Astroloji

2018 yılı hangi burçlara şans getirecek?

2018 yılını Denge Yılı olarak niteleyen astrolog HülyaNida Şahin'e göre yılın aşkta ve parada yılınen şanslı burçları şunlar:

2018 yılı hangi burçlara şans getirecek?

Astro-Terapist HülyaNida Şahin’den 2018 yılı öngörüleri 

Endüstri Psikolojisi Eğitimi’nden sonra profesyonel hayatta İnsan Kaynakları alanında görev alan, astroloji, şifa, EFT, reiki, kundalini gibi ruhsal değişim çalışmalarıyla dikkat çeken Astro-Terapist HülyaNida Şahin, burcunuzun yeni yıl için nelere işaret ettiğini anlattı.

Şahin’e göre;  2018 yılında gerçekleşecek 3 adet güneş 2 adet ay tutulması Yengeç, Aslan, Kova ve Balıklara genelde ise en çok Akrep ve Yaylar ile yükselen burcu bunlardan biri olanlara bol şans getirecek.

 Astro-Terapist HülyaNida Şahin, Denge Yılı olarak nitelediği 2018 yılının en çok Akrep, Yay, Yengeç, Aslan, Kova ve Balıklara şans getireceğini söyleyerek, 2018 yılının bu burçlara şans ve olumlu yansımasını yaparken haritanın bütününe bakmanın da önemli olacağını belirtti. 

Şahin’in yorumlarına göre: Değişim ve ani dönüşümü anlatan Uranüs uzun zamandır koç burcunda süren yolculuğunu tamamlıyor. Bu en başta koç burçlarına nefes aldırırken diğer burçlar üzerinde de etkili oluyor.

Koç ve yükselen koçlar aşk, ilişki ve çalışma hayatlarında zorlanmışlardı ama yılın ilk yarısında rahatlama yaşayacaklar. İkinci yarısında ise artık şans onlara aşk ve iş yaşamlarında önemli fırsatlar sunacak. 15 Mayıs itibarıyla tam yedi yıl sürecek olan Uranüs’ün boğa burcundaki yolculuğu boğa ve yükselen boğa burçlarını köklü, kalıcı ve sağlam temeller atabilmesi adına destekleyecek.

Yengeçler için şansın eğer kendi iç dünyalarından çıkmayı başarmışlarsa geleceğini öne süren Şahin, sevmekten çok sevilmeyi arzu eden yengeçler için Jüpiter akrep burcundaki bolluğu ve bereketi aşk ve ilişkilere getireceğini vurguladı. 

“Bolluk, bereket, şans gezegeni olan Jüpiter bir buçuk yıldır Terazi burcundaydı. Bu kendilerine hayata daha geniş perspektiften bakma ve seçim yapmayı öğretti. 2018’de ise akrep burcuna geçen Jüpiter maddi kaynaklar evinde olacak. Yani kazanç, bolluk ve bereket terazi burçlarının yanında yer alacak” diyen Şahin, uzun zamandır yaptıklarının karşılığını almakta zorlanan, kariyer hedeflerinde tıkanıklık yaşayan akrep burçları için artık seçme ve tohum atma zamanı olduğunu, ilahi desteğin akreplerle beraber olacağını sözlerine ekledi. 

Şahin’e göre yeni yılın en şanslıları Akrepler ve Yaylar ile yükselen burçları bunlardan biri olanlar. Aşkta en şanslılar ise Yengeçler ve Aslanlar ile yükselen burcu bunlardan biri olanlar da yine aynı şansa sahip. Parasal açıdan yeni yılın en şanslıları Teraziler ve Akrepler sizsiniz. Eğer yükselen burcunuz Terazi veya Akrepse yine aynı şekilde şans sizden yana gözüküyor.

 Aşk için anahtar kelimeler ise şöyle sıralanıyor:

Koç: Sakin ve seçici.

Boğa: Sadakat ve istikrar.

İkizler: Duygularıyla yüzleşip açığa çıkartmak.

Yengeç:  Sevmeyi beklemekten vazgeçip sevmeyi başararak… Bir de tutkuyu bırakarak.

Aslan: Evlilikten korkmayıp sorumluluk alarak…

Başak: Mükemmel ve kusursuz arayış beklentisinden vazgeçerek…

Terazi:  Dengeyi sağlamaktan vazgeçip kendi dengesini bulmak… Önce ben demesini öğrenmek…

Akrep: Ne istediğine karar vererek.

Yay: İlişkinin sorumluluğunu alarak ve empati geliştirerek.

Oğlak: Esneyip akışta olması gerektiğini öğrenerek…

Kova: Arkadaş mı, dost mu sevgili mi karar vererek.

Balık: Aşka aşık olmayı bırakıp gerçekleri görerek.

Yorumlar