Astroloji

2108 Mayıs ayı burç yorumları

Astrolog ve şifalı taşlar uzmanı Havvanur İncekara 2018 Mayıs ayı astroloji verilerine göre burçları yorumladı ve kullanılması yararlı şiffalı taşları önerdi.

2108 Mayıs ayı burç yorumları

Koç Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumu  : Mayıs ayınızın ana faaliyet alanı, maddi refahınızı sağlayabilmek ve fiziksel olarak sağlığınıza önem göstermeniz gerekebilir. Diyet ve spor için uygun bir dönem olarak görünüyor. İş yaşamınızda aktif ve keyifli bir döneme geçebilirsiniz. Bu dönemde lal taşı kullanabilirsiniz.

Boğa Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumu : Sağlığınıza özel bir dikkat göstermeniz gerekebilir. Geleceğiniz için hayaller kurabileceğiniz bir dönemdesiniz. İş arayanlar için iş fırsatları ortaya çıkabilir fakat iş değiştirmek için uygun bir dönem olmayabilir. Bu dönemde Turkuvaz taşı kullanabilirsiniz.

İkizler Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumu: Profesyonel hedeflerinize ulaşmanızda desteklenebileceğiniz bir dönemdesiniz. Aşk hayatınız sürüncemede olabilir; yeni ilişkilere temkinli yaklaşmanızı tavsiye ederim. Oniks taşı kullanabilirsiniz.

Yengeç Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumu : Oldukça sağlıklı ve enerjik hissedeceğiniz bir ay geçireceksiniz. Mesleğinizde ilerleme kaydedeceğiniz bir dönemdesiniz. Sosyal ilişkilerinizde ve aşk hayatınızda duygularınızla hareket etmemeniz faydanıza olabilir. Bu süreçte Çeroit taşı kullanabilirsiniz.

Aslan Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumu: Bu ay bağımsız ve özgür iradenizle hareket isteği içerisinde olabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlardan beklenmedik yardımlarla karşılaşmanız olası görünüyor. İşlerinizdeki gelişmeler yavaş olabilir fakat sağlam olarak ilerleyecektir. Bu süreçte Karnelyan kullanabilirsiniz.

Başak Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumu: Bu dönemde insanlara karşı hoşgörülü olmalısınız. Olaylara objektif yaklaşmanız faydanıza olacaktır. Bu dönemde alacağınız tüm teklifleri titizlikle gözden geçirmeniz faydanıza olacaktır. Yurt dışı seyahatler ve eğitim konuları için uygun bir dönemdesiniz. Bu süreçte Göz akik kullanabilirsiniz.

Terazi Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumu : Hem işinize hem de ailenize eşit ilgi göstermeniz gereken bir dönemdesiniz. Kendinizi diğer insanlara ve koşullara uyumlamakta zorlanabilirsiniz. Harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. Yeni planlar yaparak, bu planlar ile ilerlemeye çalışmanız doğru bir davranış olabilir. Bu süreçte Krizokol kullanabilirsiniz.

Akrep Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumu : Kariyerinizle ilgili yapmış olduğunuz çalışmaların karşılığını alabilirsiniz. Devam eden aşk ilişkilerinde evlilik kararı alabilirler. Tutkulu aşk ilişkileri için şanslı bir dönemdesiniz. Bu dönemde inci kullanabilirsiniz.

Yay Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumu: Melankolik bir dönem yaşayabilirsiniz. İş yaşamınızda dikkatli kararlar vermeniz faydanıza olacaktır. Harcamalarınızda planlı davranmanız yerinde olacaktır. Bu süreçte Ametist kullanabilirsiniz.

Oğlak Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumu: Ailenize vakit ayırmanız gereken bir süreçtesiniz. Alacağınız tüm kararlarda ilişki içerisinde bulunduğunuz insanların da menfaatlerini göz önünde bulundurmalısınız. Hedeflerinize ulaşabilmek için koşullara ve insanlara uymanız gerekebilir. Bu süreçte Yeşil Akik kullanabilirsiniz.

Kova Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumu: Maddi konularda çaba sarfetmeniz gerekebilir. Aşk hayatınızda problemler yaşayabilir, yeniden değerlendirmek durumunda kalabilirsiniz. Zihninizi sakinleştirmek için meditasyon yapabilir, müzik dinleyerek rahatlayabilirsiniz. Bu süreçte Apatit kullanabilirsiniz.

Balık Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumu : Maddi olarak ferahlayacağınız bir dönemdesiniz. Sosyal çevrenizin faydasını görebilirsiniz. Daha çok satış ve pazarlama ile ilgili kişilerin bu süreçte kazanç elde etmeleri olası görülüyor. Beklenmedik kazançlar elde edebilirsiniz. Bu dönemde Aventurin taşı kullanabilirsiniz.

Yorumlar