Astroloji

29 Haziran Yengeç Burcunda Yeni Ayın astrolojik etkileri

29 Haziran Yengeç Yeniayı burçları nasıl etkileyecek?

29 Haziran Yengeç Burcunda Yeni Ayın astrolojik etkileri

29 Haziran günü Türkiye saati ile saat 05:52’de 7 derece Yengeç burcunda bir yeniay meydana geldi. Bu yeniay genel hatları ile son derece mistik bir yeniay ancak elbetteki gölge yanları da var.

Bu yeniay bireysel de özellikle aile ev konularını gündeme taşımaya hazırlanırken, kolektif alanda ise halkı ilgilendiren konular, çocuklar, eğitim, tarih ve gıda sektörünü gündeme alacak. Kolektif alanda özellikle sağlık konuları, sağlık çalışanları, hastane, hapishane gibi alanlarda yaşanacak olayları ön plana çıkaracak.

Özellikle bu alanlara dair yeni bazı düzenlemeler söz konusu olabilir. Bireysel olarak özellikle evlilikleri gündeme taşıyacak olan yeniay bazı gizli ilişkilerin deşifre olmasını sağlayacak. Bu yeniay aynı zamanda Mirzam sabit yıldızı ile hizalanmış durumda ki bu da özellikle yaşadığımız topluma bazı yeniliklerin geleceğini gösteriyor bize. Bireysel alanda sağlık konuları ön planda ve tabii ki gizli saklı her tür konu da deşifre olacak.

Kendinizi dost bildiğiniz düşmanlarınızla tanışmaya hazırlasanız iyi olur. Hepimizin hayatını, direk ya da dolaylı yoldan etkileyecek bir yeniay ile karşı karşıyayız ve hayatlarımızda değişmesi gereken konular sistem tarafından değiştirilecek. Görmezden geldiğimiz belki de kendimizi kandırmayı tercih ettiğimiz her türlü konuda sistem bizleri şöyle bir silkeleyerek görmemiz gerekenleri adeta gözümüze sokacak. Bizim hayatımızda istikrarlı olmayan her konu için tehlikeli çanları çalıyor. Bazı okurlarım için iş ve statü değişikliğini tetikleyecek zamanlar olacaktır. Böyle yazınca olumsuz bir yeniay gibi algılansa da aslında son derece olumlu bir yeniay olduğunu belirtmeliyim. Çünkü değişim ve bitmesi gereken her tür konuyu önümüze getirecek. İnsanlar değişimlerden oldum olası korkmuş olsa da bundan kaçınmak sadece olanla yetinmek anlamındadır. Bu yeniay da Jüpiter başrolde ve aslında kaderin iplerini Jüpiter yönetiyor. Aslında her şey bizim en yüksek hayrımıza hizmet edecek.  Kolektif alanda çocuklar ve eğitim konuları ile ilgili bir yapılanma sürecine gireceğimizi söylemeliyim. Su grubunda olan bir yeniay olacağından özellikle denizlerle ilgili gelişmeler gündem oluşturacaktır.

Ülkemiz açısından ise halkın geliri, geçim konularının yanı sıra konut, ev, arsa ve kira fiyatları gündem oluşturmaya devam edecektir. Finansal konular ve ekonomik kriz yoğunlaşarak insanlar arasındaki gerginlikleri ve tahammülsüzlükleri had safhaya çıkaracaktır. Yengeç yeniayı özellikle yangınları tetikleyecektir, dolayısıyla canımızı acıtan orman yangını haberlerinde artış görülebilir. Toplumdan saklanan bazı görüşmelere dair haberlerin gün yüzüne çıkması da söz konusu olabilir. Emlak konuları, gıda tedariki ve fiyatları ve en önemlisi tarım çiftçilik gibi konular gündem oluşturacaktır. Son olarak bankalar, hazine ve maliye konularında bazı gelişmeler yaşanabilir.

