Turizm

Çinli fenomenlerin aşk hayalleri Kapadokya'da gerçek oldu

Feng Binquan bez afişle Chen Jinting’e evlenme isteğini açıkladı. Evet yanıtıyla birbirine sarılan çift kalp şeklinde hazırlanan pastayı birlikte kesti.

Çinli fenomenlerin aşk hayalleri Kapadokyada gerçek oldu

ÇİNLİ FENOMENDEN SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ

Yunus Emre Enstitüsü’nün Çin’in en büyük sosyal medya platformu YIDIAN ile birlikte Çin’de yürüttüğü “Türkiye’ye Gitmek İçin Çok Sebebim Var” video projesinin kazananlarının İstanbul ile başlayan Türkiye turu gezisi Kapadokya gezisiyle son buldu.

Geçtiğimiz aylarda 700 milyon sosyal medya kullanıcısı ile Çin’in en büyük ikinci mobil bilgi platformu olan ve günlük 59 milyon kişiyi ağırlayan YIDIAN sosyal medya platformunda başlatılan ve 150 binin üzerinde Çinlinin projeye video göndererek katılımıyla sona eren ‘Türkiye’ye Gitmek İçin Çok Sebebim Var’ projesi şanslılarının kazandıkları Türkiye turu unutulmaz sahnelere seyirci oldu.

Kapadokya’nın Büyülü Atmosferinde Sürpriz Evlilik Teklifi

Türkiye keşif programı kapsamında İstanbul, İzmir, Efes Antik Kenti, Kuşadası’nın tarihi, kültürel ve turistik yerlerini gezen Çinli Sosyal medya fenomenleri, hayallerinin gerçeğe dönüştüğü Türkiye gezisinin son durağı Kapadokya ile devam etti.

En çok görmeyi hayal ettikleri yerleri gezen Çinli sosyal medya kullanıcılarının Kapadokya gezisi renkli anlara sahne oldu. Kapadokya’nın büyülü atmosferinde birlikteliklerini evliliğe taşımak isteyen Çinli Sosyal medya fenomenleri Feng Binquan Chen Jinting’e sürprizler eşliğinde evlilik teklif etti. Kapadokya’nın görkemli kalesi Orta Hisar’da gerçekleşen evlilik teklifi çiftin gözyaşları içinde birbirlerine sonsuza dek evet demesiyle mutlu sona ulaştı.

Fenomenlerden Feng Binquan, sevgilisine evlilik teklifinin çok özel olması ve unutulmayacak bir anıya dönüşmesini sağladı.  Teklif için sevgilisinin en çok görmek istediği Kapadokya’yı mekan olarak seçen Feng Binquan ‘’Sonsuza kadar seni seveceğim’’ bez afişi ve çiçek buketi ile Chen Jinting’e evlenme isteğini açıkladı. Evet yanıtıyla birbirine sarılan çiftin kalp şeklinde hazırlanan pastayı birlikte kesmesi renkli anlara sahne oldu.

Kapadokya gezisine katılan Çinli Sosyal medya kullanıcıları bu renkli anları sosyal medyalarından paylaşırken Kapadokya hayallerin gerçeğe dönüştü yer olarak Çin sosyal medyasına damga vurdu.

Yorumlar