Moda

Cihan Nacar'ın Cengiz Aktürk defilesi

Cengiz Aktürk defilesi ünlü tasarımcı Cihan Nacar imzasıyla gerçekleşti !

Cihan Nacarın Cengiz Aktürk defilesi

Yurtiçi ve yurt dışı mağazaları ile 20 yılı aşkın süredir moda sektöründe yer alan Cengiz Aktürk ilk defilesini 02.02.2022’de Mandarin Oriental Bosphorus , İstanbul’da gerçekleştirdi.

Tasarımları ile adından sıklıkla söz ettiren  tasarımcı Cihan Nacar’ın kreatif direktörlüğünü üstlendiği defilenin açılışını ünlü top model Tülin Şahin yaptı. Defilenin kapanışı Çağla Şikel tarafından gerçekleştirilirken,  Şevval Şahin ve Buse İskenderoğlu da tasarımları sunan modeller arasında yer aldı.

Cengiz Aktürk  defile hakkında şunları söyledi: “Türkiye’nin bir markasını daha dünyaya açmış olmaktan mutluyuz. Biz köklü bir markayız. Dünya modasını yakından takip ediyoruz. Koleksiyonumuzu çok başarılı bir tasarımcıya teslim ettik. Çok mutlu ve gururluyuz.’

Ünlü tasarımcı Cihan Nacar da düşüncelerini ‘Son derece dinamik ve genç olan bu koleksiyonda renkleri ve formları çok özgürce kullandım. İstanbul’un en özel lokasyonlarında mağazaları bulunan Cengiz Aktürk vitrinlerinde bahar ayında satışa sunulacak koleksiyonumu sizlerin beğenisine sunmak için sabırsızlanıyorum. ‘ şeklinde açıkladı.

Yorumlar