Astroloji

6 Temmuz Güneş Sirius kavuşumu burçları nasıl etkileyecek?

Güneş-Sirius kavuşumu 6 Temmuz 2022 Çarşamba günü Yengeç burcunun 14. derecesinde gerçekleşti. Güneş Sirius kavuşumunun burçlara etkileri nasıl? İşte 6 Temmuz Güneş-Sirius kavuşumununun astrolojik etkileri

 6 Temmuz Güneş Sirius kavuşumu burçları nasıl etkileyecek?

Güneş'ten 23 kat daha parlak olan Sirius yıldızı gökyüzünün en parlak ve güneşten sonra astrolojinin en önemli yıldızıdır. Sirius yıldızı, (Alpha Canis Majoris), gökyüzündeki en parlak yıldızdır ve Kuran'ı Kerim’de Şi'ra yıldızı olarak geçer. Sirius yıldızı, Sirius A ve Sirius B ve Sirius C olmak üzere 3 ayrı yıldızdan oluşuyor. 

Ezoterik kaynaklara göre, Güneş'ten bile daha parlak olan Sirius yıldızı ile Güneçin kavuşumu "1 yıllık kaderin yazıldığı gün" olarak büyük önem arzediyor. Güneş ile Sirius yıldızı kavuşumu, kadersel döngünüzü etkileyebilir. Antik Mısırlı’lar her yıl Güneş ve Sirius kavuşumunu kutsal kabul ediyordu.  Eski Mısır takvimi, yaklaşık 30 günlük ay döngülerine ve sabit yıldız Sirius'un sarmal yükselişine dayanıyordu. 

Sirius Yıldızı Hint mitolojisinde cennetin kapısı olarak gösterilir..

Tarihte yer eden önemli kişiliklerin haritasında Sirius’un parladığını görebilirsiniz. Kleopatra'dan Frida Kahlo'ya tarihin parlak kişiliklerinin yaşamlarında sirius yıldızı ile etkileşimi vardır.

Güneş-Sirius kavuşumu her yıl 4-6 Temmuz arasına denk geliyor. Bu yıl kavuşum 6 Temmuz 2022 Çarşamba günü 16.16'da oldu..  Kavuşum 14 derece Yengeç burcunda yer alıyor. Özellikle Yengeç burcunun 13-14-15 derecelerinde gezegeni olanlar, oldukça şanslı bir konumda yer almakta. Çünkü Sirius yıldızı zenginlik, onur, güç, başarı, liderlik, şöhret ve şans kapılarının sembolüdür.

 Doğum haritanızı kontrol etmek ve 14. derecede yengeç burcunda bir gezegeniniz olup olmadığını öğrenmek için ücretsiz doğum haritası çıkaran sitelerden faydalanabilirsiniz. Bununla birlikte büyük sirius yıldızının etkileri herkes için oldukça güçlüdür.

Güneş ile Sirius kavuşumu, tüm burçları etkileyebilecek bir gökyüzü açısıdır.  Sirius yıldızı, geleceğinizi parlatabilir, yeni kapılar açılmasında destekleyici enerjiler verebilir. Kolektif anlamda etkisi çok güçlüdür. Rengi beyaz, kış dönemlerinde ise gökyüzünde en yüksek konumunda mavi beyazdır.

6 Temmuz günü, dilekler dileyebilir, iç dünyanıza yolculuk yapabilir, dua edebilirsiniz. Kendinizle baş başa kalarak hayattan beklentilerinizi en iyi haliyle hayal edebilirsiniz.

Sabit yıldız Sirius , Jüpiter ve Mars (yüksek hırs, gurur, güç sevgisi, görüş görkemi) doğasındadır.

Onur, ün, zenginlik, şevk, sadakat, bağlılık, tutku getirir. İnsanların ve havadar ruhların şerefini, yatıştırma gücü verir. İyi niyeti ve lütfu getirir ancak karanlık yüzü hınç verir ve yerlilerini emanetçi yapabilir.

Astrologlar, Güneş - Sirius kavuşumunun yılın en şanslı günü olabileceğini belirtiyor. Olumlu düşünceler, gelecekle ilgili kurulan doğru hayaller, yapılan planlar ilerleyen günlerde hızla meyvelerini verebilecek bir tohum olabilir.

