Astroloji

Akrep Burcu 2019 yılı burç yorumu

Astrolog Demet Hoşman'a göre astroloji verilerine göre 2019 yılında Akrep Burcunu bekleyen olası haller

Akrep Burcu 2019 yılı burç yorumu

2019'da kova burcu ile ilişkilerinizde tüm iyi niyetinize rağmen zorlanabilir ve uzun vadeli dargınlıklar yaşayabilirsiniz. Aşk konularında da hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Normalde çok iyi anlaştığınız yengeç burcu kişileri ile özel ilişkilerinizde ve iş hayatınızda kıskançlıktan kaynaklanan düşmanlıklar yaşayabilirsiniz. Aslanlar maddi zararlar verebilir. Yaptığınız anlaşmalar bozulabilir ve onların yüzünden yarı yolda kalabilirsiniz.

2019 da koç burçlarının sayesinde çok fazla para kazanabilirsiniz. Ayrıca sosyal çevrenizin artmasına fayda sağlayan koçlarla dostluk ilişkileriniz daha fazla pekişecek. Ayrıca tutku dolu aşklarda koçlarla yaşanabilir.

Uranüs etkisine girecek olan boğa burçları ile ilişkiler aniden bozulabilir. Siz olumlu yaklaşsanız dahi aklınıza dahi gelmeyen düşmanlıklar yaşayabilirsiniz.
Yay burcu kişileri ile yapacağınız iş ilişkileri iki tarafa da faydalı olacak şekilde gelişecek.

Akrep Burcu 2019'da meslek hayatı ve para durumu
Uzun yıllardan bu yana iş hayatınız bir hayli tatsızlıklarla geçti. Yine de dışarıdan bakıldığında hiç şikayet etmeden sakin ve kararlı bir tablo çizdiniz. Ailenizdeki yakınlarınıza dahi çok fazla şey anlatmadan sıkıntılarınızı içinizde biriktirdiniz. Tüm engellere rağmen sabrınızı yitirmeden yoluna çıkan engelleri tek, tek ortadan kaldırmaya çalıştınız. Yaşadığınız sorunlara, arkanızdan iş çeviren iş arkadaşlarınızın hainliklerine rağmen siz her şeyi büyük bir vakur içinde kabul ederek ilahi adalete güvendiniz. Sizden daha vasıfsız insanlar daha öne geçti fakat kendinize olan inancınızı yitirmedeniz. 2018 de başlayan toparlanma süreci 2019 yılında da devam edecek. 10 Marttan itibaren ise şansınız tamamen dönmeye başlayacak. Hayatınızda aynı hataya iki kez yer olmadığı için yaşadıklarınızdan ders çıkararak gardınızı alacaksınız. Sizi yere düşürmek adına büyük uğraşlar içine giren düşmanlarınızdan da başarılarınızla öç alacaksınız. Sizi kıskanan bazı dost sandığınız arkadaşlarınızın da gerçek yüzlerini göreceğiniz bir yıl olacak. Yıllarca el uzattığınız kişiler siz toparlanmaya başlayınca düşmanca davranışlar içine girip olmadık sebeplerden dargınlıklar yarattılar. Hepsinin farkında olmanıza rağmen Balık burcundaki Neptün gezegeni sizi değiştirmeye başladı ve 2018 yılında Jüpiter transiti ile de ilahi adalete ve Allaha sığındınız. 2019 yılında birçok fırsat ve iş anlaşması sizi bekliyor. Artan geliriniz de moralinizi yerine getirecek geleceğinizin güven içinde geçmesi adına kazandığınız paraları boşa harcamayacak ve mülklere yatırım yapacak diğer yandan durumu olmayan kişilere de el uzatmaya devam edeceksiniz.

Akrep Burcu 2019'da aşk hayatı ve evlilik

2013 yılından bu yana aşktan yana mutluluklarınız kısa süreli hüzünleriniz ise bir hayli zaman aldı. Dışarıya karşı belli etmeseniz de adeta kara bulutlar gezindi güzel gözlerinizin içinde. Yeni tanıştığınız kişilerle yaralarınızı sarmaya çalıştınız fakat kısa bir süre sonra yaşadığınız ilişkilerde ayrı dünyaların insanları olduğunuzu görerek partnerler kalbinizde bir yere sahip olamadı. Her hüsran da kendinizle yüzleştiniz. 2018 yılı her konuda tam yüzleşmelerle geçti ve artık önünüzü daha net görmeye başladınız. 2019 yılında Satürn, Pluton ve güney ay düğümünden aldığınız olumlu açılar size sabrınızın mükafatlarını her konuda olduğu gibi aşk konularında da vermeye başlayacak. Uranüs gezegenini de Mart ayından itibaren ani evlilik kararlarına neden olabilir. Daha önceki yıllarda hissettiklerini açıklamakta zorlanan, içinizden geçenleri ve ilginizi gösterirseniz zayıf görüneceğinizi ve duygularınızın kullanacağını düşünerek partnerlerinizi sevgisiz bıraktınız. Evren de kendinizle yüzleşmeniz için size ceza kesti ve yanlış kişileri hayatınıza yolladı. Bekarlar ilişkilerini uzun sürdüremedi, evliler ise defalarca ayrılık kararı aldı. Güçlü akrep özellikleri taşıyan birçok akrepte ayrılıkla tanışmış oldu. Artık aşk hayatınızda da mucizeleri bekleyebilirsiniz. Bu kez ilişkiniz geçmiş yıllarda yaşanan olumsuzluklardan ders alınmış olarak karşılıklı olarak fedakarlıkla yoğrulacak. Romantizm konularında yalnız olduğunuz günlerin acısını çıkartmak adına içinizden geldiği gibi davranacaksınız. 2019 yılını tek başınıza tamamlamayacaksınız. Akrepler Pahalı düğünler yapmayacak ama partnerin hayali olan uzak ülkelerde balayı yaparak müstakbel eşinizin hayalini gerçekleştirmiş olacaksınız. Bebek sahibi olmak isteyen akreplerde bu hayallerine 2019 yılında kolaylıkla kavuşarak mutluluklarına mutluluk katabilir.

Akrep Burcu 2019'da aile fertleri ile ilişkiler

2019 yılında akrep burçları kardeş ilişkilerinde sorunlar yaşayabilir. Kardeşlerinizin bazı hatalı davranışları ve olumlu uyarılarınıza dahi sert tavırlar sergilemeleri nedeni ile aranız açılabilir. Süreci daha az hasarla atlatabilmek, sinirlenmemek ve karşılıklı kırılmamak adına sessiz kalmaya çalışmalı ve kardeşlerinizin hayatına müdahale etmemeye çalışmalısınız. Sonuçta karışsanız da sizi dinlemeyecekler ve hoşunuza gitmeyen sitemlerde bulunacaklarından olayları akışına bırakarak herkesin kendi hayatından sorumlu olduğunu unutmamalısınız.

Akrep Burcu 2019 yılında sağlık
9 Nisan 23 Haziran arası sağlığınız bir parça hassas olabilir. Ama genel olarak tüm yıl boyunca sağlığınız oldukça iyi olacak. Neptün gezegeninden aldığınız üçgen açılar size maneviyatınızı yükseltmeniz sayesinde sağlık müjdeleri veriyor. Ayrıca yaşadığınız basit sağlık sorunlarınızda da tıbbi tedaviyi önemsemeli fakat bio enerji ve bitkisel tedavileri de denemelisiniz. Birçok akrep burcu yeni yılda kendileri de reiki ve doğal beslenme konularına ilgi duyabilir.

Yorumlar