sonrada yaşamanız mümkündür. Kendinize olan güvenin azaldığı, daha fazla içine kapandığınız ve kimseden takdir görmediğinizi düşündüğünüz bir zaman dilimidir. Sevilmediğinizi derinden hissetmeniz insanlardan uzaklaşmanıza ve yoğun yalnızlık hissine kapılmanıza sebep olur. Hayatınıza ayak bağı olan herkesten ve her olaydan kurtulma isteği doğar. Birçok çözümsüz olay hayatınızda öne çıkar. Sıkıntılı ve acılı da olsa sürünceme de kalan her şeyi halletmek zorunda kalırsınız. Gerçekleşmeyecek zor hedeflere yönelerek kendi sıkıntılarınızı farkında olmadan kendiniz yaratırsınız. İstediğiniz zaman oldukça iyi konuşma yeteneğiniz olduğu halde sert kelimeleriniz ve laf sokmalarınız ile düşman kazanabilirsiniz. Ortada hiçbir neden olmaksızın aşırı duygusal davranışlar sergilersiniz. Kaprisli ve alıngan olur fakat en yakınınız tarafından dahi hatalarınız yüzüne vurulursa asla kabul etmezsiniz. Bu dönemde mide rahatsızlıkları, göğüslerde şişme ve diş problemleri de sıkça görülür.

KOVA BURCU 14-20 EKİM HAFTASI BURÇ YORUMU

Haftaya koç dolunayı ile başlıyoruz. Terazi burcundan güneş ve Oğlak burcundan Pluto gezegeni dolunayı bir hayli güçlü hale getiriyor. Dolunayın etkilerini dolunayın gerçekleştiği tarihten çok önce veya sonrada yaşamanız mümkündür. Tek kelime ile olumlu bir arayış döneminde olursunuz. Kendinizi bulma, yaşamın sırlarını çözmek adına ilginizi çeken konuları hayat felsefeniz haline getirirsiniz. Zaaflarınızın farkına varma ve bu zaafların kendi yaşamınızda olumsuzluklara sebep olacağını idrak ederek bu zaaflarınızdan aniden vazgeçersiniz. Kendi başarınız için yeniden çabalamaya ve başarı için umut içinde çalışmaya başlarsınız. Dolunayın olumlu etkileri hayatınıza meyvelerini ilerleyen dönemde alacağınız şanslar sunar. Her anlamda tamamen bir tamir dönemini içerir. Geçmişiniz ile kolaylıkla yüzleşirsiniz. Geçmişin acı vermesi geride bırakılarak iç huzurunuza kavuşursunuz. Sosyalliğiniz artar çok fazla insanla yeni tanışmalar yaşanır. Basit bir konuyu dahi büyük bir incelikle ele alır ve yaratıcılıkla sonuçlandırırsınız. Aşk ve evlilik hayatında güzel gelişmelere sebep olan koç dolunayı bekârlara (özellikle de erkeklere) evliliğe gidebilecek tanışma fırsatı sunabilir. Ayrıca doğurganlık da artacağından bu süreç de evlat sahibi olmak kolaylaşır.

BALIK BURCU 14-20 EKİM HAFTASI BURÇ YORUMU

Haftaya koç dolunayı ile başlıyoruz. Terazi burcundan güneş ve Oğlak burcundan Pluto gezegeni dolunayı bir hayli güçlü hale getiriyor. Dolunayın etkilerini dolunayın gerçekleştiği tarihten çok önce veya sonrada yaşamanız mümkündür. Dolunay etkilerini tüm yaşamınızda pozitif anlamda hissedeceksiniz. Çalışma hayatınızda güzel gelişmeler ve yenilikler dolunay sayesinde hızlanır. Ayrıca ağır sağlık sorunu yaşayan kişilerde dahi hızla iyileşmeler görülecektir. Beklediğiniz ya da beklemediğiniz hayat boyu hatırlanacak önemli haberler en iyi şekilde gündeme gelir. Amaçlarınızı iyi saptayıp doğru kararlar vererek gelişmenize, büyümenize ve gelir sahibi olmanıza yardımcı olacak olumlu adımlar atarsınız. Çok mütevazı ve hayallerinizi en alt da tutan yapıda olabilirsiniz fakat bu süreçte karşılaştığınız kişiler elinizden tutup yukarılara çekecek, hiç düşünmediğiniz işlerin başına kolaylıkla gelmeniz için imkanlar sunacaklardır. Hatalı davranışlarınızın tüm detayları ile ilgilenmeye başlar ve ortadan kaldırırsınız. İlişkinizde eşinize karşı daha fedakâr, duygusal ve merhametli davranır eşinizin hayatında ki herhangi bir olumsuzluğu çözmek adına büyük bir özveri ile uğraşırsınız.
Demet Hoşman - Cumhuriyet.com.tr

Yorumlar