Astroloji

20 Şubat Balık Burcunda yeni ayın astrolojik etkileri

Duayen astrolog R. Hakan Kırkoğlu, yaşanan yıkıcı depremler sonrası ilk ke balık burcunda gerçekleşecek yeni ayın astrolojik etkilerini ve burçları nasıl etkileyeceğini yorumladı: -

20 Şubat Balık Burcunda yeni ayın astrolojik etkileri

Balık burcunda yeniay

Sevgili okurlar, bugünlerde 20 Şubat’ta Balık burcunun ilk derecesinde bir yeniay gerçekleşecek. Bu yaşadığımız büyük felaketten sonra gerçekleşen ilk yeniay oluyor. Balık herkesi birden etkileyen kolektif temaları, acıma ve merhamet duygusunu ve sınırları kaldıran bir anlayışı açıklar. Yeniayın burcun ilk derecesinde gerçekleşiyor olması sosyal alanda hepimizi etkileyen ve daha fazla anlayış ve kabullenme içeren temalarla meşgul olduğumuzu gösteriyor. Yeniay haritasında 12. evin vurgulanması da benzer temaları, acı ve keder veren, elde olmayan olayları anlatmakta. Bu dönemde çaresiz duruma düşkün kişilerle, acı veren süreçler ile, büyük bir yas ve şifalanma süreci ile ilgileniyoruz. Yeniaydan önce gerçekleşen Güneş-Satürn açısı da bu depresif koşulları açıklamakta.

Yine de bu yeniay haritasında Koç burcunun yükseldiğini görmekteyiz. Bu burç taze enerjileri, yeni başlangıçları ve hayatta kalma çabasını anlatır. Önümüzdeki günlerde olaylara yeni bir gözle bakıp, içimizdeki cesaretin öne çıkmasına tanık olacağız. Jüpiter de Koç burcunda olduğu için bu dönemde kendimize olan güvenimizi tazelemek ve sıfırdan başlamak durumundayız. Nitekim Jüpiter aynı zamanda Balık’taki yeniayın yöneticisi durumunda ve Merkür ile uyumlu açısı daha iyi organize olmak, sosyal alanda çaba göstermek ve herkesi birden ilgilendiren koşulları ele almak için güçlü bir farkındalık getiriyor. Ankara dahil, ülkemizin doğu kısmında kalan yerler için ise Boğa burcunun yükseldiğini görmekteyiz. Bu görünüm toprak ve toprağa yönelik çabaların ne kadar önemli bir biçimde gündemimizde olduğunu ifade etmekte.

Yükselen burcunuza göre bu dönemde neler var?

Önümüzdeki iki haftalık süre içinde,

eğer yükselen burcunuz Koç ise kişisel iradenizi etkileyen kontrol dışı durumlar, elde olmayan nedenler, önemli kabullenmeler dikkat çekmekte. Bu dönemde gizli durumlar, koşullar da dikkat çekebilir. Yine de kişisel alanda yeni adımlar atmaya kararlısınız. Cesaret göstereceksiniz.

Eğer Boğa ise bu dönemde sosyal konular, gruplar ve arkadaşlıklara yeni bir farkındalık geliyor. Gelecek beklentileriniz üzerinde durabilirsiniz. Gizlide kalan durumlar, bağlayıcı nedenler de dikkat çekiyor.

Eğer İkizler ise bu dönemde iş hayatında sorumluluklar ve daha fazla dikkat uyandırma imkanı var. Mesleki alanda hassasiyetler içindesiniz. Aynı zamanda gruplar ve takım çalışmaları içinde daha aktif olabilir, yeni adımlar atabilirsiniz.

Eğer Yengeç ise bu dönemde yeni arayışlar, yeni insanlar ve yerler, uzaklarla ilgili konular dikkatinizi daha çok çekebilir. İş hayatınız ve hedefleriniz için daha kararlı adımlar ve cesaret içindesiniz.

Eğer Aslan ise bu dönemde sizi duygusal açıdan bağlayan, ortaklaşa konularda meşgul kılan durumlar, hassasiyetler olabilir. İşinizle ilgili konulara, yeni fikirlere, inançlara ve ufkunuzu geliştirebilecek olanaklara açıksınız.

Eğer Başak ise bu dönemde eşinizle ilgili gelişmeler, ortakalaşa işler, karşılıklı denge ve uyum gerektiren uğraşlar, farkındalıklar gündeme geliyor. Bu dönemde bazı krizler ve endişeleri aşmak, duyguları daha iyi yönetmek gereği de var.

Yükselen burcunuz Terazi ise bu dönemde hizmet, çalışma ve fedakarlık içeren konular dikkat çekmekte. Çalışma koşullarınız, düzen ve çaba gerektiren konularda daha büyük bir farkındalık içindesiniz. Karşılıklı konular, ilişkiler de sizi etkilemekte.

Eğer Akrep ise bu dönemde sevdikleriniz ile ilgili hassasiyetler, çocuklarla ilgili gelişmeler ve kendinizi ifade etme hassasiyeti öne çıkıyor. Bir yandan da fiziksel bir çaba ve uğraş içindesiniz.

Eğer Yay ise bu dönemde eviniz, yerleşim ve ailevi konularda yeni bir farkındalık söz konusu. Toprak ve gayrimenkullerle de ilgilenebilirsiniz. Yaratıcı alanda cesur davranabilirsiniz.

Eğer Oğlak ise bu dönemde düşüncelerinizde, yaratıcı alanda daha hareketli olabilirsiniz. Yakın çevrenizdekiler, kardeşlerle ilgili olabilecek konular da dikkat çekebilir. Eve, toprağa yönelik konularla ilgilenebilirsiniz.

Eğer Saka ise bu dönemde geliriniz, kazançlarınız ve ortaklı işler alanında yeni fikirler geliştirebilirsiniz. Maddi imkanlar üzerinde durmak istiyorsunuz. Yakın çevrenizde hareket ve iletişim de hız kazanıyor.

Eğer Balık ise bugünlerde yeni adımlar, başlangıçlar ve kişisel gücünüzü ortaya koyabileceğiniz imkanlar var. Ancak elde olmayan nedenler, psikolojik açıdan bağlayan koşulları da hesaba katmak gerekecek.

R. Hakan Kırkoğlu - Milliyet

pembenar@milliyet.com.tr

Asroloji konusunda ülkenin en yetkin isimlerinden R.Hakan Kırkoğlu ile https://www.hakankirkoglu.com sitesinde de iletişim kurabilirsiniz.

Yorumlar