Astroloji

Ağustos ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri

Ağustos ayı astroloji verilerini Şifalı Taşlar Uzmanı, Karma&Spritüel Astrolog Havvanur İncekara ve Dr. Bach Blumen Terapisti ve Astrolog Jai Radha by Aysel Gülcem yorumladı.

Ağustos ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri
Eylül ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri2020 yılı Eylül astroloji verilerini mistikalem için Şifalı Taşlar Uzmanı, Karma&Spritüel Astrolog Havvanur İncekara ve Dr. Bach Blumen Terapisti ve Astrolog Jai Radha Aysel Gülcem yorumladı.

 

Koç ve Yükselen Koç Burcu Aylık Burç Yorumu: Koç burçlarının bu ay hayat enerjileri oldukça yüksek olacak, bir çoğu için işleri açılacak, beklediği fırsatlar karşısına çıkacak. Fakat agresif, dikkatsiz, gereksiz cesaret göstermemeye özen göstermelisiniz.  Aceleciliğiniz sebebi ile kazalara açık hale gelebilirsiniz.  Özel hayatınızda hareketlenme söz konusu olabilir. Çalışan Koçlar için kariyer hayatında bir durağanlık söz konusu olabilir. Satürn, Plüton, Jüpiter kariyer evinizi uzun zamandır işgal etmeye devam ediyor. Yeni işler yerine birikmiş işlerinizi bitirmeniz daha doğru olabilir. Bazı Koç burçları için evlilik söz konusu olabilir. 

Şifalı Taş               : Rodokrozit

Esans                     : Kırmızı Biber

Dr. Bach Çiçeği    : Walnut

Şifalı Kelimesi      : Auram, yaşamın her alanında uygun ortakları hayatıma çekiyor. 

*********************************************

Boğa ve Yükselen Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu: İçinizde biriktirdiğiniz, kendinizi ifade etmediğiniz, yüzleşme yaşamadığınız konularla ilgili olarak ailenizle karşı karşıya gelebilirsiniz.  Aslında daha çok kendi iç dünyanızda yaşadığınız karmaşadan kaynaklanan kavga ve tartışmalar sonrasında sorunlarınızı çözümleyerek uzlaşacaksınız.  Maddi konularda artışlar söz konusu fakat bunlar çalışarak elde edebileceğiniz meblağlar olacaktır.  Ailenizden de destek alabilirsiniz. 

Şifalı Taş              : Kaplangözü

Esans                    : Paçuli

Dr. Bach Çiçeği   : Rock Water

Şifalı Kelimesi    :  Kullanmadığım tüm  yaşam güçlerini tamamen ve sevinçle evrene geri veriyorum. 

*********************************************

İkizler ve Yükselen İkizler : Şimdiye kadar kimlere zarar verdiyseniz ya da nerelerde hatalar yaptıysanız bunlarla ilgili yüzleşmeler yaşayacaksınız. Özellikle maddi anlamda kendi güvenlik alanınızı oluşturmaya devam etmelisiniz. Bazılarınız için ev, arsa, gayrimenkul almak söz konusu olabilir. Yeni yatırımlar yapabilirsiniz. 

Şifalı Taş               : Yosun Akik

Esans                    : Kakule

Dr. Bach Çiçeği    : Mustard

Şifalı Kelimesi     : Olduğum her şey  güzel, sevecen bir yaratıcı tarafından yaratıldı. 

*********************************************

Yengeç  ve Yükselen Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu: Bir süredir sessizdiniz. Artık kariyer hayatınız ve maddi konular için adım atma zamanı diyebiliriz. Dürtüsel olarak bazılarınız evlenme isteğine sahip olabilirsiniz. Yeni ilişkiler için evlilik kararı doğru olmayabilir. Eski ilişkiler için  aynı şeyi söylemek doğru olmayacaktır. Şu andaki bu dürtüselliğinizi gerçek sevgi ve aile olma kavramı ile karıştırmamanızı tavsiye ederim. 

Şifalı Taş               : Mercan

Esans                    : Portakal

Dr. Bach Çiçeği    : Wild Rose

Şifalı Kelimesi      : Sadece kendi gelişmemi destekleyen duygusal enerjiler bana diğer varlıklardan ulaşıyor. 

*********************************************

Aslan ve Yükselen Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu: Aslan burçları bu ay kendi burcunda bulunan Güneş ile  kelimenin tam anlamı ile parlayacağınızı söyleyebiliriz.  Dikkat çekmek veya sahnede görünmek için ekstra bir çabaya ihtiyacınız yok. Bekar Aslan burçları duygusal bir açlık hissedebilirsiniz.   Geçmiş hikayeler, iş ile ilgili sorunlar gündeminizde olabilir. Kendinizi pozitif olmaya yönlendirmelisiniz. 

Şifalı Taş               :  Ay taşı

Esans                     : Sedir Ağacı

Dr. Bach Çiçeği    : Olive

Şifalı Kelimesi      : Yaşamımın her anında içime sevgi akıyor. 

*********************************************

Başak ve Yükselen Başak Burcu Aylık Burç Yorumu: Yeni başladığınız iş, yeni aldığınız araba vs. mutlaka bir yeni hayatınıza girmiş bulunuyor. Hangi konularda yenilikler yaşadıysanız bu ay devamı niteliğinde olacaktır. Değişime direnmek yerine uyum sağlamanız daha uygun olabilir. Eski aşklarınız gündeminizde olabilir. Eskiden yeni olmaz. 

