Astroloji

11 Mayıs Boğa Yeni Ayı burçları nasıl etkileyecek?

Güneş, Ay, Uranüs’ün eşlik ettiği 11 Mayıs Boğa Yeni Ay’ının burçlara olası astrolojik etkilerini Spritüel Astrolog Havvanur İncekara yorumladı:

11 Mayıs Boğa Yeni Ayı burçları nasıl etkileyecek?

Alışkanlık edindiğiniz düşünceler, davranışlar değiştirilebilir hale gelebilir

Güneş, Ay, Uranüs’ün birbirine eşlik ettiği Yeni Ay’da para, dilden dile konuşulacak konuların başında görünüyor. Güvenlik alanımızı oluşturmak, maddi, güç ve istikrar arayışında olacağız. Bu arayış bizi belirlediğimiz hedeflere, hayallerimize doğru harekete geçmemiz gerekiyor. Harekete geçerken risklere karşı kör olmamaya dikkat etmeliyiz.

Boğa burcunun sabitliğinin aksine alıştığınız, alışkanlık edindiğiniz düşünceler, davranışlar değiştirilebilir hale gelebilir. Cesur, cesaretli ve uyanık olun. Genel olarak yanlış yaptırımlar, borçlar, krizler sebebi ile sorunlar ve çıkmazlar söz konusu olabilir. Yine tarım yeme-içme ile ilgili sektörlerde gelişmeler söz konusu olabilir.

Farkındalığımız geliştikçe şans bizden yana olabilir.

Yükselende Yay burcu her ne kadar değişken ve esnek olsa da tutucu davranmamızda söz konusu olabilir. Güneş, Ay ve Uranüs’ün beşinci ev yerleşimi beklenmeyen süprizler olabilir. Rutinde değiştirmediğimiz konuları değiştirmekte direnç göstermemeliyiz. Farkındalığımız geliştikçe şans bizden yana olabilir. İlişkiler ve ortaklıklar sınansa da daha sağlam temellere oturabilir. Barış, uyum ve ahenk arayışında olan her birey için fırsatlar da söz konusu olabilir.

Bu ay yeniden yapılandırma ve dönüşüme hizmet destek veriyor. Satürn’ün konumunu da göz önüne alarak parasal kısıtlama, bütçeyi yeniden yapılandırma söz konusu olabilir. Uzun vadeli gayri menkul yatırımı yapılabilir. Sözleşme ve anlaşmalar için iyi bir başlangıçlar olabilir. Bir çok konuda iletişimin aktif olacağını gördüm.  Sağlık açısından boğaz, boyun bölgesi, kulaklar, hormonlar ağız sağlığı ile sorunlar olabilir.

BOĞA YENİAYI BURÇLARI NASIL ETKİLER

KOÇ BURCU: Sevgili Koç burçları maddi konularda yeni başlangıçlar ve kariyerinizle ilgili gelişmeler olabilir. Evlilik ve ortaklık konuları gündeme gelebilir.

BOĞA BURCU: Sevgili Boğa burçları sağlık ve dış görüşünüzle ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Ruhsal olarak kendinizi gelişmiş hissedebilirsiniz.

İKİZLER BURCU : Sevgili İkizler burçları zihinsel olarak aktif olabilirsiniz. Sezgileriniz güçlenebilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

YENGEÇ BURCU : Sevgili Yengeç burçları internet, telefon, teknolojiler ile iletişim yoğunluğunuz artabilir.

ASLAN BURCU : Sevgili Aslan burçları iş kurmak, yeni işe başlamak, terfi etmek için uygun bir süreç görünüyor.

BAŞAK BURCU : Sevgili Başak burçları yeni mesleki eğitimler alabilir, kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz.

TERAZİ  BURCU: Sevgili Terazi burçları kredi ve yatırım konuları gündeme gelebilir. Eş, ortak, aile bağlantılı maddi kâr elde edebilirsiniz.

AKREP BURCU : Sevgili Akrep burçları kazanç sağlayacağınız ortaklıklardan para kazanabilirsiniz.

YAY BURCU: Sevgili Yay burçları planlı ve disiplinli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Yeni müşteriler, çalışma arkadaşları edinebilirsiniz.

OĞLAK BURCU : Sevgili Oğlak burçları romantizm ihtiyacı duyabilirsiniz. Hayatınıza biri girebilir ya da ilişkinizin motivasyonunu artabilir.

BALIK BURCU : Sevgili Balık burçları bilmediğiniz sırlar açığa çıkabilir. Ticari faaliyetlerde başarı oranınız artabilir.

Havvanur İncekara - www.kioskla.co

Yorumlar