29 Yengeç Burcunda Yeni Ay burçları nasıl etkileyecek

Koç ve Yükselen Koç: Yeniay sizleri ev, aile ve emlak konularında etkilemeye hazırlanıyor. Aile içinde süregelen sorunların şu an farkında olmadığınız bir kadın faktöründen kaynaklı olduğunu görebilirsiniz. Ancak burada ara bulucu rolü üstlenecek kişi siz olabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa: Yeniay sizleri iletişim, eğitim ve kardeşler konularında etkilemeye hazırlanıyor. Bir süredir kardeş ya da kuzenlerle sorun yaşayan bir Boğa iseniz, bu yeniay ile tekrar iletişim fırsatları yakalayarak ilişkinizi tekrar yapılandırma fırsatları yakalayabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Yeniay sizleri maddi kazanımlarınızın yanı sıra finansal her tür fırsatı da önünüze getirmeye hazırlanıyor. Daha önce vermiş olduğunuz borçlarınız varsa bu dönem o borçların tahsilatını yapabilirsiniz ve bu da sizi finansal olarak rahatlatacaktır.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu Yeniay ile birlikte fiziksel görüntünüzle ilgili bir yenilik ihtiyacı hissedebilirsiniz. Özellikle motivasyonunuzun son derece yüksek olacağı, kabuğunuzdan çıkarak adeta parlayacağınız zamanlar başlıyor.

Aslan ve Yükselen Aslan: Yeniay en fazla sizleri zorlayacak diyebilirim. Zorluklar ve kayıpların tetikleneceği bir zaman dilimi olurken, hastane, hapishane gibi kapalı mekanlarda bulunmanız gerekebilir. Ancak bu dönemin en büyük zorluğu korkularınızın bir süreliğine tetiklenecek olmasıdır.

Başak ve Yükselen Başak: Bu yeniay ile birlikte sosyal çevrenizi tamamen yapılandırma noktasına gidebilirsiniz. Artık etrafınızda sizin enerjinizi emen, samimiyetsiz bencil tüm insanları hayatınızdan çıkaracak öte yandan da kendi enerjinize çok daha uyan insanlarla bir araya gelerek yeni arkadaşlıklar kuracaksınız.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu yeniay ile birlikte iş hayatınızdaki destekçileriniz ve rakiplerinizin daha net bir şekilde farkına varacaksınız. En önemlisi ise sadece tespit noktasında değil, söylenmesi gereken sözleri de söyleyerek içinizi soğutacaksınız.

Akrep ve Yükselen Akrep: Yeniay ile birlikte yurt dışı konuları sizler için hareketlenmeye başlayacak. Yurt dışında yaşayan kardeş ya da akrabalarınızla ilgili yeni gelişmeler kapınızı çalabilir. Uzun süredir görmediğiniz akrabalarınız ile sürpriz karşılaşmalar yaşayabilir ya da siz onları ziyaret edebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Yeniay ile birlikte miras, nafaka, kredi gibi konularda daha önce hakkınız yendiyse bu dönem artık ilahi hesaplaşma zamanı olacaktır. Bu haksızlıklara dair birtakım duyumlar ya da itiraflar sizi şaşırtabilir.  Kredi, borç ve ameliyat konularına dair yeni bir gündem söz konusu olabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Yeniay ile birlikte evlilik, eş ve ortaklık konularında hareketli zamanlar yaşayacaksınız. İlişkisi olan sevgili Oğlaklar belki de bu dönem ilişkilerini evlilik noktasına taşıma kararı alabilir ve hazırlıklar başlayabilir. Hadi hayırlısı o zaman.

Kova ve Yükselen Kova: Yeniay ile birlikte günlük iş yaşamınızda daha önceden verdiğiniz emeklerin karşılığını alacağınız zamanlar başlıyor. Takdir ve hatta terfi konularında olumlu bir süreçtesiniz. Ancak ufak tefek sağlık sorunları gündeminizi meşgul edebilir dikkat edin lütfen.

Balık ve Yükselen Balık: Yeniay ile birlikte partner ya da çocuklarınızla tatil programları yaparken bulabilirsiniz kendinizi. İlişkisi olmayan Balıklar, son derece şanslı bir dönemdesiniz. Etrafınızda birden çok aday sizden adeta bir işaret bekliyor.

Funda Koç (Astrolog Hera) - formsante.com.tr

Yorumlar