Şifalı Taş               : Kaplangözü

Esans                    : Melisa

Dr. Bach Çiçeği    : Cherry Plum & Hornbeam

Şifalı Kelimesi    : İçimdeki aldanış ve kuşkum, gerçeği ve derin güveni açıklığa kavuşturmama izin veriyor. 

*********************************************

Terazi ve Yükselen Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu: Aile, ev, yaşadığınız yer, köklerinizle ilgili sorunlar yaşamış olabilirsiniz.  Bir süre bu konular gündeminizden düşebilir.  Biraz sosyalleşebilir ve kafanızı dağıtabilirsiniz. Yeni organizasyonlara katılabilir. Cemiyet hayatında ön plana çıkabilirsiniz.  Evli terazi burçları evliliklerini gözden geçirmek için imtihanlar yaşayabilirler

Şifalı Taş               : Akuamarin

Esans                    : Ylang ylang

Dr. Bach Çiçeği   : Honeysuckle

Şifalı Kelimesi    : Geçmişi gönderip, yüzümü şimdiye dönüyorum. 

*********************************************

Akrep ve Yükselen Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu: Hayatınızda değiştirdiğiniz ne varsa , kararınızın doğru olup olmadığınız değiştirme fırsatını size verebilir.  Ne istediğinizden emin olmanız gereken bir dönem diyebiliriz.  Kariyer hayatınız ve imajınız konusunda dikkatli olmalısınız.  Aşk ve ilişkiler konusunda yaşadığınız talihsiz zamanlar maalesef devam ediyor siz de artık dönüştünüz.  Eski siz değilsiniz. 

Şifalı Taş               :  Mercan

Esans                     : Paçuli

Dr. Bach Çiçeği    : Olive&Elm

Şifalı Kelimesi      : Sevgi ve doğruluk kendimi ifade etme biçimimi belirliyor. 

*********************************************

Yay ve Yükselen Yay Burcu Aylık Burç Yorumu: Geçmiş aylara nazaran çok daha şanslı olduğunuzu söyleyebiliriz. Bolluk ve bereket sizinle.  Uzun zamandır yaşadığınız sabır sınırlarınızı zorlayan olayların sonuna gelmek üzeresiniz. Kariyer konusunda pürüzler ile karşılaşabilirsiniz, doğru düşünerek süreci stabil atlatabilirsiniz. Keşfetmek, eğlenmek, gezmek, görmek isteyebilirsiniz.  Ödemelerinizi düzenli yapmaya, gereksiz harcamalar yapmamalısınız. 

Şifalı Taş               : Amazonit

Esans                    : Beyaz Erik Çiçeği

Dr. Bach Çiçeği    : Vervain

Şifalı Kelimesi  : Tüm varlıkların kutsanmasına yönelik yaratılış planının destekleyicisi olarak gücümü şükranla ve sevgiyle kullanıyorum. 

*********************************************

Oğlak ve Yükselen Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu: Zorlu süreçlerden geçseniz de, mücadele ettiğiniz her şeyin size geri dönüşü olacaktır. Motivasyonunuzu kaybetmeyin. İlişkileriniz konusunda daha sağlam ve güvenilir uzun vadeli bir süreç başlayabilir. İletişim konusunda yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.  Ailenizle tartışmaya girmemeye özen göstermelisiniz. Hayatınızı iyi programlamalısınız.

Şifalı Taş              : Opal

Esans                    : Papatya

Dr. Bach Çiçeği   : Cerato&Centaury

Şifalı Kelimesi    : Tekrar tekrar duraklıyorum, sevgiyle kendimin farkına varma halini alıyorum ve git gide daha fazla gerçek gereksinimlerimi keşfediyorum. 

*********************************************

Kova ve Yükselen Kova Burcu Aylık Burç Yorumu: Zihinsel olarak çok yoruldunuz. Yeni seçimler yapmak, baştan başlamak, isteklerinizi gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Birden fazla seçenek arasında ne yapacağını bilmeyen bir durumda, sürekli teyakkuzda hissedebilirsiniz.  Bu sürecin sonunda ne yapmak istediğiniz ve kim olduğunuzla ilgili sorduğunuz soruların cevaplarını alabilirsiniz.  Bir kısmınız için şu dönem tanıştığınız kişiler ile evlilik yoluna girmeniz mümkün görünüyor. 

Şifalı Taş               : Malahit

Esans                     : Nane

Dr. Bach Çiçeği    : Agrimony

Şifalı Kelimesi      : Besleyiciliğimi şükranla ve dikkatle yaşıyorum. 

*********************************************

Balık ve Yükselen Balık Burcu Aylık Burç Yorumu: Unuttuğunuz, umudunuzu kestiğiniz alacaklarınız gelebilir. Günlük rutininizde, çalışma veya özel hayatınızda kendinizi keyifli hissedebilirsiniz.  Bazı konuların yoluna girdiği bir sürece girebilirsiniz. Bekar Balık burçları için bir ilişkiye başlamaları mevcut ilişkisi olanlar ise bir sonraki aşamaya geçebilir.  Yeni kararlar alabilir ve yeni bir hayata başlayabilirsiniz. 

Şifalı Taş               : Malahit 

Esans                     : Turunç yağı

Dr. Bach Çiçeği    : Beech&Pine

Şifalı Kelimesi      : Yaptığım her şey özgüvenimi destekliyor. 

Not: Kelime şifa çalışması, koku, Dr. Bach çiçekleri, Sevgili Dr. Bach Blumen Terapisti ve Astrolog Jai Radha'ya (Jai Radha by Aysel Gülcem) aittir.

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar