Turizm

Kış Aylarının En Güzel Tatil Seçeneklerinden Romantik Şömineli Oteller

Sevgililer Günü’nün de en çok tercih edilen seçenekleri arasında yer alan Romantik Şömineli Oteller, balayında ve evlilik tekliflerinde de en iyi alternatiflerden biridir

Kış Aylarının En Güzel Tatil Seçeneklerinden Romantik Şömineli Oteller

Kış aylarında partnerinizle özel gün kutlamalarında ya da romantik bir hafta sonu kaçamağında tercih edebileceğiniz şömineli oteller, sıcak atmosferi ile unutulmaz tatillere ev sahipliği yapmaktadır. Şehir merkezlerine yakın butik otellerde ve kayak otellerinde sıklıkla karşılaşılan şömine seçeneği kimi zaman otellerin genel dinlenme alanlarında kimi zamansa odalarda yer almaktadır. Sevgililer Günü’nün de en çok tercih edilen seçenekleri arasında yer alan bu tesisler, balayında ve evlilik tekliflerinde de en iyi alternatiflerden biridir. En sıcak ve en romantik konaklama seçeneklerine otelleri.net adresinden ulaşabilirsiniz. 

En İyi Şömineli Tesis Alternatifleri İçin Kapadokya’nın Kaya Otelleri

Peribacalarından doğal güzelliklerine, müzelerinden tarihi değerlerine kadar ülkemizin en çok ziyaret edilen noktalarından biri olan Kapadokya, balayı tatillerinden, romantik kaçamaklara kadar çiftlerinde en çok tercih ettiği lokasyonlar arasında yer almaktadır. Yaz kış konaklama olanakları sunan Kapadokya otelleri içerisinde şömineli oda ve şömineli dinlenme alanı alternatifine sahip pek çok tesis bulunmaktadır. 

Ürgüp’te eşsiz bir manzaraya karşı konuklarını ağırlayan Dere Suites Cappadocia, yaz aylarında yüzme havuzu ile keyifli bir serinleme deneyimine ev sahipliği yapan tesis, kış aylarında ise romantik anlarınız için şömine başında hizmet vermektedir. 

Nevşehir’in gözde turizm noktası Göreme’de hizmet veren Cappadocia Cave Suites, sabahın ilk ışıklarında gökyüzüne süzülen balonları izleme olanağı yaşatırken, kış aylarında şömine başında Kapadokya’nın eşsiz şaraplarını tatma olanağı sunmaktadır. 

Ürgüp’ün mimarisi ile en dikkat çeken lüks tesisleri arasında yer alan Sacred House, eşsiz balayı tatillerine ve romantik günlere ev sahipliği yapmaktadır. Tesis bünyesinde yer alan oda tiplerinden Signature Suite ve Sacred Suite şömine başında en özel anlarınızı yaşamanıza olanak sunmaktadır. 

Göreme’nin taş odaları ile hayranlık uyandıran tesisi Mithra Cave Hotel, en romantik ve en keyifli tatilleriniz için tercih edebileceğiniz tesisler arasında yer almaktadır. Sıradan bir konaklama deneyimin çok daha ötesini konuklarına sunan tesisin King Suite odalarında şömine bulunmaktadır. 

Göreme’nin kaya otelleri arasında yer alan Kelebek Special Cave Hotel, şömine ayrıcalığını konuklarına yaşatan en özel tesislerden biridir. Tesis bünyesinde yer alan, balayı süitleri, king süit odalar, süit odalar, junior süit odalar ve aile süitleri şöminelidir.

Ürgüp’te romantik tatillerin vazgeçilmez adresleri arasında yer alan Esbelli Evi Cave Hotel, yaz ayları kadar kış aylarında da en çok tercih edilen tesisler arasında yer almaktadır. Tesisin oda seçenekleri arasında bulunan Taş Kemerli Balayı Suiti, Tünel Mağara Suiti, Hillside Suit şöminelidir. 

İstanbul’da Romantik Tatillerin Vazgeçilmez Adresi Ağva’nın En Güzel Şömineli Otelleri

İstanbul’un doğa harikası ilçelerinden Şile’de yer alan Ağva, birbirinden güzel butik otelleri ile yılın dört mevsimi konuklarını ağırlamaktadır. Özellikle romantik tatillerin en çok tercih edilen noktaları arasında yer alan Ağva, kış aylarında ateşin başında en romantik dakikalarınızı yaşamanız için şömineli otelleri ile en güzel seçenekler arasında yer almaktadır. 

Ağva’nın en güzel tesisleri arasında yer alan Wineport Lodge Ağva, bu özelliğinin yanı sıra İstanbul’un en çok tercih edilen balayı otelleri arasında yer almaktadır. Pek çok hizmeti ile konuklarına unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatan tesisin superior ve deluxe odalarında şömine bulunmaktadır. 

En güzel tatil anılarınızın Ağva’daki ev sahibi Tree Tops Hotel, romantik bir konaklama deneyimi yaşamanız için yılın dört mevsimi konuklarına özel olanaklar sunmaktadır. Tesis bünyesinde yer alan göl manzaralı deluxe odalarda ve bahçe manzaralı bungalovlarda şömine bulunmaktadır. Odalarda sunulan bu hizmete ek olarak tesisin restoran ve dinlenme alanında da şömine yer almaktadır. 

İstanbul’un kalabalığından çok uzaklara gitmiş gibi hissetmenize kısa bir yolculukla olanak sunan Ağva Sweet Home River, sakin ve huzur veren atmosferi ile dikkat çeken bir tesistir. 9 odaya sahip otelin tüm konaklama birimleri şöminelidir. 

Sıcak dekorasyonu ve huzur veren manzarası ile en konforlu tatillerinize ev sahipliği yapan Alesta Butik Otel, kış aylarında da romantizmin en çok tercih edilen seçenekleri arasında yer almaktadır. Tesis bünyesinde hizmet veren dubleks odalar ve süit odalar şöminelidir. 

Nehir kenarında doğanın tüm cömertliğini tadacağınız Beyaz Ev Ağva, her anında huzur bulacağınız konumu ile çiftlerin konaklamayı en sevdiği tesisler arasında yer almaktadır. Tesisin Nar Oda’sı şöminelidir. 

Yemyeşil bir doğanın içerisinde konuklarını ağırlayan Tranquilla Nehir Evi, yaz ve bahar aylarında olduğu kadar kış aylarında da konuklarına kusursuz bir hizmet vermek için özenle dekore edilmiştir. Kütük ev ve bungalov seçeneklerine sahip tesisin comfort odası, bahçe manzaralı bungalovu, süite odası ve junior süite odası şöminelidir. 

Şile’nin en popüler tesislerinden AcquaVerde Otel, kış aylarında içinizi ısıtan dekorasyonu ile unutamayacağınız bir tatil için sizleri beklemektedir. Tesisin oda seçenekleri arasında şömineli oda alternatiflerinin yanı sıra lobi alanında da şömine başında içeceğinizi yudumlayacağınız özel anlar sizleri beklemektedir. 

Doğa’nın Kalbinde Şömine Başında Romantik Anlar İçin En Güzel Oteller

Doğanın huzuru ve kış aylarının dinginliği eşliğinde romantizm dolu dakikalar için ülkemizin doğal güzellikleri ile ön plana çıkan noktalarında yer alan şömineli otelleri tercih edebilirsiniz. Bahar ve yaz aylarında şenlenen doğanın kış aylarında kendisini derin bir sessizliğe teslim ettiği konumları ile bu tesisler, çiftlere en özel tatil anılarında ev sahipliği yapmaktadır. 

Bursa’nın doğa harikası huzur noktası İznik’te alternatifsiz bir tesis olan İznik Askania Otel, yılın dört mevsimi partnerinizle en özel anlarınızı paylaşacağınız şekilde tasarlanmıştır. Tesis bünyesinde hizmet veren deluxe süit oda ve villalar şöminelidir. 

Abant’ın kış aylarında büründüğü eşsiz manzarayı doyasıya yaşamak isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer alan Abant Lotus Otel, doğa tatilleri kadar romantik tatillerin de ev sahiplerinden biridir. Tesis bünyesinde yer alan deluxe ve süit odalarda konuklarda şömine seçeneği sunulmaktadır. 

Abant’ın bir diğer popüler tesisi olan Abant Göl Evleri, yılın dört mevsimi birbirinden güzel manzaralara bürünen göl manzarasını konuklarına en güzel şekilde yaşatan tesislerden biridir. Otelin standart ve süit odalarında şömine bulunmaktadır. 

Şömine Başında Kar Manzarası İzlemek İsteyenler İçin En Popüler Kayak Otelleri

Kış aylarının en çok tercih edilen tatil noktaları kuşkusuz kayak merkezleri olmaktadır. Kayak tutkunlarının iple çektiği kış aylarında, gün boyu beyaz örtünün üstünde heyecanlı dakikaların ardından akşam saatlerinde şömine başında içeceğinizi yudumlamak isterseniz, ülkemizin dört bir yanında yer alan kayak merkezlerinin en güzel otellerini incelemenizi öneririz. 

Grand Yazıcı Uludağ Otel, Bursa’nın kayak merkezi Uludağ’ın en güzel tesisleri arasında yer almaktadır. Kış aylarında dışarıda dondurucu bir soğuk varken konuklarını şömineli dinlenme alanında ağırlayan tesis, şık atmosferi ile dikkat çekmektedir. 

Uludağ’ın bir diğer popüler tesisi Fahri Otel Uludağ, gün boyu kayak olanaklarının yanı sıra tesis içerisinde sunduğu hizmetlerle de dikkat çekmektedir. Otelin lobisinde yer alan şömine başı alanında konuklar keyifli sohbetler eşliğinde içeceğini yudumlama olanağı bulmaktadır. 

Eşsiz bir kar manzarası eşliğinde sevdiklerinizle vakit geçirirken, odunların çıtırtısı ve sıcaklığını hissedeceğiniz bir diğer tesis ise Büyük Otel Uludağ’dır. 

Türkiye’nin gözde kayak merkezlerinden Kartalkaya’da hizmet veren Dorukkaya Hotel’de, sıcak atmosferini, eşsiz kar manzarası eşliğinde sunan tesisler arasında yer almaktadır. Geniş lobisinde konuklarına hizmet veren tesisin şömine çevresinde konforlu ve geniş koltukları, kar manzarasına karşı keyifli anlar için sizleri beklemektedir. 

Kış aylarında, tatillerinize ev sahipliği yapacak Romantik şömineli Oteller arasından seçiminizi yaparak, en özel günlerinizi unutulmaz tatil anılarına dönüştürebilirsiniz.

otelleri.net

Yorumlar