Alışveriş

İstMarina AVM MarCom Awards'tan 4 ödül aldı

İstMarina Alışveriş Merkezi, dünyanın en önemli pazarlama ve iletişim arenası Marcom Ödülleri’nde 4 kategoride Platin ödülün sahibi oldu.

İstMarina AVM MarCom Awardstan 4 ödül aldı

İstanbul'un Anadolu Yakasındaki alışveriş Merkezi İstMarina, Pazarlama İletişimi Profesyonelleri Derneği (AMCP) tarafından bu yıl 14'üncüsü düzenlenen MarCom Ödülleri'nde 4 platin ödüle layık görüldü.

İki kategoride değerlendirilen ödül kapsamında; Açılış Etkinlikleri kategorisinde ‘En iyi Konsept Çocuk Aktivitesi’ ve ‘En İyi Tematik Aktivite’, Dijital Akvaryum kategorisinde ise ‘En İyi İlk Etkileşim’ ve ‘En iyi Konsept Açılış Projesi’ ödül almaya hak kazandı.

Başvuruların halkla ilişkiler uzmanlarından oluşan bir jüri tarafından değerlendirildiği Marcom Ödülleri’nde, iletişim ve pazarlama alanındaki mükemmellik ödüllendirilirken sektör profesyonellerinin yaratıcılık, yoğun çalışma ve büyüklüğü de baz alındı.

Bu kapsamda İstMarina AVM; her yıl dünyanın en büyük şirketlerinin, reklam ve halkla ilişkiler ajansları ile sivil toplum kuruluşlarının başvurduğu platformda 4 platin ödül kazanarak, uluslararası alandaki başarısını katlamış oldu.

Yorumlar