Astroloji

Ağustos Ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri: 2021

Ağustos ayında astroloji verilerine göre burçları bekleyen olası halleri Şifalı Taşlar Uzmanı, Karma & Spritüel Astrolog Havvanur İncekara yorumladı.

Ağustos Ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri: 2021

Koç ve Yükselen Koç Burçları Ağustos Ayı Burç Yorumu: Sevgili Koç ve Yükselen Koç burçları flörtöz bir ay sizi bekliyor. Ailenizle çok daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Evli ya da uzun süreli ilişkiniz varsa uyumlu olmalısınız.  Mesleki anlamda hırslı olabilirsiniz. Geliriniz artabilir ya da terfi alabilirsiniz.  Hedeflerinize emin adımlarla yürüyebilirsiniz. Rutin kontrollerinizi ve sporu önemseyin.

Kristal               : Aytaşı

Esans                :  Sedir Ağacı

Bach Çiçeği      :  Olivin

Olumlama       :  Yaşamımın her anında içimde sevgi akıyor.

*****************************************************

Boğa ve Yükselen Boğa Burçları Ağustos Ayı Burç Yorumu : Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa burçları aile büyüklerinizin sorumluluğunu alabilirsiniz. İş konusunda ailenizden destek bekleyebilirsiniz. Kendinizi yapılandırmak isteyebilirsiniz. Geçmiş hatalarınızdan ders alın.  Ani tepkiler vermekten uzak durun. Yakın çevre  ve komşularınızla ilişkilerinizde temkinli olun.

Kristal               : Opal

Esans                : Kasnı otu sakızı

Bach Çiçeği      : Lariks+ weibe Kastanie

Olumlama       :  Kendime zengin ve doyumlu bir  hayat yaşama izni veriyorum. 

*****************************************************

İkizler ve Yükselen İkizler Burçları Ağustos Ayı Burç Yorumu: Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler burçları sevgilinizle tatil planları yapabilirsiniz. Yeni aşklara yelken açabilirsiniz. Yasak aşk eğiliminiz olabilir. Kişiler arasında arabuluculuk yapabilirsiniz. Bir yolculukta hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz. Yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Ruhsal olarak daha alıngan ve hassas olabilirsiniz. Sinir sisteminiz yıpranabilir. Sizi fazla yormayacak sporlara yönelebilirsiniz. 

Kristal               : Rodokrozit

Esans                : Kırmızı Biber

Bach Çiçeği      : Nussbaum

Olumlama       :  Auram, yaşamın her alanında bana uygun insanları çeker. 

*****************************************************

Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları Ağustos Ayı Burç Yorumu:  Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeçler heyecanlı bir yapıya bürünebilirsiniz. Yeni ilişkilerde birbirinizi tanımaya çalışmalısınız. Yaşam standartlarınızı daha iyi bir yere taşımak isteyebilirsiniz. Daha fazla kazanmak isteyebilirsiniz. Bunun için yeni insanlar ve yeni çevrelere girebilirsiniz. Sezgilerinize güvenin ve sağ duyulu olmaya özen gösterin. Kemikleriniz ve dizlerinizle ilgili problemler söz konusu olabilir. 

Kristal               : Amazonit

Esans                : Mine Çiçeği

Bach Çiçeği      : Frankincense

Olumlama       :  Tüm varlıkların kutsanmasına yönelik yaratıcı planın ortağı olarak gücümü şükranla ve sevgiyle kullanıyorum.

*****************************************************

Aslan ve Yükselen Aslan Burçları Ağustos Ayı Burç Yorumu: Sevgili Aslan ve yükselen Aslan burçları kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Kendinizi doğru ifade edebileceğiniz bir ay. Karşınızdaki insanları etkileyebilirsiniz. Ailenizle ilgili daha fazla sorumluluk üstlenebilirsiniz. İşinizdeki başarınız çevrenizden takdir görebilir. Biraz yalnız kalmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Kalbinize özen gösterin. Spor ve diyete özen gösterin. 

Kristal               : Yıldız Taşı

Esans                : Turunç Yağı

Bach Çiçeği      : Gentiana

Olumlama       :  Düşüncelerimin akışının gitgide daha çok farkında oluyorum ve olanaklarımın gelişmesinden ötürü mutluyum. 

*****************************************************

Başak ve Yüksek Başak Burçları Ağustos Ayı Burç Yorumu: Sevgili Başak ve yükselen Başak burçları isteklerinizin hızla gerçekleşeceği şanslı bir aydasınız. Aşk hayatınız hareketli olabilir. Ciddi bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Biraz daha uyumlu olabilirsiniz. Kariyerinizde güzel gelişmeler yaşanırken gelirinizde artış yaşanabilir. Özgüveniniz bir çok işin üstesinden gelmenizi sağlayacak. İşinizden alacağınız keyif başarıya ulaşmanızı kolaylaştıracaktır. Duygularınızı kontrol edin. Uyku düzeninize özen gösterin. 

Kristal               : Kırmızı Akik

Esans                : Palmarosa

Bach Çiçeği      : Schwarzer Baum+ Ausgesetzt

Olumlama       :  İçsel sevgilimle arkadaş oluyorum. 

