Astroloji

24 Haziran Oğlak burcu dolunayının astrolojik etkileri

24 Haziran saat 21:39’da Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunayın olası etkilerini Karma Astrolog Elif Bozkurter yorumladı.

24 Haziran Oğlak burcu dolunayının astrolojik etkileri

Haritada Dolunay’ın, 12. evde olması kaynaklı tamamen sonlanma enerjisinde ve Oğlağın eskimiş, kokuşmuş, geleneksel ruhunu bırakıp, bilinçaltımızı arındırmak istediğimiz yüklerimizden kurtulacağımız geçmişten kurtulup geleceğe umutla bakacağımız bir dönemin açıldığını gösteriyor!

7. evde bulunan Venüs ve Mars’a yaptığı gergin açı evliliklerde veya ortaklıklarda bazı sorunlar çıkabileceğini gösteriyor.  Fakat gene de Gökyüzü bizi Su Enerjisiyle destekliyor olacak.

İlişkiler ve ortaklıkların sınavdan geçeceği ancak sizin için doğru olanın hayatınızda kalacağı bir süreç. O yüzden bu zamanı iyi değerlendirin ve içinize dönüp kendiniz için ne istediğinizi sorun. Kendinizi mutlu ve güvende hissettiğiniz kişilerle yola devam edin. Zaten Marsın da Aslan Burcuna geçmesiyle Venüs&Mars Aslan eğlenceli yaz aşklarıyla yüzünüzü güldürüp, yazınızı şenlendirecek!

Sulardan gelebilecek tehlike

Ülkemizin ise 6.evinde gerçekleşecek olan Dolunay, sağlık olarak kalıcı şifalanmanın başladığını işaret ediyor olsa da Neptün’e yaptığı kare açı müsilaj konusu ile ilgili bir yanılsama veya sulardan gelecek bir tehlikeyi gösteriyor. Aynı zamanda Dolunay, ekonomik olarak ciddi bazı sarsıntıların olacağının habercisi gibi.

Güneş ülkemizin 12.evine düştüğünden dolayı bazı ülkeler tarafından gizli düşmanlıklara maruz kalabilir ve Polis Sabit Yıldızının etkisiyle de askeri hareketlilik yaşayabiliriz.

Kollektife etkileri zorlayıcı olsa da bireysel olarak keyifli bir yaz bizi bekliyor.

24 Haziran Oğlak burcu dolunayından en çok etkilenecek burçlar

Özellikle Oğlak, Boğa, Başak, Balık ve Akrep burçları Dolunayın şanslıları olurken Koç, Yengeç ve Teraziler biraz gerilebilirler. Diğer burçlar ise stabilliğini koruyacaklar.

Herkesin ve bütünün en yüksek hayrına şifalı, bolluk&bereket ve aşk dolu bir Dolunay olsun!

Karma Astrolog, Elif Bozkurter - www.formsante.com.tr

Yorumlar