6 TEMMUZ SİRİUS GÜNÜ BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK? 

Astrolog Dilara Yıldızhan, 6 Temmuz Güneş& Sirius kavuşumununun hangi burcu nasıl etkileyebileceğini şu şekilde yorumladı: 

SİRİUS - GÜNEŞ KAVUŞUMUNUN KOÇ BURCUNA ETKİLERİ: İlişki ve ortaklık ve aile-evinizle ilgili kadersel ve sizi güzel etkileyen bir süreç yaşayabilirsiniz.

SİRİUS - GÜNEŞ KAVUŞUMUNUN BOĞA BURCUNA ETKİLERİ:  Çalışma hayatınız, yanınızda çalışanlar ve sağlığınızla ilgili konular ön plana çıkarken, iletişim, eğitim ve yolculuklarda sorunlar yaşanabilir.

SİRİUS - GÜNEŞ KAVUŞUMUNUN İKİZLER BURCUNA ETKİLERİ:  Aşk, çocuk, ilişkiler, hobi konularıyla ilgili güzel gelişmelerin olduğu bir yıl sizi bekliyor ama aşk, çocuk, hobilerden dolayı para harcamalarınız artabilir.

SİRİUS - GÜNEŞ KAVUŞUMUNUN YENGEÇ BURCUNA ETKİLERİ: Ev ve ailenizi ilgilendiren önemli bir sene sizi bekliyor. Bazı değişimlerden dolayı zorlanabilirsiniz. Ayrıca fiziksel değişim kararı alabilirsiniz.

SİRİUS - GÜNEŞ KAVUŞUMUNUN ASLAN BURCUNA ETKİLERİ: Yakın çevre, kardeşler, eğitim ve kısa seyahatlerle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bilinç altı ve psikolojiniz ya da sağlık konularından dolayı sorunlar yaşanabilir.

SİRİUS - GÜNEŞ KAVUŞUMUNUN BAŞAK BURCUNA ETKİLERİ: Maddi kaynaklarınız ve para konularıyla ilgili kadersel olaylar yaşayabilirsiniz. Ama sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız çok artabilir.

SİRİUS - GÜNEŞ KAVUŞUMUNUN TERAZİ BURCUNA ETKİLERİ: Kendinizle ilgili, fiziksel değişimler, sosyal kimliğiniz ve yapınızda önemli kararlar verebilirsiniz ama kariyer ve iş hayatınızda bazı sorunlar gerçekleşebilir.

SİRİUS - GÜNEŞ KAVUŞUMUNUN AKREP BURCUNA ETKİLERİ: Hastaneler, psikolojik süreçler, gizli kalmış ilişkiler, gizli kadın düşmanlarla ilgili bazı sorunlar gerçekleşebilir. Hukuk, seyahat, yurt dışı konularıyla ilgili gizli düşmanlardan dolayı problemler yaşanabilir.

SİRİUS - GÜNEŞ KAVUŞUMUNUN YAY BURCUNA ETKİLERİ:  Sosyal çevre, arkadaşlarınız, ilişkilerinizle ilgili sizi güzel etkileyen kadersel bir yıl sizi bekliyor. Sosyal çevrenizden dolayı harcama ve ödemelerinizde sorunlar yaşanabilir.

SİRİUS - GÜNEŞ KAVUŞUMUNUN OĞLAK BURCUNA ETKİLERİ: İş ve kariyer hayatınızdaki ilişkilerinizi etkileyen kadersel olaylar yaşayabilirsiniz. Ayrıca bu süreçte adalet arayışınızdan dolayı zorlanabilirsiniz. İlişki, ortaklık, yakın arkadaşlarınıza kariyer hayatınızdaki sorunları yansıtabilirsiniz. Ayrıca ortaklık konusunda zorlanmalar ve çatışmalar gündeme gelebilir.

SİRİUS - GÜNEŞ KAVUŞUMUNUN KOVA BURCUNA ETKİLERİ: Yurt dışı, eğitim, seyahatler, hukuk konularıyla ilgili güzel gelişmeler sizi bekliyor. Çalışma hayatınız, yanınızda çalışanlar ya da sağlık konuları ise ani sorunlara yol açabilir.

SİRİUS - GÜNEŞ KAVUŞUMUNUN BALIK BURCUNA ETKİLERİ: Para, miras, vergi, ödemeler, ortak ya da eşin parası, ortağın parası ile ilgili konular karşınıza çıkabilir. Güzelleşmek için ameliyat olabilirsiniz. Kült konulara yönelebilirsiniz. Aşk, çocuk, hobilerinizle ilgili güzel gelişmeler olurken çok para harcamak zorunda kalabilirsiniz.

Yorumlar