*****************************************************

Terazi ve Yükselen Terazi Burçları Ağustos Ayı Burç Yorumu: Sevgili Terazi ve yükselen Terazi burçları  oldukça sosyalleşeceğiniz bir ay. Zihninizi uyaran insanlarla birlikte olabilirsiniz. Seminerler, kültür gezileri gibi etkinlikler içinde yer alabilirsiniz. Fevri davranışlardan uzak durun. Evinizde tadilatlar gündeme gelebilir. Maddi konularda tutumlu olmanız yatırım imkanı verebilir. Aynı fikirdeki insanlarla bir grup oluşturabilirsiniz. Sağlığınıza gereken önemi göstermediyseniz bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kristal               : Duman Kuvars

Esans                : Bergamot

Bach Çiçeği      : Cerato

Olumlama       :  İstediğimi ve reddettiğimi açıklıkla ve sevgiyle iletiyorum. 

*****************************************************

Akrep ve Yükselen Akrep Burçları Ağustos Ayı Burç Yorumu: Sevgili Akrep ve yükselen Akrep burçları rakiplerinizle mücadele edebilirsiniz. Benzer frekanstaki insanlar ile ortak işleriniz olabilir. Planlı ve programlı hareket edin. Elinizden geleni yaptıysanız sükûnetinizi koruyun. Bazılarınız yurtdışı seyahatlere katılabilir. Uzun zamandır aradığınızı güce kavuşabilirsiniz. Maddi konulardaki endişelerinizden arınabilirsiniz. Kariyerinize faydası dokunacak insanlarla tanışabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmelisiniz. Mide ve sindirim sistemine dikkat edelim. 

Kristal               : Kunzit

Esans                : Kızıl Kestane

Bach Çiçeği      : Oregano

Olumlama       :  Yaptığım ve yapamadığım tüm şeyler gerçeğin, sevginin ve bilgeliğin gelişmesine katkıda bulunuyor. 

*****************************************************

Yay ve Yükselen Yay Burçları Ağustos Ayı Burç Yorumu: Sevgili Yay ve yükselen Yay burçları hayatınızda önemli bir aşk ile plansız bir şekilde karşılaşabilirsiniz. İş hayatından biriyle flörtleşebilirsiniz. Hızlı düşünme ile sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Etkili konuşmanız karşınızdaki insanları etkiniz altına almanızı sağlayabilir. Zaman zaman yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Maddi konularda hırslı olabilirsiniz. Fırsatları gördüğünüzde değerlendirmeyi unutmayın. Fiziksel değişimler isteyebilirsiniz. Yolculuklarda dikkatli olun. 

Kristal               :  Pembe Kuvars

Esans                : Adaçayı

Bach Çiçeği      : Eisenkraut

Olumlama       :  Hoşgörü içinde yaşayış, ilişkilerimi mutlulukla doldurmama yardım ediyor. 

*****************************************************

Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları Ağustos Ayı Burç Yorumu: Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak burçları farklı insanlardan etkilenebilirsiniz. Yeni maceralara dikkatle yaklaşmanız doğru olabilir. Cinsel çekimin bir gün biteceğini hatırınızdan çıkabilir. İlişkilerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Kişisel girişimlerde bulunabilirsiniz. Terfiler söz konusu olabilir. İş fırsatları yakalayabilirsiniz. Kendinizi ortaya koyabilir, güçlenebilirsiniz. Dişlerinizle ilgili sorunlar yaşanabilir. Gizli ilişkilerden uzak durun. 

Kristal               : Topaz

Esans                : Çam

Bach Çiçeği      : Ausgesetzt

Olumlama       : Yaratıcı güçlerimi, varoluşumdaki başarı ve amacın kaynağı olarak bilinçli bir şekilde kullanıyorum. 

*****************************************************

Kova ve Yükselen Kova Burçları Ağustos Ayı Burç Yorumu: Sevgili Kova ve yükselen Kova burçları iş ilişkilerinizde temkinli hareket edebilirsiniz. Gözlemci bir tutum izleyebilirsiniz. Yeni dostluklar kurabilirsiniz. Bekarlar için yeni ilişkiler söz konusu olabilir. Maddi konularda fırsatlar karşınıza çıkabilir.. Farklı işlerden para kazanabilirsiniz. Yaratıcılığınız ön plana çıkabilir. Azimli olmalısınız. Çevrenizdekilerin sorunlarını dinlemekten yorulabilirsiniz. Perdenin arkasından gizli kahramanlık yapabilirsiniz. Çözümlenmesi gereken konular gündeme gelebilir. Psişik yetenekleriniz sizi yorabilir. Küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız. 

Kristal               : Peridot

Esans                : Çam

Bach Çiçeği      : Frankincense

Olumlama       :  Başarılı ve doyumlu bir yaşamı yaratmak üzere bana gerekli olan tüm beceriler burada ve şimdi kullanımıma hazır bulunuyor. 

*****************************************************

Balık ve Yükselen Balık Burçları Ağustos Ayı Burç Yorumu: Sevgili Balık ve yükselen Balık burçları yeni bir aşk kapınızda. Rutin hayatınızda iletişiminiz artabilir. İş değişikliği söz konusu olabilir. Yaşadığınız bir sağlık sorununuzu çözebilirsiniz. Eşiniz ya da sevgilinizle yapacağınız sohbetlerde eleştirel ve kırıcı olmamaya özen gösterin. Miras konularında çözümler söz konusu olabilir. Riskli yatırımlarda şanslı olabilirsiniz. Temkinli olmakta da fayda var. Sezgileriniz artabilir. Fiziksel ve ruhsal olarak dinlenmek isteyebilirsiniz. Zihninizi rahatlayacak eylemlere yönelebilirsiniz. 

Kristal               : Turkuvaz

Esans                : Kızıl Kestane

Bach Çiçeği      : Aspen

Olumlama       :  Düşüncelerim, duygularım ve eylemlerim, gitgide yaratıcının birleştirici gücüne yöneliyorum.

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar